Mehmet Yeter 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Her pazar çalgılı programda varmış. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Eser 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Servet aydın beyaz gömlekli adamın ismi hiç yabancı gelmedi [emoji848] 4 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Coşkun Basan yazdı: Olabilir mi Demek ki sadece arabalara beton dökmüyorlar çok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Servet aydın beyaz gömlekli adamın ismi hiç yabancı gelmedi [emoji848]Şarlatan o. Milleti kandırıp mercedese biniyor 2 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Şarlatan o. Milleti kandırıp mercedese biniyor Size gezme tozma büyüsü yapmışlar muhterem. Sanırım bıyıklarını boyayan biri tarafından. Eğer bu büyü illettinden kurtulmak isterseniz bizim 3 seansımıza katılmanızı tavsiye ederim. 3 seans alana 1 seans da bizden kampanyamız da var. İbanı özelden yolluyorum, mersedesin bakımı gelmişti zaten. 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Hâlâ kara taşıtları kullanan fakirler yazmasın 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Piston kollarını çöpe atmayın 9 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Bir de forged olursa evladiyelik. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Piston kollarını çöpe atmayın Krank disk bile olur 5 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 (düzenlendi) Ama eve sokarlar mı bunu iç işleri orası bilinmez tabi. Ne işi var bunun evde arabanın ıvırı zıvırı yetmiyordu bir de masa yapmış yağlı yağlı derler. 12 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Ama eve sokarlar mı bunu iç işleri orası bilinmez tabi. Ne işi var bunun evde arabanın ıvırı zıvırı yetmiyordu bir de masa yapmış yağlı yağlı derler. Şimdi şunun nesi kötü ya 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Benim için sıkıntı yok da iç işleri realizme karşı. 😊 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Ben de hep ömrü tamamlanmış lastiklerden masa, sehpa falan yapıyorlar onları beğeniyorum. Evin bi odasını mesela hobi odası yapıp bu tür şeylerle döşemek güzel olabilir 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Ama eve sokarlar mı bunu iç işleri orası bilinmez tabi. Ne işi var bunun evde arabanın ıvırı zıvırı yetmiyordu bir de masa yapmış yağlı yağlı derler. halbuki ne kadar guzeller degil mi😂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 İyi bir boya ile ömrü boyunca piston olduğunu söylemedikçe anlamazlar hatta üstüne netten aldım dekorasyon sitesinde gördüm çok güzel özgün tasarım içmimar üye var forumda o koymuş vs derken hop bakmışsınız kabul edilmiş 1 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Sinan Akgöl yazdı: İyi bir boya ile ömrü boyunca piston olduğunu söylemedikçe anlamazlar hatta üstüne netten aldım dekorasyon sitesinde gördüm çok güzel özgün tasarım içmimar üye var forumda o koymuş vs derken hop bakmışsınız kabul edilmiş fığansıž tasarimci tarafindan gece gunduz calisilarak 😂🤭 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: İyi bir boya ile ömrü boyunca piston olduğunu söylemedikçe anlamazlar hatta üstüne netten aldım dekorasyon sitesinde gördüm çok güzel özgün tasarım içmimar üye var forumda o koymuş vs derken hop bakmışsınız kabul edilmiş Dur deneme yapayım sonucu söylerim. Sonuç ilgisini çekmedi. Vakti zamanında bizim vardı nereye atacağımız bilemedik diyor. 12 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Dur deneme yapayım sonucu söylerim. Sonuç ilgisini çekmedi. Vakti zamanında bizim vardı nereye atacağımız bilemedik diyor. Damat kayınpeder toprağıdır Daha önce aynısı yapılmış demekki 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Dur deneme yapayım sonucu söylerim. Sonuç ilgisini çekmedi. Vakti zamanında bizim vardı nereye atacağımız bilemedik diyor. İlgi çekmediyse ve sizin çektiyse tam zamanı şuan tepki yok. Amaç ilgi çektirmek değil zaten "ne alaka nereden çıktı bu burası hurdacı mı" tepkisini almadan sessiz şekilde elde etmek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Sinan Akgöl yazdı: İlgi çekmediyse ve sizin çektiyse tam zamanı şuan tepki yok. Amaç ilgi çektirmek değil zaten "ne alaka nereden çıktı bu burası hurdacı mı" tepkisini almadan sessiz şekilde elde etmek Salondaki kırık pandizotla başlayayım. Masa örtüsü olarak mı kullansam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts