Metin Akbal 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 yok senle gideriz[emoji23]Bu sefer bi tane Pasaat büktüm hemde rampa yukari [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 @Alpay Sumer sırf senin için gündüz çekimleri ama video çok Dün ilçeye gittim geldim yine. Çözünürlükleri düşürerek yükledim. Çok fazla var ama detaylı görmek istersin diye yolun virajlı ve eğlenceli bölümlerinin hepsini attım. Önce Passat bükücü video. Osmancık ilçesine gidiş yolları: Ayçiçekleri-gündendileri de görebilirsiniz Ve yine ortalamam 6.6 vallaha şaşmıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Bu arada rampa yukarı CC cidden büyük nimet. Özellikle geceleri birçok hareketi birden yapmak durumunda kalınca faydasını görüyorum (uzun kısa geçişi, sinyal, vites değişimi vs.) Opelde de debriyaja basınca hemen devreden çıkmaması bir yandan tehlikeli ama bir yandan da çok kullanışlı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Bu arada rampa yukarı CC cidden büyük nimet. Özellikle geceleri birçok hareketi birden yapmak durumunda kalınca faydasını görüyorum (uzun kısa geçişi, sinyal, vites değişimi vs.) Opelde de debriyaja basınca hemen devreden çıkmaması bir yandan tehlikeli ama bir yandan da çok kullanışlı. Videolar cok cok ii.muziklerde bayagi hos. H ta debriyajda cc cikiyordu. j de cikmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 2gundur denizli manisa geziyorum araba tamiri icin Dun akşamda manisa dönüşü neresi olduğunu bilmiyorum saat aksam 7 civari bir yagmur basladi goz gözü gormeyecek durumlarda vardi herkes cepliklere cekip bekliyordu ara ara yol acilinca hizlar artıyordutabi ben hizim 100 civari ilerliyorum bitane son model beyaz mercedesci beni gecti su akıntısına bir kapildi araba bariyerlere bi sag bir sol neredeyse 4 kere etrafinda döndü gozlerimin önünde oldu bende korktum durdum yagmur yagiyor gittim yanlarina abi varmi biseyiniz gecmis olsun arabada 3 kisilerdi babasi arkada heryerin airbaglari acilmis nasil oldu dedim bilmiyorum ki abi bi anda oldu. Sen islanma yoluna devam et dedi gecmis olsun dedim uzadim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 70-80 tin tin gitmek varken öyle bir hava koşulunda basmanın anlamı ne ki... Geçmiş olsun Allah'tan size vurmamiş savrulup. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 70-80 tin tin gitmek varken öyle bir hava koşulunda basmanın anlamı ne ki... Geçmiş olsun Allah'tan size vurmamiş savrulup. O savruldugu yerde denk gelseymisiz bana kesin carpardi. Hemen durdum tabela açtık o yagmurda kimse durmadi ama. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 (düzenlendi) Bi camdan elini çıkarıp "kusura bakma" dese sıkıntı yok, sonrası tartıştık biraz araçların içinden. Yanlış şeride girmişiz diyor, girmişiz de öyle fren mi yapılır...iv Grafik Beleşenidiv Grafik Beleşeni 14 Ağustos 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Video 38. saniyeye kadar donuk şekilde kalıyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bi camdan elini çıkarıp "kusura bakma" dese sıkıntı yok, sonrası tartıştık biraz araçların içinden. Yanlış şeride girmişiz diyor, girmişiz de öyle fren mi yapılır... Video ilerlemiyor bir sorun var. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bi camdan elini çıkarıp "kusura bakma" dese sıkıntı yok, sonrası tartıştık biraz araçların içinden. Yanlış şeride girmişiz diyor, girmişiz de öyle fren mi yapılır... Telefondan ikinci kez yükledim yine olmadı, kaliteyi arttırıp (bitrate i 8500 den 14000 e çıkardım, boyut 44 MB den 70 MB'a çıktı) tekrar dışa aktarıp yükledim yine olmadı. Notebook a aktarıp yükledim oldu, android youtube uygulamasında sıkıntı var sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bi camdan elini çıkarıp "kusura bakma" dese sıkıntı yok, sonrası tartıştık biraz araçların içinden. Yanlış şeride girmişiz diyor, girmişiz de öyle fren mi yapılır...iv Grafik Beleşenidiv Grafik Beleşeni Siz hatalısınız. Takip mesafesini kontrol etmemişsiniz. Yanlış şeritlik bi olay göremedim. Şerit sizden yana da, volvo'ya çakıyordunuz az daha. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Yanlış şeritten kastı sadece sola dönecek olanlar için en sol şerit, ışıklardan sonra o şerit yok daralıyor yol, ışıkları da ayrı düz devam edecek olanlardan. Tam ivmelenip devam edeceğiz diye düşünürken fren yapınca çok yaklaştım yoksa takip mesafesini korurum yaklaşmam çok, şile yolunda önüme giren çok olurdu takip mesafesi bıraktığım için Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 16 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2020 Kimsenin acelesi yok, bir tek Insignia ve arkasından gelen Flash'ın sahibinin acelesi var. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Rolantide çalışırken araç kamerasında böyle bir dalgalanma var. Titreşim kaynaklı mı bilemiyorum. Bilgisi olan var mı? Cihaz: G1W novatek 96650 Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 5volt güç kaynağı yapıyor gibi. 12volt girişe kondansatör bağlayıp denenmeli Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Ahmet Ekici yazdı: Kimsenin acelesi yok, bir tek Insignia ve arkasından gelen Flash'ın sahibinin acelesi var. Emniyet'ten giden minibüse niye laf etmiyorsunuz, artık bünyemize işledi galiba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Emniyet'ten giden minibüse niye laf etmiyorsunuz, artık bünyemize işledi galiba [emoji4] Etme hakkımız yok ki. Giderim cezamı yerim diyor. Haklı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Etme hakkımız yok ki. Giderim cezamı yerim diyor. Haklı Yapsınlar şöyle 2binTL ceza, bi de 3 ay hapis, bakalım kim giriyor o şeride bi daha. Adalet maalesef sadece mahkemelerin duvarındaki yazıda kaldı... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Yapsınlar şöyle 2binTL ceza, bi de 3 ay hapis, bakalım kim giriyor o şeride bi daha. Adalet maalesef sadece mahkemelerin duvarındaki yazıda kaldı... Bizim mütahit ile konuşuyoruz. Benzeri dedim. İsterse 10bin olsun, eğer zamandan kazanıp 100bin alacaksam girerim diyor Cezası ehliyet iptali ve aracın 1 ay trafikten men edilmesi olacak. Bir de yanında araç değerine göre para cezası sos olarak yazılacak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Bizim mütahit ile konuşuyoruz. Benzeri dedim. İsterse 10bin olsun, eğer zamandan kazanıp 100bin alacaksam girerim diyor Cezası ehliyet iptali ve aracın 1 ay trafikten men edilmesi olacak. Bir de yanında araç değerine göre para cezası sos olarak yazılacak hapis de koysun. 100bin mi 3 ay hapis hayatı mı? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 O minibüs sağdan yola katılmış olamaz mı, öyle bir şey var sanki orda? https://www.google.com/maps/@38.767519,35.462668,3a,75y,187.34h,73.66t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRrAwbhaOTv_tHB7TrC7EWQ!2e0!7i13312!8i6656 Gerçi emniyet şeridine de benzetemedim orayı 😕 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Azad Mirzade yazdı: O minibüs sağdan yola katılmış olamaz mı, öyle bir şey var sanki orda? https://www.google.com/maps/@38.767519,35.462668,3a,75y,187.34h,73.66t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRrAwbhaOTv_tHB7TrC7EWQ!2e0!7i13312!8i6656 Gerçi emniyet şeridine de benzetemedim orayı 😕 Her iki araç da düz çizgiden giriyor. Yani o çizgiden ötürü şerit değişimi mümkün değil. %99 orası emniyet şeridi. Önder Özcan yazdı: Hadım da edelim? İstanbul'da emniyet şeridinden gelip hiç seni taciz etmediler abi sanırsam. Canına kastettiklerinde, ellerinle hadım etmek istiyorsun, yalan değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts