Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Ben zaten yeri geldiğinde böyle kullanırım. Açıklık varsa önümde gidende misal iki üç araçlık veya daha fazla arkasından gitmem. Mutlaka aynı sürüş yapıldığı zaman o aracın arkasında ciddi kuyruk oluşmaya başlar diğer şeritler ise daha hızlı akar. sağımda solumda şeritlerde takip mesafesi herkeste aynı. Bu şekilde sürülmez diyen dip dibe giden kendi sürüşünü sorgulasın lütfen. Sürekli gaz fren gitmek tampon tampona gitmek marifet değil. Öndekini de rahatsız eder. Reno9 ile aranda soldaki aracı referans alırsak 3 araçlık boşluk var Aşağı yukarı 15 metre Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Ben zaten yeri geldiğinde böyle kullanırım. Açıklık varsa önümde gidende misal iki üç araçlık veya daha fazla arkasından gitmem. Mutlaka aynı sürüş yapıldığı zaman o aracın arkasında ciddi kuyruk oluşmaya başlar diğer şeritler ise daha hızlı akar. Reno9 ile aranda soldaki aracı referans alırsak 3 araçlık boşluk var Aşağı yukarı 15 metre Abi park etmiyoruz ki sol şeridi baz alma. Fiorino’nun önündeki araba benim tamponu süpüren akabinde en sola geçen 301. Kamera mesafeleri uzak gösteriyor bir de. O kadar değil aslında ben sarı taksinin arkasındaydım. Sağdaki albea da sola sinyal verdi. 301 en sola geçti. Fiorino beyaz transiti takip ediyordu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Kamera gruplarında video paylaşanlar hep haksizdir arkadaş sen bilmiyor musun [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Kamera gruplarında video paylaşanlar hep haksizdir arkadaş sen bilmiyor musun Haa tamam o zaman. Pardon abilerim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Tansu Beyin önü açıldı da o mu gitmedi?:) Adam sinyalsiz 2 şerit kat ediyor, ve çok yakın geçiyor, bence 301’e kızabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 301 fırsatı değerlendirmiş [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sola kırmasam alacaktı tamponumu fırsattan istifade Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: 301 fırsatı değerlendirmiş Bence usulünce bi tur sopa atılabilir 😁 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Bence usulünce bi tur sopa atılabilir [emoji16]Tabi ki. Makas atarken birilerine fren yaptıran zopa yemeli 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: 301 fırsatı değerlendirmiş duman yok bişi yok sakin sakin ilerlemiş 301, değerlendirse duramazdık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 duman yok bişi yok sakin sakin ilerlemiş 301, değerlendirse duramazdıkBaşkan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 mümkün, uyuyakalmış gidiyordur yolda Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alttan üçüncüyü hak etmiş o. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Ersin Gökdemir yazdı: Alttan üçüncüyü hak etmiş o. Üstten üçüncü favorim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 duman yok bişi yok sakin sakin ilerlemiş 301, değerlendirse duramazdıkEmisyonu olculemeyenler utansın.Birde haklı gibi video paylaşmış. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Emisyonu olculemeyenler utansın. Birde haklı gibi video paylaşmış. Radyo falan açınca tüketim artıyor mu acaba ? Selektör yapınca anlık yakıt birden yükselip iniyor mudur ? Alernatör yok ya hani, olsa absorbe ederdi dimi. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Emisyonu olculemeyenler utansın. Birde haklı gibi video paylaşmış. Oğuzkan Erışık yazdı: Radyo falan açınca tüketim artıyor mu acaba ? Selektör yapınca anlık yakıt birden yükselip iniyor mudur ? Alernatör yok ya hani, olsa absorbe ederdi dimi. Pikaçuyu seçerim haa 😁 arkadaşlar yaşadığım ortamda araba sürme şekli bu. Ama suç bende tabi. Kaputu kapatım sürüyorum 😁 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pikaçuyu seçerim haa Oğuzkan Erışık yazdı: Alernatör yok ya hani Kamerayı unutmuşum ben. Kaç amper çekiyor ? Abi akü çok ya sende, kamyonlara takviye yapabiliyor musun ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Kamerayı unutmuşum ben. Kaç amper çekiyor ? Abi akü çok ya sende, kamyonlara takviye yapabiliyor musun ? Kamyon mu? Alternatörlü şeylere vermiyorum. Ev ve iş yerlerine jeneratör olarak 220v takviye yapabiliyorum canım 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Radyo falan açınca tüketim artıyor mu acaba ? Selektör yapınca anlık yakıt birden yükselip iniyor mudur ? Alernatör yok ya hani, olsa absorbe ederdi dimi. Pikaçuyu seçerim haa [emoji16] arkadaşlar yaşadığım ortamda araba sürme şekli bu. Ama suç bende tabi. Kaputu kapatım sürüyorum [emoji16] İşte bu videoda görünen şu ki hibrit arabalar evrene olumsuz mesaj parazit yayıyor olan halka oluyor.Asgari ücret 2000 e düşerse sebebini çok aramaya gerek yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2021 Paylaş 22 Aralık 2021 (düzenlendi) Şöyle bir şey yansıdı kamerama. Kendimi yakın hissettim 😂 22 Aralık 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Neye yetişeceksin be adam. Çocuklu kadınlar yayalar yola atlamış görmüyor musun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Şöyle bir şey yansıdı kamerama. Kendimi yakın hissettim [emoji23] Bunda da şarj dinamosu yok deme şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts