Sani Gerşon 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Plaka çok net okunuyor. Clio'nun sahibine ulaşabilirseniz iletebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Plaka çok net okunuyor. Clio'nun sahibine ulaşabilirseniz iletebilirsiniz. İletmiş zaten görüntüleri Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: İletmiş zaten görüntüleri Haberde plaka okunamamış gibi anladım abi. http://www.milliyet.com.tr/trafik-magandasi-5-kisiyi-canindan-ediyordu-izmir-yerelhaber-3206282/ Milliyet'te plaka yazıyor, sözcü gizlemiş sanırım. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Harikasın Okan. Kayıtsız kalmayıp işin takipcisi olmanı taktir ediyorum sağol abi akıllanmıyorlarki Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Yanlış anlaşılmak istemem ama önü boş olmasına rağmen sol şeride geçmesini sizin sektörler de tetiklemiş olabilir. Twingo nun şeref...ligini değiştirmez tabi bu. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 (düzenlendi) 11 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Plaka çok net okunuyor. Clio'nun sahibine ulaşabilirseniz iletebilirsiniz. aynen bu şekilde ilettim polisede verildi o gün basınada verdim lakin gizlemeyi tercih etmişler 3 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yanlış anlaşılmak istemem ama önü boş olmasına rağmen sol şeride geçmesini sizin sektörler de tetiklemiş olabilir. Twingo nun şeref...ligini değiştirmez tabi bu. Yok zaten arkadan bam diye geldi olaydan sonra 3 tane araç durdu bir şey varmı diye arkadan makas atarak gelmiş bir toyatayı da neredeyse yoldan atıyormuş .Büyük bir ihtimal akol vardı .benim aracın sol tamponundan bir karış geçti nerdeyse firene dokunmasam bana girecek zaten 11 Aralık 2018 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Amacı makas atmak o zaman şuursuzun, geçmiş olsun, Allah korumuş. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 7 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yanlış anlaşılmak istemem ama önü boş olmasına rağmen sol şeride geçmesini sizin sektörler de tetiklemiş olabilir. Twingo nun şeref...ligini değiştirmez tabi bu. sağa geçmesine izin vermiyor ki 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 sağa geçmesine izin vermiyor kiTwingo orta şeritten devam edebilir, sola geçerken vuruyor gereksiz yere geçiyor onu diyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 kesin sarhoş filanmış. böyle aptalca bir şey zor olur çünkü. ben elden düşme bir ford expedition almayı planlıyorum bu görüntüleri görünce. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 11 Aralık 2018 Yazar Paylaş 11 Aralık 2018 Geçmiş olsun. Sözcü'nün plaka gizlemesi kanuna uygun. Yayınlamanın ağır cezası var. Müşteki veya mağdur'un ismi yayınlanır, şüphelinin ismi kısaltılır. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 2 saat önce, Olgu Erhan yazdı: Junsun gene klasını konuşturmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 5 saat önce, Okan Tansel yazdı: merhaba ; 09.12.2018 gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi son anda sol tarafımda aracın bana yaklaştını görünce frene dokundum beni sıyırdı ve gitti önde solda giden araca çarptı .Araçta çocuklarım vardı . ani bir hareket yapmadım için hisetmediler lakin son anda kurtardım . vuran araç kaçtı diğer araçtaki kişiler 5 kişilik aileydi Allaha şükür burunları bile kanamadı gerekli plaka tespitlerini kameradan yaptım ve video görüntülerini kendilerine teslim ettim pazartesi günüde sözcü gazetesine ihpar ettim bu şahsı haber yaptılar. https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/trafik-magandasi-dehset-sacti-makas-atti-5-kisiyi-olume-itti-2787169/ Adamın önüne neden girdi.. önü boş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Muhtemelen öncesinde yol istedi, yol vermeyince sinirlendi, çarptı kaçtı. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 31 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Adamın önüne neden girdi.. önü boş. Abi büyük ihtimal sarhoştu. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Muhtemelen öncesinde yol istedi, yol vermeyince sinirlendi, çarptı kaçtı.Yok bence yol vermediyse durdurup kafasına silah dayamalıydı Şimdi yakalanınca en az 6 bin tl cezası var makas drift olayından. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 2 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Muhtemelen öncesinde yol istedi, yol vermeyince sinirlendi, çarptı kaçtı. Bence şuurlu bir çarpma değil .Alkollü olma olasılı çok yüksek araçta iki kişiydiler çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Yok bence yol vermediyse durdurup kafasına silah dayamalıydı Şimdi yakalanınca en az 6 bin tl cezası var makas drift olayından. İhtimalleri değerlendiriyorum [emoji16] kararsız direksiyon hareketleri var. Sarhoşta olabilir, gözü kararıp sinirlenmişte. Bence şuurlu bir çarpma değil .Alkollü olma olasılı çok yüksek araçta iki kişiydiler çünkü. Valla benzer bir durum benimde başıma geçenlerde geldi, taksicinin birisi 200 metrede arabayı üzerime çarpacak derecede sürdü. Arabayla içinden geçmek istedim ama kıyamadım [emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Burada ayrica sinyal vermenin onemini de gormus oluyoruz Ayrica ismini vermek istemeyen duyarli vatandas, seni burda gormesinler [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Ali Tolga Aksoy 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 Kayıttaki muhterem maganda kardeşimiz, makas atarak tamponumun sağ yanına sürttü. 4 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 7 dakika önce, Ali Tolga Aksoy yazdı: Kayıttaki muhterem maganda kardeşimiz, makas atarak tamponumun sağ yanına sürttü. Çok büyük geçmiş olsun. Araçtan inmeye çalıştınız sanırım. Videonun sonunda ne oldu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 Herif maganda değil bence yürüyen felaket Geçmiş olsun. Ne oldu sonunda peki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts