Oktay Göktaş 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Şaka yapıyoruz tabi. Ama işin eğitimle ilgisi çok yok. Olayın geneline bakarsanız ticari kazançları için savaş çıkarıp, ülkeleri karışıklığa sürenler dünyanın en eğitimli insanlarıdır. Bu iş vicdan ve hoşgörü işidir. Kesinlikle. Ankara emniyetinde kocaman yazar;“Herkesin polisi kendi vicdanıdır, polis, vicdanı olmayanların karşısındadır” diye. Hala yazıyor mu? Çok zaman geçti öğrencilik yıllarının üstüne. Çok severim bu sözü.. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Zaten eğitimden kastım koca adamlar değil, doğduğu andan itibaren evde alacağı eğitimi kastetmiştim. Şiddetin çözüm olmadığını, birbirimize saygı göstermemiz gerektiğini, kaba kuvvetin en son çare olduğunu idrak etmemiz gerek.. Bana trafikte dıt diye uyarı kornası çaldığım bir adam silah çekti. Dıt yahu yaptığım.. Aniden önüme direksiyon kırdı e-5 in orta yerinde. dıt diye korna ile uyardım yaptığım da bu.. Gebze dolaylarında. Mahkemelik olduk sonrasında uzun hikaye.. Neticeten; şiddete karşıyız, frenlemeyi öğrenelim kendimizi.. [emoji4]Allah korusun. Çok çok dikkat etmek lazım. Bir ülkede en çok gişe yapan film Recep İvedik olursa, bunun da sürekli devam filmleri çekilirse, neyin normal olduğu unutuluyor maalesef. Banu Avarın bununla ilgili bir belgeseli vardı, recep ivedik ülkesi olma yolundayız, bu bir proje gibisinden... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Oktay Göktaş yazdı: Kesinlikle. Ankara emniyetinde kocaman yazar; “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, polis, vicdanı olmayanların karşısındadır” diye. Hala yazıyor mu? Çok zaman geçti öğrencilik yıllarının üstüne. Çok severim bu sözü.. İstanbul Çevik kuvvette yazıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Oktay Göktaş yazdı: Kesinlikle. Ankara emniyetinde kocaman yazar; “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, polis, vicdanı olmayanların karşısındadır” diye. Hala yazıyor mu? Çok zaman geçti öğrencilik yıllarının üstüne. Çok severim bu sözü.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul Çevik kuvvette yazıyor Atatürk'ün lafıdır. Nurlar içinde uyusun, mekanı cennet olsun. Büyük adam, büyük insan. 10 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Gerçekten bir anlık olayla hayatın seyri değişebiliyor. Passatlının elinde o an bıçak olsa kesin saplardı. Geçtiğimiz 1 ay içerisinde 4 defa kavga etmekle yüzyüze geldim, biri camide Cuma namazında, düşünün. Kimsenin hiç bir şeye tahammülü kalmamış, Benim iki kaburgamı kırdı cami cemaati vaktinde. Neymiş efendim Adıyaman tarafından gelip vaaz veren amca yardım yapın deyince kapıdaki arabanı sat demişim. yabancı döver gibi dövdüler la 3 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Beni kendi silahım ile dövdüler 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Ülkede doğru söyleyeni taşlarlar abi malesef durum böyle. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Benim iki kaburgamı kırdı cami cemaati vaktinde. Neymiş efendim Adıyaman tarafından gelip vaaz veren amca yardım yapın deyince kapıdaki arabanı sat demişim. yabancı döver gibi dövdüler la Faillere ne oldu sonra? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Benim iki kaburgamı kırdı cami cemaati vaktinde. Neymiş efendim Adıyaman tarafından gelip vaaz veren amca yardım yapın deyince kapıdaki arabanı sat demişim. yabancı döver gibi dövdüler la siz birde karşı tarafı görün 😛 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Faillere ne oldu sonra? Huşu içerisinde ibadetlerini ifa ettiler. Ne olacak başka Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Beni kendi silahım ile dövdüler Geçmiş olsun abi. Kaç volt verdiler. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Geçmiş olsun abi. Kaç volt verdiler.Patlama olsa tüm Türkiye aydınlanırdı bence başka birşey var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Geçmiş olsun abi. Kaç volt verdiler.40bin volt nedir kardeşim. Az insaf 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2020 Paylaş 21 Ağustos 2020 (düzenlendi) Bu sefer benim kameramdan. Yine bir ö*** sürücü 21 Ağustos 2020 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ağustos 2020 Paylaş 21 Ağustos 2020 Bu olayın en kötüsünü 2 sene önce kaputaş plajının önünden geçerken yaşadım. Eğer karşıdan da bir araç geliyor olsaydı kesinlikle kapıya çarpardım. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Emre Şimşek yazdı: Bu olayın en kötüsünü 2 sene önce kaputaş plajının önünden geçerken yaşadım. Eğer karşıdan da bir araç geliyor olsaydı kesinlikle kapıya çarpardım. Orası bu konuda çok riskli. Ana yolda biriken bir yığın araba var. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Bu konuda Maltepe, kartal, Pendik sahilde sıkıntılı üç şeritli yol ikiye yeri geliyor bire düşüyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Eyüp Çetin yazdı: Orası bu konuda çok riskli. Ana yolda biriken bir yığın araba var. Evet malesef otopark belli saatlerde yetmiyor. Ek bilgi vereyim gittiğimde otopark görevlisi vardı park etmeme yardım etmişti ve otopark ayrıca plaja giriş ücretsizdi. Muğla bölgesinde böyle bir uygulama yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Arşive attığım bir video. Artık Jandarma nere kamera koydu, nerede hız tuzağı vardı bilmiyorum. Ama yolda radar varmış, beni sollayan herkesi durdurdular. Tamda kaydı durdurktan 1 dakika sonra 2 ni bir radar aracı daha tuzak kurmuş , yanından geçtim. 16 km yolda 2 tuzaklı radar var. ikisinden ceza yemekten kurtuldum. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Eylül 2020 Paylaş 11 Eylül 2020 (düzenlendi) Bu aralar sürekli başıma geliyor bu durumlar. Eşim "bizi mi buluyor yoksa herkes yaşıyormu bunları" diyor artık 12 Eylül 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu aralar sürekli başıma geliyor bu durumlara. Eşim bizi mi buluyor yoksa herkes yaşıyormu bunları diyor artık Ayın çekim gücüne bağlı algı kapanıklığı. Akıl gelgiti Geçen cumartesi trafikte herkes maganda gibiydi mesela 12 Eylül 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Geçmiş olsun Ahmet hocam. Teşekkür ederim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayın çekim gücüne bağlı algı kapanıklığı. Akıl gelgiti Geçen cumartesi trafikte herkes maganda gibiydi mesela Gece videosunun sabahı, Antalya girişi göbekten giriyordu biri yanından geçmeme rağmen üstüne üstüne gelmiş. Eşim çığlık atınca aynadan farkettim, video yok yani ben geçmiştim çünkü. Az ileride iki araç birden önüne geçmeye çalıştı sinyalsiz birbirine girecekti önümde... Var birşeyler ama hayırlısı bakalım Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu aralar sürekli başıma geliyor bu durumlar. Eşim "bizi mi buluyor yoksa herkes yaşıyormu bunları" diyor artık https://tr.wikipedia.org/wiki/Murphy_Kanunları Yorum bağlantısı
Recommended Posts