H.Cenk Bayrakçı 19 Nisan 2018 Paylaş 19 Nisan 2018 Bugün dersim olmadığı için oğlanı kreşe geç bıraktım biraz. Kampüsün içinde sabah sabah sağa dönerken içeriden değil de, daha açıktan dönen sürücü ile burun buruna geldik. Üstelik ben arabamı durdurmama rağmen o hala geliyordu. Bu kadar da dalgın olunmaz. Neredeyse çarpacaktı bana. Tersten geliyormuşum bana öyle dedi. Ben bu yoldan 21 senedir geçiyorum dedim ve indiği yerdeki yön levhasını gösterdim. Yorum sizin... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2018 Paylaş 19 Nisan 2018 Ne dedi levhayı görünce [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Nisan 2018 Paylaş 19 Nisan 2018 Ne desin, bön bön baktı suratıma, ben de devam ettim.İlk etapta pardon falan dedi ama... Suçlu olan hemen suçunu bastırmak için birşeyler söylüyor, laf kalabalığına getirip işten sıyrılacak... Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 20 Nisan 2018 Yazar Paylaş 20 Nisan 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Öğrenci arabaya çarpmış Aynen öyle oldu. Liselinin aklı nerede bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 Walking death 5.sezon.Kalmadı farkımız. [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 Emmi keşke polis çağırsaydın dedi. Elemanın motorda plaka yok sıfır cihaz. Kask hak getire. Bekledik başında, hastane dedik yok. Gelmem ha gelmem dedi. Motor kullanıcısı birisi tesadüf orada idi. Görmüş. Hemen baktı eline ayağına gözüne. Bişeyi yok. Darbe sağ janta denk geldi. Ayarı kaçtı, elemanın motorunun ön teker ayakları eğildi. Yürümüyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: Emmi keşke polis çağırsaydın dedi. Elemanın motorda plaka yok sıfır cihaz. Kask hak getire. Bekledik başında, hastane dedik yok. Gelmem ha gelmem dedi. Motor kullanıcısı birisi tesadüf orada idi. Görmüş. Hemen baktı eline ayağına gözüne. Bişeyi yok. Darbe sağ janta denk geldi. Ayarı kaçtı, elemanın motorunun ön teker ayakları eğildi. Yürümüyor. Servet çok geçmiş olsun. Motor süren delikanlıya birşey olmadığı için şükretmek lazım. Taa uzaktan görülüyor gelişi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 Bu arada maddi olarak 300 tl'ye mal oldu darbe Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 Bu arada maddi olarak 300 tl'ye mal oldu darbe Allah'tan yavaş gelmiş, elemanın kendi de yamulabilirdi... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 23 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bu arada maddi olarak 300 tl'ye mal oldu darbe Janta geldi, ayarı kaçtı demişsin. Nedir yani? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 Geçmiş olsun, araçların sağından heleki duran araçların yanından bu kadar hızlı gitmemesi gerektiğini öğrenmiştir umarım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan 2018 Paylaş 21 Nisan 2018 Allah'tan yavaş gelmiş, elemanın kendi de yamulabilirdi...Önüme gelse daha beter savrulur idi Janta geldi, ayarı kaçtı demişsin. Nedir yani?Amortisör eğildi benim aracın Geçmiş olsun, araçların sağından heleki duran araçların yanından bu kadar hızlı gitmemesi gerektiğini öğrenmiştir umarım. Hızlandırılmış ders hemde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Servet abi geçmiş olsun. Eleman suçlu. Emmi haklı, polis çağırsaydın keşke. 300 kimden çıktı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Benden Sani. Elemanını gönderdim gitti 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Geçmiş olsun Servet abi. Vicdanlı davranmışsın, hem de bu zamanda. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Demir yığınlarını yerine koyarız nasılsa. Delikanlıya bişey olmadı önemli olan o 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 iki tarafa da geçmiş olsun abi, yaşın getirdiği olgunlugun verdiği bir sakinlik sanırım [emoji16] ( çelik yelek giydim) benim yeni taktiğim ve devamı olmayan turuncu koni yi böyle yamultsalar o amortisör ile döverim çocuğu 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts