Muhammet Ölmez 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 İstanbul'da araç kamerası da bulunan bir fahri trafik müfettişi günde kaç ceza yazar acaba, yarım saat yol gitsem 4-5 tane kırmızıda geçen görüyorum illa. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şöyle bir şey yansıdı kamerama. Kendimi yakın hissettim Bunda da şarj dinamosu yok deme şimdi Plazma varmış içinde. Bu sefer yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şöyle bir şey yansıdı kamerama. Kendimi yakın hissettim 😂 silecegi cok dandikmiş niye orda ki konumu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: silecegi cok dandikmiş niye orda ki konumu Cam mı yanlış yerde acaba Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: silecegi cok dandikmiş niye orda ki konumu Arka cam açılıyordur. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Arka cam açılıyordur. Tek sıkımda cevap geldi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: silecegi cok dandikmiş niye orda ki konumu Captiva da böyle, cam açılıyor bagaj kapağı açılmadan. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Captiva da böyle, cam açılıyor bagaj kapağı açılmadan. atlama yapmıs camıda silmemiş ondan değişik geldi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Jant kapağında sürtme ile kurtardık Hızım yasal limitlerde ama güvenli değil onun farkındayım yalnız kamera da hızlı gösteriyor araç içinde bu kadar hissedilmiyor Benden tarafta ana yol tabelası mevcut kötü senaryo da sonuç ne olurdu bilmiyorum. Temas noktası benim sol arka teker adamın tamponunda sürtme mevcut. Helalleştik ayrıldık. Ben sol ön direkten görmedim oda zindan sıtayla filmi ve yanındaki yolcudan dolayı görmedi. Kavşak 3 ayağın T şeklinde olanını düşünelim. Kamera A129 Duo çözünürlüğü youtube için düşürdüm. 3 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Jant kapağında sürtme ile kurtardık Hızım yasal limitlerde ama güvenli değil onun farkındayım yalnız kamera da hızlı gösteriyor araç içinde bu kadar hissedilmiyor Benden tarafta ana yol tabelası mevcut kötü senaryo da sonuç ne olurdu bilmiyorum. Temas noktası benim sol arka teker adamın tamponunda sürtme mevcut. Helalleştik ayrıldık. Ben sol ön direkten görmedim oda zindan sıtayla filmi ve yanındaki yolcudan dolayı görmedi. Kavşak 3 ayağın T şeklinde olanını düşünelim. Kamera A129 Duo çözünürlüğü youtube için düşürdüm. Geçmiş olsun abi beterinden esirgesin Rabbim. Neden küfretmedin Bir de el frenini boşa çekmişsin. Çektikten 5 saniye sonra durdu araba 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Hız değil sıkıntı, dönel kavşak kullanımına dikkat etmeme bence. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Yola park etmişler. Neresi burası yav, muz cumhuriyeti mi? Bildiğin kavşak içine park etmiş adamlar. Süs bitkileri kısa olsaydı, yolda park halinde arabalar olmasaydı çok rahat görürdünüz birbirinizi geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Geçmiş olsun abi beterinden esirgesin Rabbim. Neden küfretmedin [emoji3][emoji3] Bir de el frenini boşa çekmişsin. Çektikten 5 saniye sonra durdu araba [emoji3] Sagolasin. El frenini çektim geri adamın tamponuna gelmeyelim diye [emoji28] Hız değil sıkıntı, dönel kavşak kullanımına dikkat etmeme bence. Geçmiş olsun.Bilemedim valla. Bende anayol tabelası var ama dönel kavşak. Kötü senaryoda hata oranı ne olurdu bilmiyorum teşekkür ederim. Yola park etmişler. Neresi burası yav, muz cumhuriyeti mi? Bildiğin kavşak içine park etmiş adamlar. Süs bitkileri kısa olsaydı, yolda park halinde arabalar olmasaydı çok rahat görürdünüz birbirinizi geçmiş olsunSol tarafı diyorsan orası kapalı. Önceden + idi kavşak sonra benim geldiğim taraf tek yön oldu. Oraya beton bariyer koydukları için araçlar park ediyor. Arabalar olmasaydi evet görürdük her ikimizde son anda. Sağolasın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) Geçmiş olsun Metin hocam,dönel kavşak olduğunu için sana kusur yazabilirler. Biraz daha kontrollü girmeliydin bence. 8 Şubat 2022 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Geçmiş olsun bence de ucuz atlatmışsınız. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Bu güne kadar gruplarda vs yüzlerce video izlemişimdir.. Video paylaşıp da haklı çıkma oranı % 10 ancadır 😛 2 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu güne kadar gruplarda vs yüzlerce video izlemişimdir.. Video paylaşıp da haklı çıkma oranı % 10 ancadır 😛 Geçmiş olsun adaşım @Metin Akbalucuz anlatmışsın.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Siz motor sürüyor olsaydınız muhtemelen omuz ya da kalça, bacak vb kırığınız olurdu. O değme düşmenize yetebilirdi. Hatta abssiz motorsa o size değmeden düşmüş olurdunuz heralde. İşte motosiklete binmemek lazım aslında. Havalar ısınsa da binsek. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Geçmiş olsun Metin hocam,dönel kavşak olduğunu için sana kusur yazabilirler. Biraz daha kontrollü girmeliydin bence.Bende ilk indiğimde nasıl özür dilerim diye yanına gittim vatandaşın. Oda abi kusura bakma sen biraz hızlı geliyormussun görmedim dedi. Benim tampon zaten boyanacak sende birşey var mi dedi yok dedim baktık her ikimizin aracına da helallestik ayrıldık. Hızım biraz daha güvenli limitte olabilirdi orada hataliyim [emoji28] Geçmiş olsun bence de ucuz atlatmışsınız. Allah beterinden saklasın. Çok teşekkür ettim gerçekten ucuz atlattık. Bu güne kadar gruplarda vs yüzlerce video izlemişimdir.. Video paylaşıp da haklı çıkma oranı % 10 ancadır [emoji14] E hani en son ben haklıydım öyle demiştin sol arka teker temas noktası ya [emoji28] Geçmiş olsun adaşım [mention=76937]Metin Akbal[/mention]ucuz anlatmışsın....Sağol abi ucuz atlattık. Ben ilk anlamadım ama izleyince arabanın arkasının hafiften kaydığı belli imiş [emoji4] Siz motor sürüyor olsaydınız muhtemelen omuz ya da kalça, bacak vb kırığınız olurdu. O değme düşmenize yetebilirdi. Hatta abssiz motorsa o size değmeden düşmüş olurdunuz heralde. İşte motosiklete binmemek lazım aslında. Havalar ısınsa da binsek. O sağda görünen kısım kanal. Motorlu olsam muhtemelen beni bulamazlardi kanala bakmayı da akıl edemezlerdi [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Geçmiş olsun Metin Hocam. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bu güne kadar gruplarda vs yüzlerce video izlemişimdir.. Video paylaşıp da haklı çıkma oranı % 10 ancadır 😛 Burada bana hatalisin diyen çıkmadı, %10 a giriyorum sanırım https://youtu.be/JQRpA5yoyhA 8 Şubat 2022 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Burada bana hatalisin diyen çıkmadı, %10 a giriyorum sanırım https://youtu.be/JQRpA5yoyhAhttps://youtu.be/JQRpA5yoyhA Dönel kavşak içindekine durup yol veren siz miydiniz Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Dönel kavsak hatasi ve sonucu. Avrupada kavsaga bu kadar hizli giremiyorsunuz cunku ona gore tasarlamislar. Ayrica yol kenarlari acik olmali ki gelen giden görülebilsin. Siz ana yolda olsanizda kavsak icindekine yol vermeniz gerekirdi. Hos durup yol verince ya arkadan korna sesi geliyor yada kavsak icindeki durup size yol veriyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Burada bana hatalisin diyen çıkmadı, %10 a giriyorum sanırım https://youtu.be/JQRpA5yoyhA Boşa öğretmek için çabalama. duruyorlarsa geç Durmuyorlarsa yol ver.. mantık bu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Geçmiş olsun Metin Hocam. Allah beterinden korusun. Saol abi teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts