Murat Gedik Salı 12:37 Yazar Paylaş Salı 12:37 Bu harita da hoşuma gitti o yüzden ekledim 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 15:33 Paylaş Salı 15:33 İlkay Başaran yazdı: Kutuplara gitmedik ki aynı yerden bakıyoruz yine hata var işte Ben de onu diyorum. Dünya düz 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 15:46 Paylaş Salı 15:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de onu diyorum. Dünya düz Bence yuvarlak. Düz olsa nasıl duracak öküzün boynuzunda dükkan tabelası gibi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 16:55 Paylaş Salı 16:55 Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 18:52 Paylaş Salı 18:52 Mehmet Yeter yazdı: Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 19:14 Paylaş Salı 19:14 Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 19:30 Paylaş Salı 19:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. O zaman ekosistem bozulmaz mi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 19:45 Paylaş Salı 19:45 Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:59 Paylaş Salı 20:59 Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş streling e bir ilginiz mi var bayım? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 22:13 Paylaş Salı 22:13 Çağlar Bayur yazdı: streling e bir ilginiz mi var bayım? Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 22:21 Paylaş Salı 22:21 Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana Gollük orta gelmiş ama neyse… 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 05:39 Paylaş Dün saat 05:39 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gollük orta gelmiş ama neyse… Totosu yiyen boş kaleye gol atsın🔪 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Beyle🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:03 Paylaş Dün saat 06:03 Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana DEMİYCEZ! 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 06:53 Paylaş Dün saat 06:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. veya PVC ile açılıp kapanabilir yapılsa... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Kayseri şehir hastanesi, 4 araçlık yer işgal etmiş. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana Sör ün eli tutulmazmış 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Kayseri şehir hastanesi, 4 araçlık yer işgal etmiş. geri geri gelip az ittirsek düzelir aslında. Servet Aydın yazdı: Sir Servet yok, küfür yok arkadaşına aaa... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Doğan Arşiray yazdı: geri geri gelip az ittirsek düzelir aslında. 4 tarafına 4 tane araba koyacaksın, çıkamayacak. 2 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts