Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Olgu Erhan yazdı: Bende de vardı buna benzer bi aksiyon İzmir Ankara Yolu Kavga ve Kasıtlı Kaza ( Boks Maçı ) bunu izlemiştik irlandalı gibiydi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 4 farklı enstantaneyi tek videoya birleştirdim, hepsi 10 dk da olup bitti [emoji4] Ses bilerek kapatıldı [emoji3] Tarih ve plaka eskide kalmış. İl emniyet müdürlüğünün önünde kavga etmek de karizma bir hareket [emoji3] birde temizlik görevlisinin kıyafeti işiyle hiç bağdaşmıyor sanırım diplomalı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Okay Kaygusuz yazdı: bunu izlemiştik irlandalı gibiydi burada şöyle bir sorun var. bilerek kaza yapıyor. hukukçular daha iyi bilirde bu bilerek mala zarar demek. ikincisi darp var. darp problem edilmezde, bilerek mala zararın cezasını keserler o kesin. devlet hastanesinden çok deneyimli birazda tuhaf bir prof doktor tanıdığım demiştiki, bizim ülkemizde trafik te birisiyle kavga et, sinirinin bozulduğu ile kalırsın, ama arabasına bilerek zarar ver nezarete düşersin. bence doğru... ikincisi de bence birisi bilerek arabayı önüne kıracak kadar gözünü karartmışsa orada durmak karşılık vermeye çalışmak pek akılcı olmazdı zaten. mobil haldeyse öyle kalmaya gayret etmek lazım. defansiv sürüş teknikleri videolarını izlerseniz durursan ölürsün derler hep. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 İl emniyet müdürlüğünün önünde kavga etmek de karizma bir hareket [emoji3] birde temizlik görevlisinin kıyafeti işiyle hiç bağdaşmıyor sanırım diplomalı.Adamlar rahat [emoji3]Birisi taksi diğeri servis, trafik hastanenin önüne kadar birikmiş, adamlar kavga derdinde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Şimdi mevzu şudur. İettci amca, nasıl bir baskı yaptıysa arkasındaki bende dahil 3 arabayı en dış şeride sürükledi. Sonrasında ben arkadan son gaz gelen aractan dolayı cesaret edip en sol şeride geçemedim. Frene yüklendiğim içinde arkamdaki leon kornaya abandı . Leon arkasında başka bir arabada onunla beraber 3 araç frene abandık. Herşey çok hızlı gelişti . Hata kimde. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 İette sürücüsü kasap, sizinde iett otobüsünden kurtulmak için yaptığınız taralı alandan direk sola geçiş kısmında da siz hatalısınız. Otobüs yapmış sizi de yanıltmış arkadan gelen araçların önüne birden çıkmış gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 (düzenlendi) Hata hepinizde. Taralı alana girilmez. bitti gitti. 13 Kasım 2019 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: 4 farklı enstantaneyi tek videoya birleştirdim, hepsi 10 dk da olup bitti Ses bilerek kapatıldı Tarih ve plaka eskide kalmış. Taksiciyle minibüsçümüydü kavga eden.. Minibüsçü kesin taksicinin önüne kırmıştır Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Taksiciyle minibüsçümüydü kavga eden.. [emoji4] Minibüsçü kesin taksicinin önüne kırmıştır Aynen, minibüsçü altta ki [emoji3] Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 (düzenlendi) Bende de araç kamerası var ama hiç ilginç bir olay yansımıyor ki şu konuya bi katkımız olsun 13 Kasım 2019 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Otobüs sürücüsü, Ali Darbaz hatalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Otobüsün boydan boya tüm şeritleri geçip en sol şeride geçmesini beklemiyordum. Rampada kazandığım hızı kaybetmeden, frenleride eskitmeden laylaylom solloyacaktım oysaki. Ciddi bir ön görü eksikliği birde büyük araçların önü kapatmasından kaynaklı ileriden kestirememe durumu oluştu. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Taralı alana girerek otobüs de sen de hata yapmışsın abi.Kendi şeridinde kalsan zaten rampada kazandığın ivme ile onun sağından geçerdin. Frenlerin eskimesi aytenden senden önemli mi? Leon sürücüsü duramayıp vursa suçlu mu? Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Kasım 2019 Paylaş 13 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Rampada kazandığım hızı kaybetmeden, frenleride eskitmeden laylaylom solloyacaktım oysaki. Bazen hipermil büyük kazalara sebebiyet verir. 5 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Şimdi mevzu şudur. İettci amca, nasıl bir baskı yaptıysa arkasındaki bende dahil 3 arabayı en dış şeride sürükledi. Sonrasında ben arkadan son gaz gelen aractan dolayı cesaret edip en sol şeride geçemedim. Frene yüklendiğim içinde arkamdaki leon kornaya abandı . Leon arkasında başka bir arabada onunla beraber 3 araç frene abandık. Herşey çok hızlı gelişti . Hata kimde. ali abi perişan olacan nasıl giriş sola öyle 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Hem geri görüş kamerası hemde çift kameralı kayıt,Türkiye 2 sene garantili / faturalı / aynı gün kargo daha ne olsun ama tadından yenmez [emoji16]Youtube de beğene basıp yorum atarsanızda forum ailesi olarak çok çok sevinirim [emoji120]Kamera gerçekten çok başarılı ve uygun fiyatlı arkadaşlar. 3 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Kasım 2019 Paylaş 24 Kasım 2019 Kara Cuma Dalgasına Fiyat en dibin dibi kaçırmayın !!!Türkiye 2 sene garantili faturalı taksitli aynı gün kargohttp://bit.ly/2o46RP1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 Aralık 2019 Paylaş 12 Aralık 2019 5 saniye daha dayanamadı önündeki öğrenciye çarpacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2019 Paylaş 12 Aralık 2019 5 saniye daha dayanamadı önündeki öğrenciye çarpacaktı. Derdi neymiş onun. ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Bu videoyu yetkililere göndermek gerek. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Bu videoyu yetkililere göndermek gerek.Kac tane gonderdim ah ah. Geri donuste istedim ama sonuc ne bilmiyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Muhittin Kaplan yazdı: Bu videoyu yetkililere göndermek gerek. https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Böyle video ile kanıtlı kural ihlallerine kesinlikle cezai işlem uygulanmalı. İtiraz edene de kanıt olarak video gönderilmeli. Koray Demir yazdı: https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx Gerçekten işleme alınıyor mu acaba? Alınıyorsa sayfayı favorilere ekledim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 İlgilinen bir arkadaş var. Linki gönderdim. Video sahibi de fox ana habere göndersin. Gereğini yaparlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts