Murat Gedik 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Bu harita da hoşuma gitti o yüzden ekledim 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kutuplara gitmedik ki aynı yerden bakıyoruz yine hata var işte Ben de onu diyorum. Dünya düz 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de onu diyorum. Dünya düz Bence yuvarlak. Düz olsa nasıl duracak öküzün boynuzunda dükkan tabelası gibi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. O zaman ekosistem bozulmaz mi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş streling e bir ilginiz mi var bayım? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: streling e bir ilginiz mi var bayım? Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana Gollük orta gelmiş ama neyse… 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gollük orta gelmiş ama neyse… Totosu yiyen boş kaleye gol atsın🔪 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Beyle🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana DEMİYCEZ! Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. veya PVC ile açılıp kapanabilir yapılsa... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts