Arda Bülent Güzel 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Buda milli içecek ambulansı[emoji41] 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 abi büyük geçmiş olsun rabbim korumuş dediğin gibi arkadan gelen araç daha tehlikeli sonuçlar doğuda bilirdi. belkide şu an bu konuyu paylaşabilmiş olman bile daha önceki tecrübelerindir. tekrar geçmiş olsun abi. Ufak hasar ile ciddi tecrübe oldu bana. Milyon üstü km yapmak yetmiyor bazen Servet Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış diyebiliriz bu olaya. Hatta direk öyle diyelim. Arkadan büyük araç gelse şenlik olurdu kesin Abi geçmiş olsun, Teşekkür ederim Maho ağa Geçmiş olsun Servet abiSağol Mehmet Geçmiş olsun. Abi şimdi bu araç Batum'a mı gitti yoksa İstanbul'a mı?Batum hududu geri çevirdi. Ağzı burnu kırık araba giremez dedi Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.Sağol Cihat Servet abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Amin Recep Adama bosuna King dememisler Karı nerde buldun nerde kaydin? [emoji849] Verilmis sadaka diyelim Allah beterinden korusun. Gar gış gıyamet beni buldu gecmis olsun Allah beterinden saklasinAmin cümlemizi Servet abi geçmiş olsun . Yeni gördüm ben. Anca geri görüş kamerası ile oyna sen. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bengal kaplanı mübarek ceza gerektiren kelime kemere saldırıyor Hımm, Sivas sınırlarına girilmiş Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Anca geri görüş kamerası ile oyna sen. Heç işte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Batumda yeteri kadar olunca arac fazlaligindan kabul etmemislerdir. Oradakilerde ya tamponsuz gezerler ya camsiz ya da yamali kaparto ile gezerler. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Hımm, Sivas sınırlarına girilmiş [emoji20] Gece geldim, sabah 7de çıktım yola. Elbet bir gün buluşacağıııızzzz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: 7 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Hımm, Sivas sınırlarına girilmiş Gece geldim, sabah 7de çıktım yola. Elbet bir gün buluşacağıııızzzz konu başlığı hatalı ..ilginç insanın çektiği fotoğraflar olmalı 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: 7 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Hımm, Sivas sınırlarına girilmiş Gece geldim, sabah 7de çıktım yola. Elbet bir gün buluşacağıııızzzz Sağlık olsun abi, inşallah 😊 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 konu başlığı hatalı ..ilginç insanın çektiği fotoğraflar olmalıBende normal insanlardan biriyim. Niye öyle dedin ki şimdi Sağlık olsun abi, inşallah [emoji4]Yoldayken aklımdaydı. Şu elektronik kilidi bi kurcalıyim dedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 30 dakika önce, Servet Aydın yazdı: normal insanl ehliyet ten başlasak konu 1301 sayfa olur 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bende normal insanlardan biriyim. Niye öyle dedin ki şimdi Yoldayken aklımdaydı. Şu elektronik kilidi bi kurcalıyim dedim Valla portife testine bile yok yok bu fazla oldu 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Yok artık demek isterdim ama alıştık maalesef. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Belediye Otobüs şoförleri bile kemer takıyor burada Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 kuzenimin start&stop'tan yedigi ilginc ceza.. Yook artık. Dava açsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 gündüz farlarına da ceza yazablirler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 start&stop her zaman ekonomi amacli olmuyor.. demek ki neymis bayide secim yaparken opsiyon olarak alinmayacakmis )Bir yılda 108 lira tasarruf anca yapardı zaten. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 kuzenimin start&stop'tan yedigi ilginc ceza.. Kuzeniniz mi yemiş, paylaşmış mi sadece. Aynı fotoğraf bu başlık ile paylaşılıyor ama bana gerçek gelmiyor.https://m.takvim.com.tr/yasam/2018/10/25/aracinizda-start-stop-ozelligi-varsa-dikkat-trafik-cezasi-yiyebilirsiniz?paging=5 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 Direk yazıyor araçların motorunu durdurmak diye Demek ki sadece yılda bir rakamları güncellemekle olmuyor arada bir metinleri de güncellemek lazımmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts