İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Macit Aliyev
Canberk Eken yazdı:

Çok teşekkürler, bizde sadece kemerden kaynaklı sanırım kaburga ağrısı var. Karşı taraf fazla durmadan ambulansla gitti zaten, sarıda geçerim sandım dedi sadece. Araba böyle

Çok geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kırmızıda geçmiş siz yeşilden yavaş kalkıyorsunuz o tarafa sarı yanıyor olma ihtimali yok ışık otomasyonunda hata yoksa hatta kırmızı yanali 1 2 saniye bile geçmiştir. 

Bununla gelmiş geçmiş olsun. Kapı tarafından vursa daha ciddi sonuçlar olabilirdi

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Geçmiş olsun hocam, Allah korumuş [emoji120]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)
Tahir İlter yazdı:

Kırmızıda geçmiş siz yeşilden yavaş kalkıyorsunuz o tarafa sarı yanıyor olma ihtimali yok ışık otomasyonunda hata yoksa hatta kırmızı yanali 1 2 saniye bile geçmiştir. 

Aynen, sarı da geçmeli bir şey değil bu. Tekrar geçmiş olsun.

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tahir İlter yazdı:

Bununla gelmiş geçmiş olsun. Kapı tarafından vursa daha ciddi sonuçlar olabilirdi

Aynen.. kırmızı yandıktan 1-2 saniye sonra karşıya yeşil yakıyor. 

Sarıyı görüp basmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Geçmiş olsun. X marka herhangi bir aracın en sağlam yerinden almış darbeyi. Karşı taraf direk ortadan girmiş görünüşe göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Cok gecmis olsun. Allah korumus..

Peki Biraz seri kalkış olsa kurtarırmıydınız acaba? 🤔

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Çok geçmiş olsun. Sizde bir şey olmaması çok sevindirici.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici. Sonucu buradan paylaşın lütfen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun bodrum kavşaklarında çok fena kazalar olurdu yazları, gelen direkt dalmış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Çok geçmiş olsun, Fiesta sağlammış sizi korumuş.Gelen arkadaş yarınlar yokmuş gibi gelmiş, bu pek kaza değil cinayete teşebbüs ,gözü görmüyormu hiç frensiz dalmış gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken
KArşı aracın görüntüsü var mı? Sizinki güvenli araç olmanın verdiği tüm özelliklerini sergilemiş.

O hengamede çekemedim karşı aracı, onda önden daha ciddi hasar vardı. Elime ulaşırsa r yerden eklerim.
Çok geçmiş olsun, Fiesta sağlammış sizi korumuş.Gelen arkadaş yarınlar yokmuş gibi gelmiş, bu pek kaza değil cinayete teşebbüs ,gözü görmüyormu hiç frensiz dalmış gibi.

İfadesinde sarıyı gördüm geçebileceğimi düşündüm, kırmızıya dönünce de duramayacağımı anlayıp devam ettim gibi bir şeyler söylemiş. Hiç frensiz geliyor yani
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Canberk Eken yazdı:

O hengamede çekemedim karşı aracı, onda önden daha ciddi hasar vardı. Elime ulaşırsa r yerden eklerim.
İfadesinde sarıyı gördüm geçebileceğimi düşündüm, kırmızıya dönünce de duramayacağımı anlayıp devam ettim gibi bir şeyler söylemiş. Hiç frensiz geliyor yani

Sarı ışıkta geçmenin cezası yok ama sarı ışıkta da geçilmez ki, Sarıyı görünce frene basmak yerine gaza asılırsan böyle de kaza olur işte.

Çok geçmiş olsun size de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

Geçmiş olsun arkadaşım sizlere sagliginiza bisey olmamasi sevindirici 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ne deyim bilemedim. Bu kadar insanın aklı yok. 3 araba geçtin altı üstü.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Ne deyim bilemedim. Bu kadar insanın aklı yok. 3 araba geçtin altı üstü.

Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlık

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlık
Normalde de karanlık ama kamerada CPL filtre var belki onun da bir miktar etkisi olabilir.
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:
Ali Darbaz yazdı:

Normalde de karanlık ama kamerada CPL filtre var belki onun da bir miktar etkisi olabilir.

Nereden aldın filtreyi. Tüm sirkeciyi dolaştım. Doğu bank, fotoğrafçıların olduğu hayyam’a baktım ama bulamadım. İnternette birileri ufacık şeyi 60-70’e satıyor. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Nereden aldın filtreyi. Tüm sirkeciyi dolaştım. Doğu bank, fotoğrafçıların olduğu hayyam’a baktım ama bulamadım. İnternette birileri ufacık şeyi 60-70’e satıyor. 
Kamera almıştım aldığım kişi yanında verdi. Senin kamera nedir? Benim A118C.
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Ali Darbaz yazdı:

Bu durum gündüz olsaydı kaza riski daha yüksek olurdu. Far sayesinde fark ediliyor böyle ucu görünmeyen yollarda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...