İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Emre Şimşek

Alt yazıyı açıp izleyin sesler anlaşılmayabilir.

Az önce arabaya bindim çarşıya gidiyordum. Bismillah dedim evden 500 metre açılmadan biri kavşakta yol hakkımı gaspetti.

Tam atarlanırken içinden kocaman bir adam çıktı. Kısa bi sohbet ettik.

Abi dedim elini ayağını öpeyim yol hakkı senin, tabelayı yanlış yere takmışlar dedim. Tamam dedi gitti:)

Şaka bi yana o koca adam neredeyse sağ camdan içeri girecek gibi duruyordu, her an yapabilirdi bunu. Ben o esnada kemeri çöz kapıyı aç... ı ııh yetişmez. Eşhedü enlailahe illallah desem daha pratik çözüm. Ülkede yol hakkımı istemeye korkar oldum. Sanırım korkmakla doğrusunu yapıyorum.

• Beğen 5
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Az önce arabaya bindim çarşıya gidiyordum. Bismillah dedim evden 500 metre açılmadan biri kavşakta yol hakkımı gaspetti.
Tam atarlanırken içinden kocaman bir adam çıktı. Abi dedim elini ayağını öpeyim yol hakkı senin, tabelayı yanlış yere takmışlar dedim. Tamam dedi gitti:)

Yol hakkı olayını maalesef bilmiyoruz. Mesela Malatya da kavşak içindeki araclara dur tabelasi var. Şaka gibi ama örneğin döner kavşağa gelirken yavaslasaniz bile kavşak içindeki geçmiyor. Kural öğrenmek yerine hızlı girenindir düsturunu benimsemiş insanlara başka bir şey anlatamazsınız.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Emre Şimşek yazdı:

Tam atarlanırken içinden kocaman bir adam çıktı. Abi dedim elini ayağını öpeyim yol hakkı senin, tabelayı yanlış yere takmışlar dedim. Tamam dedi gitti:)

Tabeleya güvenmekte ne bilim 😂

Değil tabelada dur yazsa kapan bile koysalar o kısma dikkat etmek lazım..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aslında adam sakin. Yani dayak yeme riski yok ya o yüzden sakin herhalde 😬

Orayı ana cadde bellemiş o yüzden konuşmaya veya dövüşmeye iniyor. 
Gel gelelim ben durumu anlatırken gerilim imdb 9.9

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Levha olmasa bile orada durur normal bir sürücü. Kasaptan ehliyet almış olması lazım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Bizim memleketten bakınca adam çok kibar

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Hacı Şenyurt yazdı:

Yol hakkı olayını maalesef bilmiyoruz. Mesela Malatya da kavşak içindeki araclara dur tabelasi var. Şaka gibi ama örneğin döner kavşağa gelirken yavaslasaniz bile kavşak içindeki geçmiyor

Maalesef öğrenemeyecegiz de...

• Beğen 1
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Levhanın altına açıklama faydalı olabilir, yol ver, dönel kavşaktakine yol ver diye. Bazı yerlerde yazıyor faydası var. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Barış AÇIL yazdı:

Bizim memleketten bakınca adam çok kibar

Çıt kırıldım 😅

Emre Şimşek yazdı:

Yok abi tekrar sınava sokacaksın herkesi...

Burada üst geçit üzerinde bir kavşak var, kavşağa girene yol ver tabelası koydular olmadı, yanar söner kırmızı ışık koydular olmadı, en son kavşak içine dur tabelası koydular şimdi kazalar daha az ama yine de çok fazla kaza oluyor. Ha bu arada üst geçidin amacı kaza ve trafiği azaltmaktı trafik azaldı kaza arttı. Benim alt geçit çıkışında bir kazam var 😁

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Emre Şimşek yazdı:

Yok abi tekrar sınava sokacaksın herkesi...

yarısında elektrikler kesilmis ödev yapmamıs olur 😄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Emre Şimşek yazdı:

Kısa bi sohbet ettik.

Geç içeri geç geç diyemiyoruz tabi :) Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Metin Akbal yazdı:

Jant kapağında sürtme ile kurtardık :)

Hızım yasal limitlerde ama güvenli değil onun farkındayım yalnız kamera da hızlı gösteriyor araç içinde bu kadar hissedilmiyor :) Benden tarafta ana yol tabelası mevcut kötü senaryo da sonuç ne olurdu bilmiyorum. Temas noktası benim sol arka teker adamın tamponunda sürtme mevcut. Helalleştik ayrıldık. Ben sol ön direkten görmedim oda zindan sıtayla filmi ve yanındaki yolcudan dolayı görmedi. Kavşak 3 ayağın T şeklinde olanını düşünelim. Kamera A129 Duo çözünürlüğü youtube için düşürdüm.

Metin Hocam geçmiş olsun. Yavaş olmanızın faydası. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yaz sezonu olmadığı için fazla kondisyonları yok sanırım :) 

Ne yapmışsın, çok tehlikeli. Aman diyim.

Emre Şimşek yazdı:

Alt yazıyı açıp izleyin sesler anlaşılmayabilir.

Tam atarlanırken içinden kocaman bir adam çıktı. Kısa bi sohbet ettik.

Abi dedim elini ayağını öpeyim yol hakkı senin, tabelayı yanlış yere takmışlar dedim. Tamam dedi gitti:)

Şaka bi yana o koca adam neredeyse sağ camdan içeri girecek gibi duruyordu, her an yapabilirdi bunu. Ben o esnada kemeri çöz kapıyı aç... ı ııh yetişmez. Eşhedü enlailahe illallah desem daha pratik çözüm. Ülkede yol hakkımı istemeye korkar oldum. Sanırım korkmakla doğrusunu yapıyorum.

Adamın tabeladan haberi yokmuş. 

Selçuk Bakış yazdı:

Çıt kırıldım 😅

Burada üst geçit üzerinde bir kavşak var, kavşağa girene yol ver tabelası koydular olmadı, yanar söner kırmızı ışık koydular olmadı, en son kavşak içine dur tabelası koydular şimdi kazalar daha az ama yine de çok fazla kaza oluyor. Ha bu arada üst geçidin amacı kaza ve trafiği azaltmaktı trafik azaldı kaza arttı. Benim alt geçit çıkışında bir kazam var 😁

Evin yakınına yaptılar. Dur levhası var, yazı ile yazdılar, kavşak girişine tümsek yaptılar ama hala geçmeye çalışanlar var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mahmut Yıldız yazdı:

Metin Hocam geçmiş olsun. Yavaş olmanızın faydası. 

Teşekkür ettim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Sürmeli

Octavia da refleks iyiymiş ama önlem sıfır 

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Metin Akbal yazdı:

Güzel toplamış.

Aynen, şaşırdım. Octavia da elektronik yardımcılar var mı acaba dedim

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Elektronik yardımcılar olsa bile, yüksek hızlarda devrede oluyorlar mı? [emoji849]

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Şans veya otomatik fren, bugün vurmadı yarın kaskoyu bozacak. 

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Hondanın fren yaptığını görünce ne yapacağını şaşırdı. iyi toplamış arabayı kutlarım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

adam nereye kaçacağını şaşırdı

Çarpışma önleme var onlarda.. Fatih istesem de çarpamıyorum diyordu.. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Front assist imiş adı. Güzelmiş, para olsa alınır :D 

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Mehmet Ozyurek yazdı:

adam nereye kaçacağını şaşırdı

Çarpışma önleme var onlarda.. Fatih istesem de çarpamıyorum diyordu.. 

Bizim arkadaş S60 la vurdu öndekine. Hafif çaprazda çalışmamış. Gitti sol ön.

Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Front assist gibi frene basamıyorum ben. Bir kere bendede devreye girdi uyarı  sesi ile birlikte adamın aklını alıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Böyle durumlarda sol ayakla basmak gerek.  :)

Sol ayak devriyaja alışık olduğu için dozaj yapmaz :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...