Alptuğ Özcan 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Evren Erakçora yazdı: Sola bakarken vurdu büyük ihtimalle. Aynen servis şoförü sola doğru bakıyordu Olayı ağır çekimde izledim baktım sola baka baka ilerliyo öndeki de çıkış çıkmama konusunda tereddüt ediyo. Vuracak dedim 2 sn geçmeden vurdu. Camı açıp "oooohhhhh" diye bağırmak istedim Servet Aydın yazdı: Olması gereken. Her sabah aynı olay abi gına geldi. biri açılışı yapınca çorap söküğü gibi 5 araba daha takılıyo peşine. Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi suçum yok bence Bence de. Panikle ön freni sıkmış sanırım. Acemi olabilir benim gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 kontağı kapatıp sokak arasında süzülen 1.5 tıonluk metaller için önlem alınmalı 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mart Paylaş 16 Mart Çarpma yok kurtardık adama baktım iyimisin diye o yüzden durdum 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart Paylaş 16 Mart Metin Akbal yazdı: Buralar tozlanmış 😊 ohoo bunları da koyacaksak 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: ohoo bunları da koyacaksak Konuyu güncel tutmak adına 😊 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Mart Paylaş 16 Mart Metin Akbal yazdı: Buralar tozlanmış 😊 İstanbul'da bu olaya bırak kafanı çevirmeyi, göz ucuyla bile bakılmaz 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Kamyonlar yarışıyor. Arkasında mıcır da dökülüyor. Daha yakın olsam aracın önü ezik ezik olur cam da patlayabilirdi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamyonlar yarışıyor. Bunu hep yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Bu kamyoncuların kurallara uymaması ne zaman cezalandıracak merak ediyorum. Biz görmeyiz heralde 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne zaman cezalandıracak cıssss Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamyonlar yarışıyor. Arkasında mıcır da dökülüyor. Daha yakın olsam aracın önü ezik ezik olur cam da patlayabilirdi Sakin kafayla izleyince çok ölümcül bir trafiğimiz olduğunu fark ettim. Sağdan çıkan hafriyatçılar ve soldaki arabayı kovalayan kamyon.. Bravo hepsine madalya takmak lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Emre Şimşek yazdı: Sakin kafayla izleyince çok ölümcül bir trafiğimiz olduğunu fark ettim. Sağdan çıkan hafriyatçılar ve soldaki arabayı kovalayan kamyon.. Bravo hepsine madalya takmak lazım.. Hindistan da olur , öbür tarafta kralsın diye o da. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Emre Şimşek yazdı: Sakin kafayla izleyince çok ölümcül bir trafiğimiz olduğunu fark ettim. Sağdan çıkan hafriyatçılar ve soldaki arabayı kovalayan kamyon.. Bravo hepsine madalya takmak lazım.. Sarı kamyon mu? Onlara alıştık ya. Sağlam led selektörleri var şimşek zenon istanbulda trafikte ölmemek için köşe kapmaca oynuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz keşke böyle gönülllü bir denetim mekanizması olsaydı* sonra üşenmek yok ama. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Elinde balyoz, bi tane patlatıcan tepeden, direk beynine, hoop, oyun dışına Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Bence ışık sayısı az. 30 tane olsunki, iyice kör olalım, kavşakta birine girelim 3 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence ışık sayısı az. 30 tane olsunki, iyice kör olalım, kavşakta birine girelim Tabiki de az. Nerde yaşadığını unuttun sanırım. Memlekette ışıklar yetersiz 😊 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Metin Akbal yazdı: Tabiki de az. Nerde yaşadığını unuttun sanırım. Memlekette ışıklar yetersiz 😊 Işıklar içinde uyurken led mi halojen mi daha iyi ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Işıklar içinde uyurken led mi halojen mi daha iyi ? Gidecegimiz yere göre değişir ateş te yakabiliriz 😅 Anlamissindir gerçi de aslinda demek istediğim şuydu; Memlekette göz göre göre kirmizida geçenler varken bu kadar ışık az bile. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Metin Akbal yazdı: Gidecegimiz yere göre değişir ateş te yakabiliriz 😅 Anlamissindir gerçi de aslinda demek istediğim şuydu; Memlekette göz göre göre kirmizida geçenler varken bu kadar ışık az bile. Onların gözleri vardır görmezler. Led zenon olsa fayda etmez ama gece bu tarz kavşaklarda ciddi kör ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts