Yurdaer Elay 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 İnsanoğlunun kibri yeri geliyor yüce dağları bile aşıyor.. Oysaki koca evrende kapladığımız yer işte bu kadar 3 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: İnsanoğlunun kibri yeri geliyor yüce dağları bile aşıyor.. Oysaki koca evrende kapladığımız yer işte bu kadar Bilinen en büyük yıldız olarak bayrağı Stephenson 2-18 devralmış 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nedir ne işe yarar acaba fotoyu google'da aratınca şuraya ulaştım: https://gramho.com/media/2432677767327775385 , yorumlardan biri şu: The chains will rotate until one of the links is under the tire therefore giving traction in icy/snow conditions. They rotate in a circular pattern under the tire in between tire and road surface ve çevirisi de şu oldu: Zincirler, bağlantılardan biri lastiğin altına gelene kadar dönecek ve bu nedenle buzlu bir şekilde çekiş sağlayacaktır. diğerinin de şu: Sürücünün sökmesine ihtiyaç duymayan, kendi butonu ile takılan ve arka lastiğe kilitlenen otat tekerlek zinciridir. edit: kaynaklar @joshb954 ve @abolfazl.soleimany8797 nick'li instagram hesaplarının yorumları, elçiye zeval olmaz. 6 Kasım 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Eyüp Çetin yazdı: Bugün de mutlu olalım. 😊 Bunu sen hazırlamadın Tabii ki Eyüp..Ama Ruanda çok farklı bir coğrafya.. Şu medeni dünya dediğimiz Belçika ve Fransa nın elindeki kandır. Burayı okuyan arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir..Kalp veya tansiyon hastası değilseniz izleyin derim..'Shooting Dogs'... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Metin Mankal yazdı: Bunu sen hazırlamadın Tabii ki Eyüp..Ama Ruanda çok farklı bir coğrafya.. Şu medeni dünya dediğimiz Belçika ve Fransa nın elindeki kandır. Burayı okuyan arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir..Kalp veya tansiyon hastası değilseniz izleyin derim..'Shooting Dogs'... Coşkun aral’ın bile çok savaş gördüm ama böyle vahşet görmedim dediği 94 yılı... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Amerika’dan getire getire 2.0 tsi getirmişler. Böyle imkanda forum ahalisinin limitlerini düşünemiyorum ülke ma-mb plaka doldu bu arada. Çoğu suriyeli ve arap 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Metin Mankal yazdı: Bunu sen hazırlamadın Tabii ki Eyüp..Ama Ruanda çok farklı bir coğrafya.. Şu medeni dünya dediğimiz Belçika ve Fransa nın elindeki kandır. Burayı okuyan arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir..Kalp veya tansiyon hastası değilseniz izleyin derim..'Shooting Dogs'... Evet hocam buradaki amaç ancak kanla beslenen bu topraklarla kıyaslanabilir oluşumuzla ilgili. Ayrıca Hotel Rwanda filmini de tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: bunların sandalyesi var keyifli 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: Basit ama ilginç bir tasarım, ilk bakışta zihinde fizik kuralları örseleniyor. Sonra taaabi yaaa diyorsun. 🙃 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Basit ama ilginç bir tasarım, ilk bakışta zihinde fizik kuralları örseleniyor. Sonra taaabi yaaa diyorsun. 🙃 Forumda eli maharetli epey arkadaş var. Belki yapmak isteyen olur ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Tensegrity diye aratırsanız küçüklü büyüklü birçok örneği var. 2 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mahmut Yıldız yazdı: "Amortisör kütüğü" Var mıydı literatürde, tutturdum mu? 😁 2 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 (düzenlendi) Bu saatte sokağa gelmiş, motor sesini arka odadan duyup balkonda fotoğrafladım. 14 Kasım 2020 tarihinde M. Asım Kahraman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Ağaç altına park etmemek gerek. 5 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Kırmızıyla çizmeseler farketmeyecektim, çizenden Allah razı olsun! Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nedir ne işe yarar acaba Yurt dışında görmüştüm, tuş ile aşağıya ve sağa yada sola hareketlenerek hemen lastiklerin önünde konumlanıp kendi ekseni etrafında dönüyor ve lastiği altına giriyor bu sayede araç lastiğine zincir takılmış gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts