Azad Mirzade 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Sağ şeritte de gidilmez 69 ile Çok hızlı da gidemiyoruz, istanbul'da trafik ansızın durabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Sağ şeritte de gidilmez 69 ile Bahsi geçen yol, aksaray mahmutbey bağlantı yolu Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Bahsi geçen yolun müsait şeritleri vardı hocam videoda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Bahsi geçen yolun müsait şeritleri vardı hocam videoda Yani ne yapayım anlamadım ? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani ne yapayım anlamadım ? Yani, hakkını ver hocam kibritin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Yani, hakkını ver hocam kibritin Veriyorum işte yanlış mı yapıyorum Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şunu da izlemiş miydin. bu nasıl Ekranlara bakarken videoyu ne için açtığımı unuttum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Çok hızlı değildim belki büyük tehlike değil ama hızlı olsam büyük sıkıntı olurdu. Hislerimi kornamla ilettim. 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Gecmis olsun metin hocam 🤗 Temkinli olmanın faydaları.. arada lastik sesimi var yoksa bana mı oyle geldi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun metin hocam 🤗 Temkinli olmanın faydaları.. arada lastik sesimi var yoksa bana mı oyle geldi? Evet ses var. Ufak bir engebe sonrası lastik yola tekrar temas edince oluşmuş. Selektöre asılıp direksiyon çevirirken sağ sinyal de vermişim o sesi de duyarsin 😅 Teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Geçmiş olsun abi. Airbag kapağı kırıldı mı? O nasıl sert vurmadır öyle direksiyona.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Geçmiş olsun, tamda yolun boş kısmına denk gelmiş. Geçtiği adamda da sıkıntı var galiba, yol vermek için yavaşlamadıysa çok yavaş Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Geçmiş olsun Metin bey. Bu dingiller hiç bir zaman bitmeyecek, tek temennim, kendi başlarını yemeleri 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun abi. Airbag kapağı kırıldı mı? O nasıl sert vurmadır öyle direksiyona.. Lütfen Opel sağlamlığından bahsediyoruz Kafasına vurmuş gibi katarsis sağladım o an Teşekkür ettim. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, tamda yolun boş kısmına denk gelmiş. Geçtiği adamda da sıkıntı var galiba, yol vermek için yavaşlamadıysa çok yavaş Tam o esnada yavaşlıyor aslında birde sağ tarafa kaçıyor. Yolun o bölümünde 70 80 ile o viraj alınabiliyor. Benimde hız 80 civarı imiş. İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Metin bey. Bu dingiller hiç bir zaman bitmeyecek, tek temennim, kendi başlarını yemeleri Teşekkür ettim inşallah başkasına bulaşmaz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Bu yolları gitmesi çok zevkli ancak bunun gibiler can sıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun. Bu yolları gitmesi çok zevkli ancak bunun gibiler can sıkıyor. Aynen yol keyifli ama bunun gibi parazitler insanın keyfini kaçırıyor Teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Hep korkarım şundan; yavaş gidin. 14 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hep korkarım şundan; yavaş gidin. %50’si sokakta hızlı gidiyor. En korktuğum şeydir bu iş Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Çok yavaş gitmek lazım, 50 km/s gibi hızlar ölümcül bu yollar için. Sizin videoda 30'la gitseydiniz vururdunuz. O kadar tehlikeli. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hep korkarım şundan; yavaş gidin. Geçmiş olsun. 2. vites iyidir böyle yerlerde, bizim buradan bir geçiyorlar indirip dövesim geliyor... Şehir içindeki bölünmüş yolda o kadar hızlı gitmiyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Geçmiş olsun... Bu kamerayı acaba sürücü tarafına falan mı yapıştırsak bilmiyorum ki. Normalde benim göremediğim mevzular araç kamerasından bakınca kabak gibi görülüyor. Ondan sonra kabak gibi belli bunu mu göremedin demesinler. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun... Bu kamerayı acaba sürücü tarafına falan mı yapıştırsak bilmiyorum ki. Normalde benim göremediğim mevzular araç kamerasından bakınca kabak gibi görülüyor. Ondan sonra kabak gibi belli bunu mu göremedin demesinler. o zaman dikkatini çekebilir. orta daha iyi bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts