Eyüp Çetin 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Ercüment Yıldırım yazdı: Matematik kısmında da 0-100km sonuçları üzerinden soru çıkarsa şaşmam Bütün sorular öyle olsa keşke. En sevdiğim matematik soru türleri. 😊 Seyyar berber aracı. Bugün dışarı çıktığımda gördüm. Sabit yerdeki dükkanda durmaktan iyi görünüyor. Kafana nerde eserse orada kes. 😊 https://i.hizliresim.com/785ccu.jpg https://i.hizliresim.com/d0wrwk.jpg 28 Nisan 2021 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Seyyar berber aracı. Antep'te normal öyle şeyler [emoji23] Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Nisan 2021 Paylaş 29 Nisan 2021 https://i.resmim.net/i/IMG_20210429_191437.jpg Bu pozu görünce aklıma saat sorduğum abi geldi. 2000'li yılların başında Ankara Kızılay'da bir abiye saat sordum, kolunda saat olmasına rağmen cebinden telefonu çıkarıp söylemişti. 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Aradaki toyotayı saymazsak fordun 3 tane eski gri aracı yan yana... 4 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Afrikaya gidip kim motorsiklet sürecek 3 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Eyüp Çetin yazdı: Ankara Kızılay'da bir abiye saat sordum, kolunda saat olmasına rağmen cebinden telefonu çıkarıp söylemişti Bende ilk kez saat taktiğimda birisi saati sorunca telefonu çıkarıp söylemiştim, gittikten sonra kolundaki saati hatırladım ve çok utanmıştım (Telefon 3210 du, 16 yaşında falandım.) 1 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Hoşçakal demenin vakti gelmişti. Hayat Dışarı Sığar isimli yeni bir program geliştirmelerini temenni ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Audi 3.0 V6 TDI motoru olduğu söylenmiş. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Audi 3.0 V6 TDI motoru olduğu söylenmiş. Doğru. Bu zincirleri görmek için motoru indirip şanzımandan ayırmak gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Audi 3.0 V6 TDI motoru olduğu söylenmiş. Rusya ukrayna savaşınsa anlık durum 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Mart 2022 Yazar Paylaş 16 Mart 2022 Adana Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında hırsızlık yapıldığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. SUÇÜSTÜ YAKALANDI İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, içinde 40 metre uzunluğunda kablo bulunan valiz ile şüpheli A.D'yi suçüstü yakaladı. A.D'nin park halindeki otomobilinden ise çalıntı klima iç ve dış ünitesi, 4 pazar arabası, mutfak ve elektronik malzemeler ele geçirildi. Ekipler, direksiyonu bulunmayan ve bir aparat ile sürülen otomobil ve hırsızlık şüphelisi A.D'yi polis merkezine götürdü. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Adana Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında hırsızlık yapıldığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. SUÇÜSTÜ YAKALANDI İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, içinde 40 metre uzunluğunda kablo bulunan valiz ile şüpheli A.D'yi suçüstü yakaladı. A.D'nin park halindeki otomobilinden ise çalıntı klima iç ve dış ünitesi, 4 pazar arabası, mutfak ve elektronik malzemeler ele geçirildi. Ekipler, direksiyonu bulunmayan ve bir aparat ile sürülen otomobil ve hırsızlık şüphelisi A.D'yi polis merkezine götürdü. Arabada uno imiş, ben direksiyonu normal halde zor çeviriyorum bununla nasıl sürüyormuş bu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Arabada uno imiş, ben direksiyonu normal halde zor çeviriyorum bununla nasıl sürüyormuş bu hadi sürerken sürdün, kavşaktan 90 derece dönüş yapınca, direksiyon toplarken kendini nasıl koruyacaksın 😵 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: hadi sürerken sürdün, kavşaktan 90 derece dönüş yapınca, direksiyon toplarken kendini nasıl koruyacaksın 😵 Bacakları bırakır çıkarız olmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: A.D'nin park halindeki otomobilinden ise çalıntı klima iç ve dış ünitesi, 4 pazar arabası, mutfak ve elektronik malzemeler ele geçirildi. Ekipler, direksiyonu bulunmayan ve bir aparat ile sürülen otomobil ve hırsızlık şüphelisi A.D'yi polis merkezine götürdü. tüm bunlar unoya mı sığmış 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: tüm bunlar unoya mı sığmış içi dışı bir, sadece koltuklar yer kaplıyor içinde 😛 sığmıştır inanırım, Kırıkkale'ye 9 adet(4 adet 15" lastik, 4 18" jantlı lastik ve stepnem ) lastik götürmüştüm arka koltuk ve bagajda, daha da yer vardı koli vs Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Mart 2022 Yazar Paylaş 16 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: tüm bunlar unoya mı sığmış Ben haber sitesinin yalancısıyım Haber sitesindeki diğer fotoğraflar. Ben ilginç olan kısmını paylaşmıştım. Diğer fotoğraflardan çalınan şeylerin arabaya sığdığı anlaşılıyor . 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bacakları bırakır çıkarız olmadı bacaksa iyi yine... direksiyon yerine papağan pense sıkmışlar. o da çalıntıdır kesin. arabada çalıntıdır direksiyon kilidini sökemeyince direksiyonu sökmüşlerdir. 2 2 Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Herşey iyi tamam da aracın tavaninda ki viski ve bardaklar?Nasıl bir elitlik bu. Adana yine mantık sınırlarını zorluyor....[emoji16] 2 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: bacaksa iyi yine... direksiyon yerine papağan pense sıkmışlar. o da çalıntıdır kesin. arabada çalıntıdır direksiyon kilidini sökemeyince direksiyonu sökmüşlerdir. O da bir meslek sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 çalıntı direksiyonu, yanında direksiyon kiliti ile satmışlardır. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 Şuradaki iki kadın ne kadar mutlu değil mi fotoğraflara baktıkça absürtlük fışkırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts