Yurdaer Elay 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Murat Gedik yazdı: Kızgın surat Gülen surat denince Mazda 3'ün (BL) üstüne araba tanımam 4 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Bir de ağlayan Fiesta'mız var, unutmayalım daha da hüzünlenmesin. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Bir de ağlayan Fiesta'mız var, unutmayalım daha da hüzünlenmesin. Birde dokunsan ağlayacak olan küçük Emrah altea XL var 6 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Bir torosun bir de masseyin vites şemasını hala çözemedim. Geri için önce bastırıp 2 ye takar gibi çekeceksin. Masseyde de sol alt 1 Sağ üst 2 Sağ alt 3 1'in karşısı Geri. Şayet sonrada 4. vites dişlisi takıldı ise. geri ve 2'nin arası 4 Masseyde takviye kolu ileride ise ağır devir. Takviye kolu geride ise hızlı değir. Ağır yük çekiyorsan hızlanmak için takviye ilerde iken 1-2-3-4 yaptıktan sonra Takviye kolunu geri çekip, Tekrar 1 e takacaksın.. sonra 2-3-4 Yani bunlardaki takviye, buçuk vites değil.. Ağır vites.. D1210 larda ise takviye buçuk vitestir. Ağır yükte Takviyeyi çeker 1 e takarsın yarım vitesle kalkar. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 1 olur. Devamında Vitesi 2 ye alır takviyeyi çekersin.. 1,5 olur.. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 2 olur.. Böyle devam eder.. Mesela 5'ten 5 takviyeye düşmek için debriyaja basar takviyeyi açarsın.. 4,5 olur.. 5 takviyeden 4'e almak için debriyaja basıp takviyeyi kapatıp 4 e çekmen gerekir. 5 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Birde dokunsan ağlayacak olan küçük Emrah altea XL var [emoji4] Bunu bi ben öyle sanıyorum diyordum [emoji23] Cidden her gördüğümde üzülüyorum şu arabaya [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Olur da yanınızdan uçarak geçer ve modelini farkedemezseniz 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Yanımızdan akşam geçse geçse clio geçer onu da biliriz. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Yanımızdan akşam geçse geçse clio geçer onu da biliriz. Clio zaten uçarak zor geçer. Bırak tespit etmeyi, röntgenini bile çekersin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Yurdaer Elay yazdı: Clio zaten uçarak zor geçer. Bırak tespit etmeyi, röntgenini bile çekersin İşte o konuda muzdaribim bizim araç clioya göre ağır kaldığı için hızlanmalarda filan uğraştırıyor beni. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: D1210 larda ise takviye buçuk vitestir. Ağır yükte Takviyeyi çeker 1 e takarsın yarım vitesle kalkar. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 1 olur. Devamında Vitesi 2 ye alır takviyeyi çekersin.. 1,5 olur.. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 2 olur.. Böyle devam eder.. Mesela 5'ten 5 takviyeye düşmek için debriyaja basar takviyeyi açarsın.. 4,5 olur.. 5 takviyeden 4'e almak için debriyaja basıp takviyeyi kapatıp 4 e çekmen gerekir. Kia kamyon vardı bir zamanlar, onun da böyle buçuklu vitesi vardı.. Çok hoş özellik, rampalarda çok güzel ayarlanıyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Geri için önce bastırıp 2 ye takar gibi çekeceksin. Masseyde de sol alt 1 Sağ üst 2 Sağ alt 3 1'in karşısı Geri. Şayet sonrada 4. vites dişlisi takıldı ise. geri ve 2'nin arası 4 Masseyde takviye kolu ileride ise ağır devir. Takviye kolu geride ise hızlı değir. Ağır yük çekiyorsan hızlanmak için takviye ilerde iken 1-2-3-4 yaptıktan sonra Takviye kolunu geri çekip, Tekrar 1 e takacaksın.. sonra 2-3-4 Yani bunlardaki takviye, buçuk vites değil.. Ağır vites.. D1210 larda ise takviye buçuk vitestir. Ağır yükte Takviyeyi çeker 1 e takarsın yarım vitesle kalkar. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 1 olur. Devamında Vitesi 2 ye alır takviyeyi çekersin.. 1,5 olur.. Debriyaja basar takviyeyi kapatırsın normal 2 olur.. Böyle devam eder.. Mesela 5'ten 5 takviyeye düşmek için debriyaja basar takviyeyi açarsın.. 4,5 olur.. 5 takviyeden 4'e almak için debriyaja basıp takviyeyi kapatıp 4 e çekmen gerekir. Yazına sağlık Mehmet abi. Kayınbiraderlerden alabilirsem denerim. Yıllar önce bir kere denemiştim eşeğe binmişim gibi gelmişti. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Emre Şimşek yazdı: Kia kamyon vardı bir zamanlar, onun da böyle buçuklu vitesi vardı.. Çok hoş özellik, rampalarda çok güzel ayarlanıyordu. Bizde vardı, takviye boşta olunca araç hareket etmezdi, bir kere dizim çarptı boşa çıkmış takviye, acemilik zamanlarımız, komşu kamyoncudan destek alıp öğrenene kadar soğuk terler dökmüştüm. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 31 Ekim 2020 Yazar Paylaş 31 Ekim 2020 Adam dolandırıcılığı farklı bir boyuta taşımış 😄 3 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Ekim 2020 Paylaş 31 Ekim 2020 Murat Gedik yazdı: Adam dolandırıcılığı farklı bir boyuta taşımış 😄 Bunun bir benzeri yurtdışında evibi uzun zaman satamayan birisi tarafından yapilmis. Adam evi çekilişle 1 dolardan satacağını ilan etmiş çekilişe yanlış hatırlamıyorsam 1milyondan fazla katılmış ve adam evi ederinin kat ve kat fazlasına satmış. Bu da onun Türkiye versiyonu 😄 2 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 - karışık var mı? + var. - yükle.. 4 4 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Fordu atmış en aşağı Fordun yeri ayri diyor bence😀 2 Kasım 2020 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Marka bırakmamış adam [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Mercedes yok, o kadar premiuma parasi yetmemis [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 volvo yazisi, yeri cok orijinal durmamis mi? 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts