Metin Akbal 21 Ekim 2018 Paylaş 21 Ekim 2018 Sağol hocam. Çerkeş, virajların başladığı dağ geçidi Valla abi gecmis olsun buralardan ne yapilir bilmemde yapabilecegimiz birsey varsa.Dedigin yer sanirim Kemikli, Horhor veya Ismetpaşa mevkilerinden biri olmasi lazim. Gerededen sonra Çerkeşten once. Baskada oyle daglik yer yok. Oralari bilirsin zaten yillardir tehlikeli yollar iyi olsa da. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2018 Paylaş 21 Ekim 2018 O değilde ileri giderken kendi kendine arkadan nasıl çarpabildin... dosya işi kolay ne yazayım faturaya Valla çok kolay oldu. Yaklaşık 20 saniye süren acayip deneyim yaşadım. Dosya işini Batum'da tartışalım Geçmiş olsun abiSağol Buğra Valla abi gecmis olsun buralardan ne yapilir bilmemde yapabilecegimiz birsey varsa.Dedigin yer sanirim Kemikli, Horhor veya Ismetpaşa mevkilerinden biri olmasi lazim. Gerededen sonra Çerkeşten once. Baskada oyle daglik yer yok. Oralari bilirsin zaten yillardir tehlikeli yollar iyi olsa da.Gözü kapalı gittiğim yollar ve her iklim şartlarını gördüm orada. Tabiri caizse basiretim bağlandı. Aracın yürüyen sisteminde hiçbir şey yok. Sağol düşünmen yeter. Geçmiş olsun Servet abi.Teşekkür ederim Zeki. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2018 Paylaş 21 Ekim 2018 Land şart bu yollara demekki kanguru yazlık araba... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2018 Paylaş 21 Ekim 2018 Abi sen yazana kadar ben de anlayamadım ne olduğunu. Çok geçmiş olsun, cana gelmesin. Rabbim beterinden korusun. Hayırlı yolculuklar olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2018 Paylaş 21 Ekim 2018 Land şart bu yollara demekki [emoji4] kanguru yazlık araba...Esp olsa kanguru topladı. Fizik kuralları dahilinde Abi sen yazana kadar ben de anlayamadım ne olduğunu. Çok geçmiş olsun, cana gelmesin. Rabbim beterinden korusun. Hayırlı yolculuklar olsunAmin Emre.Aslında foto koymamdaki ve altındaki yumuşak tonda olayı ti'ye almamda bir kasıt var. Ufacık çizik olunca yüreği hop edenler görsün. Dert etmesin, kaskosuz yola çıkmasın, kazadır olur desin, malı dert etmesin. 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 abi büyük geçmiş olsun rabbim korumuş dediğin gibi arkadan gelen araç daha tehlikeli sonuçlar doğuda bilirdi. belkide şu an bu konuyu paylaşabilmiş olman bile daha önceki tecrübelerindir. tekrar geçmiş olsun abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Servet Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış diyebiliriz bu olaya. Hatta direk öyle diyelim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Esp olsa kanguru topladı. Fizik kuralları dahilinde Amin Emre. Aslında foto koymamdaki ve altındaki yumuşak tonda olayı ti'ye almamda bir kasıt var. Ufacık çizik olunca yüreği hop edenler görsün. Dert etmesin, kaskosuz yola çıkmasın, kazadır olur desin, malı dert etmesin. Abi geçmiş olsun, Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Geçmiş olsun. Abi şimdi bu araç Batum'a mı gitti yoksa İstanbul'a mı? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 On 21.10.2018 at 13:52, Servet Aydın yazdı: Bi sıfır kango göndersene hayrına. Hadi bea Sağol bankacım zenginim Teşekkür hocam Sağol Oğuz Esp olmadan simülasyon yapayım dedim.. Yemedi Sağol hocam. Amin Ya akşama ne demeli Video var lakin izleyemiyorum. Olgu çözecek sebebini Hep senin yüzünden Sağol Serkan Farı yukarı kaldırıp bantladım. Epey yağış var, içindeki osram lazer ampüle zeval gelmesin Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Servet abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Adama bosuna King dememisler Karı nerde buldun nerde kaydin? 🙄 Verilmis sadaka diyelim Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 (düzenlendi) kim çekti bu fotoyu. Nerdeyim ben.. .Kayboldum......... 24 Ekim 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: kim çekti bu fotoyu. Nerdeyim ben... Kayboldum......... Vaggaz abi nerdesin sen? Zaman kayması mı oldu? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 ne kaydı bilemiyorum. saat kaç kim nerede kiminle 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Ceviz fındık kuru üzüm. Hmmm. Nerdesiniz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Bengal kaplanı mübarek ceza gerektiren kelime kemere saldırıyor 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Ceviz fındık kuru üzüm. Hmmm. Nerdesinizwintertrophy öncesi enerji depolayıp rüşvet hazırlamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Servet abi geçmiş olsun . Yeni gördüm ben. Yorum bağlantısı
Recommended Posts