Olgu Erhan 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Kırmızı ışık ihlali yapan Bayan sürücü kardeş https://youtu.be/n291Mr2TrmYOoo Junsun H030 klasını konuşturuyor. Gözlerimiz kamaştı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Takip mesafesini kollasan da öndekinin hızlanması yolun boş olmasına aldanmamak gerek, ani fren ve neredeyse tıklıyordum . Bu arada önümdeki araç hızlanmaya başlayınca ben de hızlanmaya başladım araç otomatik olduğu için tam vites değişim devrini yüksek devirde yakaladığımda önümdeki frene asıldı ben de asıldım ama aracın duruş mesafesi uzadı . Öndeki aracın önüne köpüş fırlamış bu arada On 04.10.2018 at 09:41, Olgu Erhan yazdı: Ooo Junsun H030 klasını konuşturuyor. Gözlerimiz kamaştı 😘 haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Takip mesafesin kolasanda öndekinin hızlanması yolun boş olmasına aldanmamak gerek ani fren ve neredeyse tıklıyordum . Bu arada önümdeki araç hızlanmaya başlayınca bende hızlanmaya başladım araç otomatik oldu için tam vites değişim devrini yüksek devirde yakaladın da önümdeki frene asıldı bende asıldım ama aracın duruş mesefesi uzadı . Öndeki aracın önüne köpüş fırlamış bu arada [emoji8] haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan.Cok iyi kurtarmissin ustad cok gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Takip mesafesin kolasanda öndekinin hızlanması yolun boş olmasına aldanmamak gerek ani fren ve neredeyse tıklıyordum . Bu arada önümdeki araç hızlanmaya başlayınca bende hızlanmaya başladım araç otomatik oldu için tam vites değişim devrini yüksek devirde yakaladın da önümdeki frene asıldı bende asıldım ama aracın duruş mesefesi uzadı . Öndeki aracın önüne köpüş fırlamış bu arada [emoji8] haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan.Yaa seninde aldığın hep yeni araçlara bişiler oluyor Bence deve falan kesmen lazım kurban olarak horoz / kuzu kurtarmaz [emoji85] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 7 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Yaa seninde aldığın hep yeni araçlara bişiler oluyor Bence deve falan kesmen lazım kurban olarak horoz / kuzu kurtarmaz deve bile zor gardaş 9 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 19 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Takip mesafesin kolasanda öndekinin hızlanması yolun boş olmasına aldanmamak gerek ani fren ve neredeyse tıklıyordum . Bu arada önümdeki araç hızlanmaya başlayınca bende hızlanmaya başladım araç otomatik oldu için tam vites değişim devrini yüksek devirde yakaladın da önümdeki frene asıldı bende asıldım ama aracın duruş mesefesi uzadı . Öndeki aracın önüne köpüş fırlamış bu arada haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan. Cok iyi kurtarmissin ustad cok gecmis olsun. Allah razı olsun beterinden sakınsın rabbim cümlemizi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 35 dakika önce, Okan Tansel yazdı: haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan. Geçmiş olsun.. Şaşırdık mı... Haayır. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Bir saat önce, Okan Tansel yazdı: Takip mesafesin kolasanda öndekinin hızlanması yolun boş olmasına aldanmamak gerek ani fren ve neredeyse tıklıyordum . Bu arada önümdeki araç hızlanmaya başlayınca bende hızlanmaya başladım araç otomatik oldu için tam vites değişim devrini yüksek devirde yakaladın da önümdeki frene asıldı bende asıldım ama aracın duruş mesefesi uzadı . Öndeki aracın önüne köpüş fırlamış bu arada 😘 haaaa sonuda kaza yaptıkmı evet yaptık pazartesi günü yakıt alırken rüzgarın azizliğine uğrayıp kapı açıldı yandan geçen araç şöför kapısını aldı . araç serviste şuan. gecmiş olsun çok iyi manevra Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun.. Şaşırdık mı... Haayır. Sağol Abi sıtabil hayat iyidir beya 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 19 Ekim 2018 Paylaş 19 Ekim 2018 internette denk geldim ama hoş bir şey, paylaşayım dedim Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Ekim 2018 Paylaş 19 Ekim 2018 Öfkeyle kalkan zararla oturur atasözünün vücud bulmuş hali Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Müthiş indirimde, çok çok iyi kamera gps li kaçırmayın derim sakınnnn !!!!Mio Mivue 330 Full Hd Gps Araç İçi Kamerahttps://www.hepsiburada.com/mio-mivue-330-full-hd-gps-arac-ici-kamera-p-HBV00000F6FTS?magaza=HepsiburadaYurtdışında bile 650 TL cihaz 2 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Müthiş indirimde, çok çok iyi kamera gps li kaçırmayın derim sakınnnn !!!!Mio Mivue 330 Full Hd Gps Araç İçi Kamerahttps://www.hepsiburada.com/mio-mivue-330-full-hd-gps-arac-ici-kamera-p-HBV00000F6FTS?magaza=HepsiburadaYurtdışında bile 650 TL cihaz Xiaomi yi veya xiaomi miija kameralara gore degerlendirirsek nasildir? Fiyatlar yakin. Hatta bunlar kupon vs ile nerdeyse ayni fiyatada alinabiliyor baska sitelerden. Ayni veya az farkla xiaomi almak dahami mantikli? Yoksa bu yeterlimi? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Xiaomi de wi-fi var, bunda da GPS var fark olarak sanırım. Kayıt kalitesi nasıldır bilmiyorum ama Xiaomi 2K kayıt yapabiliyor extradan. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Xiaomi de wi-fi var, bunda da GPS var fark olarak sanırım. Kayıt kalitesi nasıldır bilmiyorum ama Xiaomi 2K kayıt yapabiliyor extradan.Bu kamera Xiaomi den iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Benimde ihtiyacım vardı. Sipariş ettim şimdi. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 11 saat önce, Olgu Erhan yazdı: Müthiş indirimde, çok çok iyi kamera gps li kaçırmayın derim sakınnnn !!!! Mio Mivue 330 Full Hd Gps Araç İçi Kamera https://www.hepsiburada.com/mio-mivue-330-full-hd-gps-arac-ici-kamera-p-HBV00000F6FTS?magaza=Hepsiburada Yurtdışında bile 650 TL cihaz İki tane çin malı dandik kameraya para verdim, çok pişmanım bir adam akıllı tam birşey alayım diyorum. Fiyat banada iyi geldi gerçekten. @Olgu Erhan abi bu g-sensoru dediği park halinde iken sarsıntıda otomatik kayda geçme mi oluyordu ? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 İki tane çin malı dandik kameraya para verdim, çok pişmanım bir adam akıllı tam birşey alayım diyorum. Fiyat banada iyi geldi gerçekten. [mention=58668]Olgu Erhan[/mention] abi bu g-sensoru dediği park halinde iken sarsıntıda otomatik kayda geçme mi oluyordu ?Park halini unutun bu modelde. Park modu için A129 [emoji106][emoji2533]A129 da indirim kampanya yapmışlar. Bu link : https://goo.gl/QbN31x İndirim kodu : Alibuy1291125 yada 244088 118 $ a iniyor ama gift seçeneğini eklemeyin sepete yoksa indirim yapmıyor. Ayrıca Bangood olası gümrük vergisini karşılıyor. Şöyle ki 6.91 $ farkla, Türkey direct seçiyorsun ödeme kısmında Grand Total:US$125.30 Viofo A129 modelini en ucuz fiyata satan firma yani Banggood, artık gümrük vergisini de karşılayacağını açıkladı. Yeni eklenen “Turkey direct mail” veya “Türkiye hızlı kargo” seçeneğiyle verilen siparişlerde gümrük vergisi ödemeyeceksiniz. Başarılı bir model. Viofo iyi bir marka Viofo A129 İçin 3'lü Gerçek Park Modu Kablosuhttps://goo.gl/My5Vr4İndirim kuponu : BgAumotorTurkey direct mail seçilecek 13.19 $ toplam Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 11 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Park halini unutun bu modelde. Park modu için A129 A129 da indirim kampanya yapmışlar. Bu link : https://goo.gl/QbN31x İndirim kodu : Alibuy1291125 yada 244088 118 $ a iniyor ama gift seçeneğini eklemeyin sepete yoksa indirim yapmıyor. Bu beni aşar abi park modu olmasın garii Mio 330 a yeşilleneyim ben 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 On 25.11.2018 at 18:26, Olgu Erhan yazdı: Bu kamera Xiaomi den iyidir. On 25.11.2018 at 22:41, Emin Önal yazdı: Bu beni aşar abi park modu olmasın garii Mio 330 a yeşilleneyim ben Bunu konuştuktan hemen sonra sipariş vermiştim, kargo az önce gelmiş. Hafıza kartımı birine hediye etmiştim de 😙 16gb dandik birşey buldum masamda iş görür mü taksam? Bir diğer soru bu cihazı senin videolardaki gibi direk sigorta kutusuna bağlatabilirim değil mi ? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Bunu konuştuktan hemen sonra sipariş vermiştim, kargo az önce gelmiş. Hafıza kartımı birine hediye etmiştim de [emoji11] 16gb dandik birşey buldum masamda iş görür mü taksam? Bir diğer soru bu cihazı senin videolardaki gibi direk sigorta kutusuna bağlatabilirim değil mi ?Bağlanır ama adaptörünü devre dışı bırakma bu kamera 5v ile çalışıyor. 12 v verme sakın 16 gb şimdilik iş görür. Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 2 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Bağlanır ama adaptörünü devre dışı bırakma bu kamera 5v ile çalışıyor. 12 v verme sakın 16 gb şimdilik iş görür. Benim yapabileceğim birşey değil zaten abi elektrikçiye yaptırıcam joy mu flash mı ne markası hafıza kartının.kapasiteden çok dandik marka çalışmamazlık yaparmı demek istemiştim yada kayıt esnasında bir problem çıkarır mı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Benim yapabileceğim birşey değil zaten abi elektrikçiye yaptırıcam [emoji4] joy mu flash mı ne markası hafıza kartının.kapasiteden çok dandik marka çalışmamazlık yaparmı demek istemiştim yada kayıt esnasında bir problem çıkarır mı?Bazı çok zeki elektrikçiler 12 volt veriyor ondan uyarımızı yapalım da. Al geç miss gibi ;https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-32gb-95-mbs-microsdhc-kart-sd-adaptor-mb-mc32gatr-p-HBV000005JEXU?magaza=Hepsiburada 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 merhaba ; 09.12.2018 gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi son anda sol tarafımda aracın bana yaklaştını görünce frene dokundum beni sıyırdı ve gitti önde solda giden araca çarptı .Araçta çocuklarım vardı . ani bir hareket yapmadım için hisetmediler lakin son anda kurtardım . vuran araç kaçtı diğer araçtaki kişiler 5 kişilik aileydi Allaha şükür burunları bile kanamadı gerekli plaka tespitlerini kameradan yaptım ve video görüntülerini kendilerine teslim ettim pazartesi günüde sözcü gazetesine ihpar ettim bu şahsı haber yaptılar. buda haberin linki saat ve sanayi ismi yanlış yazılmış kamera saatı ayarsızdı https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/trafik-magandasi-dehset-sacti-makas-atti-5-kisiyi-olume-itti-2787169/ 9 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Harikasın Okan. Kayıtsız kalmayıp işin takipcisi olmanı taktir ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts