Macit Aliyev 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Canberk Eken yazdı: Çok teşekkürler, bizde sadece kemerden kaynaklı sanırım kaburga ağrısı var. Karşı taraf fazla durmadan ambulansla gitti zaten, sarıda geçerim sandım dedi sadece. Araba böyle Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Kırmızıda geçmiş siz yeşilden yavaş kalkıyorsunuz o tarafa sarı yanıyor olma ihtimali yok ışık otomasyonunda hata yoksa hatta kırmızı yanali 1 2 saniye bile geçmiştir. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Kapı tarafından vursa daha ciddi sonuçlar olabilirdi 4 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Geçmiş olsun hocam, Allah korumuş [emoji120] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 (düzenlendi) Tahir İlter yazdı: Kırmızıda geçmiş siz yeşilden yavaş kalkıyorsunuz o tarafa sarı yanıyor olma ihtimali yok ışık otomasyonunda hata yoksa hatta kırmızı yanali 1 2 saniye bile geçmiştir. Aynen, sarı da geçmeli bir şey değil bu. Tekrar geçmiş olsun. 16 Kasım 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun. Fiesta görevini layıkıyla yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Tahir İlter yazdı: Kırmızıda geçmiş siz yeşilden yavaş kalkıyorsunuz o tarafa sarı yanıyor olma ihtimali yok ışık otomasyonunda hata yoksa hatta kırmızı yanali 1 2 saniye bile geçmiştir. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Kapı tarafından vursa daha ciddi sonuçlar olabilirdi Aynen.. kırmızı yandıktan 1-2 saniye sonra karşıya yeşil yakıyor. Sarıyı görüp basmış. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Geçmiş olsun. X marka herhangi bir aracın en sağlam yerinden almış darbeyi. Karşı taraf direk ortadan girmiş görünüşe göre 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Cok gecmis olsun. Allah korumus.. Peki Biraz seri kalkış olsa kurtarırmıydınız acaba? 🤔 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun. Sizde bir şey olmaması çok sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 16 Kasım 2020 Yazar Paylaş 16 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici. Sonucu buradan paylaşın lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 geçmiş olsun bodrum kavşaklarında çok fena kazalar olurdu yazları, gelen direkt dalmış 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun, Fiesta sağlammış sizi korumuş.Gelen arkadaş yarınlar yokmuş gibi gelmiş, bu pek kaza değil cinayete teşebbüs ,gözü görmüyormu hiç frensiz dalmış gibi. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 KArşı aracın görüntüsü var mı? Sizinki güvenli araç olmanın verdiği tüm özelliklerini sergilemiş.O hengamede çekemedim karşı aracı, onda önden daha ciddi hasar vardı. Elime ulaşırsa r yerden eklerim. Çok geçmiş olsun, Fiesta sağlammış sizi korumuş.Gelen arkadaş yarınlar yokmuş gibi gelmiş, bu pek kaza değil cinayete teşebbüs ,gözü görmüyormu hiç frensiz dalmış gibi.İfadesinde sarıyı gördüm geçebileceğimi düşündüm, kırmızıya dönünce de duramayacağımı anlayıp devam ettim gibi bir şeyler söylemiş. Hiç frensiz geliyor yani 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Canberk Eken yazdı: O hengamede çekemedim karşı aracı, onda önden daha ciddi hasar vardı. Elime ulaşırsa r yerden eklerim. İfadesinde sarıyı gördüm geçebileceğimi düşündüm, kırmızıya dönünce de duramayacağımı anlayıp devam ettim gibi bir şeyler söylemiş. Hiç frensiz geliyor yani Sarı ışıkta geçmenin cezası yok ama sarı ışıkta da geçilmez ki, Sarıyı görünce frene basmak yerine gaza asılırsan böyle de kaza olur işte. Çok geçmiş olsun size de. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Geçmiş olsun arkadaşım sizlere sagliginiza bisey olmamasi sevindirici 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Ne deyim bilemedim. Bu kadar insanın aklı yok. 3 araba geçtin altı üstü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Ne deyim bilemedim. Bu kadar insanın aklı yok. 3 araba geçtin altı üstü. Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlık Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlıkNormalde de karanlık ama kamerada CPL filtre var belki onun da bir miktar etkisi olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlık Normalde de karanlık ama kamerada CPL filtre var belki onun da bir miktar etkisi olabilir. Nereden aldın filtreyi. Tüm sirkeciyi dolaştım. Doğu bank, fotoğrafçıların olduğu hayyam’a baktım ama bulamadım. İnternette birileri ufacık şeyi 60-70’e satıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Nereden aldın filtreyi. Tüm sirkeciyi dolaştım. Doğu bank, fotoğrafçıların olduğu hayyam’a baktım ama bulamadım. İnternette birileri ufacık şeyi 60-70’e satıyor. Kamera almıştım aldığım kişi yanında verdi. Senin kamera nedir? Benim A118C. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Ben böyle karanlık yollardan çok korkarım. Kameradanmı böyle karanlık . Normalde dahamı aydınlık Bu durum gündüz olsaydı kaza riski daha yüksek olurdu. Far sayesinde fark ediliyor böyle ucu görünmeyen yollarda Yorum bağlantısı
Recommended Posts