Selim Bilgin 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Makas videosunu izledim anormal bir durum yok. No investigation necessary. 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Civic süpürdü beni resmen Halının altına da baksaymış yahu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Halının altına da baksaymış yahu. Koltuğun altına demek istedin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Makas videosunu izledim anormal bir durum yok. No investigation necessary. sıfıryüzün 12 saniye olarak düşün... 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 10 saniye tofaştan bi tık iyi 12.5 muş piiiiii kapa kapa ört eyvah eyvah 8 saniye golf Tamam da sıfır yüz yaparken kaç litre yakıt tüketiyorlar o da önemli artık:) 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: Tamam da sıfır yüz yaparken kaç litre yakıt tüketiyorlar o da önemli artık:) ibre 99 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıfıryüzün 12 saniye olarak düşün... Düşünürken yakıt tüketimim düştü 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Evet ama cvt aynı zamanda vites geçişi hissettirmemesi nedeniyle çok da konforlu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: Evet ama cvt aynı zamanda vites geçişi hissettirmemesi nedeniyle çok da konforlu Debriyaj olmadığı için uzun ömürlü de. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Şehir içinde hız limiti neden 50km dir( bazı noktalarda 30km) . Ülkemizde olsa sanırım çok kötü sonuçlanırdı diye düşünüyorum. 4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 (düzenlendi) koşaamayan ayak yapmışlar, adrenalin bile yok 2 Nisan 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Evren Erakçora yazdı: Şehir içinde hız limiti neden 50km dir( bazı noktalarda 30km) . Ülkemizde olsa sanırım çok kötü sonuçlanırdı diye düşünüyorum. Neyse ki bizim ülkemizde değil. Bizde olsa o çocuk çoktan ölmüştü. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Kamera geniş açılı yani hafif balık gözü mesafeleri olduğundan fazla gösteriyor. Civic süpürdü beni resmen Makasın tanımıdır bu yaptığı. Sizi geçerken yaptığından sonra en sağa atlayışı var ya, ehliyetini elinden alma sebebi. Otobüsün sağından bir araç girmişti sanırım, onun da önüne atladı. Hayatı film mi sanıyor böyleleri çok merak ediyorum. Sağ şeritte duran kamyonların altına böyle giriyorlar işte çoğunlukla. Benim kamerama yakalansaydı, ilgili birimlere çoktan iletmiştim bu videoyu. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Oktay Göktaş yazdı: Makasın tanımıdır bu yaptığı. Sizi geçerken yaptığından sonra en sağa atlayışı var ya, ehliyetini elinden alma sebebi. Otobüsün sağından bir araç girmişti sanırım, onun da önüne atladı. Hayatı film mi sanıyor böyleleri çok merak ediyorum. Sağ şeritte duran kamyonların altına böyle giriyorlar işte çoğunlukla. Benim kamerama yakalansaydı, ilgili birimlere çoktan iletmiştim bu videoyu. aynen. otobüsün sağından başka bir araba gelseydi civic şu an yaşamıyordu. bir kere emniyete ilettim. izinsiz kamera kayıtlarına dayandırarak ceza yazamıyorlarmış. bir daha da uğraşmadım. bunlar hakkında dileğim ıslah olmaları. olmuyorsa başkalarına zarar vermeden bariyerde sonlanmaları. düşünsenize, bu maganda yüzünden eşinizin kaza yapıp arabadaki çocuklarınıza bir şey olduğunu... Mahmut Yıldız yazdı: Capon caponu gurbette yalarmış. alaman'ı kovalıyor bi de utanmadan 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 alaman'ı kovalıyor bi de utanmadan [emoji4] Aynen. Allah korusun. Zaten ben de aynı düşüncedeyim, kendi başını yesin böyleleri. Başkalarının canını hiçe saymak ne kadar kolay. En iyisi ftm olmak demek ki. Bu yıl 40’ı dolduruyorum nasipse. Adil olduktan sonra, ftm olmak lazım diyor insan böylelerini görünce..Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 alaman'ı kovalıyor bi de utanmadan [emoji4] Cvt si yirtilasicalar DSG si patlayasicalar.Yalnız kabul edelim iyi makasti [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Makas videosunu izledim anormal bir durum yok. No investigation necessary. Çokta stabil geçiş yapmış. Savrulma yok, otobüs sağındaki boşluğu zaten daha otobüsü geçmeden görüp hesaplamış. Otobüsün sağından geçen aracında bu sırada sürati hesaplanıyor zati [emoji91] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Çzaten daha otobüsü geçmeden görüp hesaplamış. Otobüsün sağından geçen aracında bu sırada sürati hesaplanıyor zati bu hesaptan sonrası apollo 21 projesi zaten Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Cvt si yirtilasicalar DSG si patlayasicalar. Yalnız kabul edelim iyi makasti Egzossesibüzüşesiceler. Oktay Göktaş yazdı: Aynen. Allah korusun. Zaten ben de aynı düşüncedeyim, kendi başını yesin böyleleri. Başkalarının canını hiçe saymak ne kadar kolay. En iyisi ftm olmak demek ki. Bu yıl 40’ı dolduruyorum nasipse. Adil olduktan sonra, ftm olmak lazım diyor insan böylelerini görünce.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mufettis almiyorlar iki senedir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 bu hesaptan sonrası apollo 21 projesi zaten [emoji4] Hepsi 1sn sürüyor zati [emoji91] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Mert Gülkokan yazdı: Bana İstanbulda 3 şeritli yolun ortasından giderken 40 yaş üstü olduğunu altında mini cooper country olan bir teyze solumdan gelip benm önümden silme geçip en sağdaki yan yola geçtim Herşey çok anlık olmuştu ayağımı gazdan çekmesem ön tamponu söküp alacaktı Mert Hocam iyi misiniz? Afiyettesiniz inşallah. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Makas videosunu izledim anormal bir durum yok. No investigation necessary. şunu da izlemiş miydin. bu nasıl Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şunu da izlemiş miydin. bu nasıl Bu dayağı haketmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 sol şeritte 69 la gidiliri mi yahu, trafikte altın kural: trafiğin akışına uygun sürmek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: sol şeritte 69 la gidiliri mi yahu, trafikte altın kural: trafiğin akışına uygun sürmek solda birkaç şerit daha var. benim ne işim olur en solda Yorum bağlantısı
Recommended Posts