Ahmet İhsan Akşen 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Gece gücü düşmüyor bildiğim kadarıyla. Gündüz yandığı güçle gece yanınca hele yerler ıslaksa kör ediyor. Gece gücü düşmeli kesinlikle 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos (düzenlendi) @Metin Akbal Trafiği bol bolu dağını yandex ile nasıl geçtik isimli video. 13.45’ten sonraki köy çok güzel. 17.00’da köy içine giriş. Köyün sonu kötü ama. 14 Ağustos tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Metin Akbal yazdı: Bolu merkezde trafik çok muydu? Merkeze girmedim ki. Girdim mi acaba? girsem ne yapacam ki merkezde amaç tünel çıkışına bağlanmak daa Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Merkeze girmedim ki. Girdim mi acaba? girsem ne yapacam ki merkezde amaç tünel çıkışına bağlanmak daa Yok merkez derken d100 kastediyorum. Abant kavşağına kadar trafik olmuyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Metin Akbal yazdı: Yok merkez derken d100 kastediyorum. Abant kavşağına kadar trafik olmuyordu. abant kavşağı alttaki haritada yumrukaya yazan yerden daha batıda. Berisinde trafik bordo renk. Beni oraya sokmadı yandex. Mecbur bir önceki bolu batıdan çıktık. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: abant kavşağı alttaki haritada yumrukaya yazan yerden daha batıda. Berisinde trafik bordo renk. Beni oraya sokmadı yandex. Mecbur bir önceki bolu batıdan çıktık. Bende Bolu batıdan çıkmıştım da sen ara köy yollarina falan girdin Bolu dağına cikmadan önce o yüzden sordum. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Bolu tüneli çift yönlü mü kapalı, Ankara İstanbul istikametinin kapalı olduğunu biliyorum da diğer istikamet de mi kapalı? Yalova'dan Ankara'ya hangi yoldan gelmeli bu durumda, Yolculuk cuma mesai bitiminde başlayacak Google hala ilk güzergah olarak otobanı gösteriyor 15 Ağustos tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Bolu tüneli çift yönlü mü kapalı, Ankara İstanbul istikametinin kapalı olduğunu biliyorum da diğer istikamet de mi kapalı? Yalova'dan Ankara'ya hangi yoldan gelmeli bu durumda, Yolculuk cuma mesai bitiminde başlayacak Google hala ilk güzergah olarak otobanı gösteriyor Yalova dan Ankara ya Osmangazi ye girmeden Gölcük üzeri gelinir Ankara yönü açık 😊 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Metin Akbal yazdı: Yalova dan Ankara ya Osmangazi ye girmeden Gölcük üzeri gelinir Ankara yönü açık 😊 Haritada öyle gösterdiğine bakmayın kuzey marmarayı hiç kullanmıyorum zaten Karamürsel Gölcük o yoldan gidip geliyorum da Bolu kapalı denince acaba Bilecik Eskişehir güzergahı mı kullanılmalı diye düşündüm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Haritada öyle gösterdiğine bakmayın kuzey marmarayı hiç kullanmıyorum zaten Karamürsel Gölcük o yoldan gidip geliyorum da Bolu kapalı denince acaba Bilecik Eskişehir güzergahı mı kullanılmalı diye düşündüm sadece istanbul yönü kapalı hocam. Ankara yönü açık. ankara yönünü geçen sene kapadılar, yaptılar. toprak kayıyor diye tüneli uzatıyorlar. Bu sene de istanbul yönü kapalı. 15 Ağustos tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece istanbul yönü kapalı hocam. Ankara yönü açık. ankara yönünü geçen sene kapadılar, toprak kayıyor diye tüneli uzatıyorlar Teşekkürler hocam bilgilendirme için 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Teşekkürler hocam bilgilendirme için Dönüşte Eskişehir üzeri gelinmeli ama. 2 saatten fazla sürüyor. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Metin Akbal yazdı: Dönüşte Eskişehir üzeri gelinmeli ama. 2 saatten fazla sürüyor. Şoföre ileteceğim abi teşekkürler 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Şoföre ileteceğim abi teşekkürler şöför mü? Pardon abi. Size gereksiz bolu köy videoları izletip vaktinizi çaldık. Keşke önceden deseydiniz ikram falan hazırlardık 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Araç kameramdan yansıyan videoları buraya eklesem hepinizin gözü "çakma led"lerden dolayı kamaşırdı. Artık dayanamadım, kameradan bir kaç resim ve video alarak Cimere yazdım bu durumu. Ne trafik polisi ne trafik jandarmanın umurunda bile değil, bulunduğum yer beyaz lambalardan geçilmiyor. Artık yolu göremiyoruz. Gece araç sürmek işkenceye döndü. Bunlara okkalı cezalar kesilmesi gerekiyor ki milletin gözünü kör etmesin. Bunlar yüzünden yol kenarında birine çarpsak bütün suç bizim olacak. Gözümüzü kör edenlerin suçu yok. Kamerada çok parlamıyor, filtre var, ama çıplak göze çok pis vuruyor ışık. 15 Ağustos tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Kökünü kazımak lazım. trafiğin akışını denetleyen mekanizma yok maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Önüne geçmek zor. İki bayan öğretmen arkadaşta da kör eden LED var. Ampul patlıyor ustaya gidiyorlar LED takalım daha iyi görüşün önünü diyip kitliyorlar cop LED i. Göz aldığının farkında bile değiller bizim hocalar Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Öner Kurukuz yazdı: Araç kameramdan yansıyan videoları buraya eklesem hepinizin gözü "çakma led"lerden dolayı kamaşırdı. Artık dayanamadım, kameradan bir kaç resim ve video alarak Cimere yazdım bu durumu. Ne trafik polisi ne trafik jandarmanın umurunda bile değil, bulunduğum yer beyaz lambalardan geçilmiyor. Artık yolu göremiyoruz. Gece araç sürmek işkenceye döndü. Bunlara okkalı cezalar kesilmesi gerekiyor ki milletin gözünü kör etmesin. Bunlar yüzünden yol kenarında birine çarpsak bütün suç bizim olacak. Gözümüzü kör edenlerin suçu yok. Kamerada çok parlamıyor, filtre var, ama çıplak göze çok pis vuruyor ışık. Benim.arabada aynı şekilde bu kör eden ledlerden vardı alır almaz değiştirdim. Ben bunlarla karşılaşınca abartılıysa direk uzunları çakıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Aytac Sakal yazdı: Benim.arabada aynı şekilde bu kör eden ledlerden vardı alır almaz değiştirdim. Ben bunlarla karşılaşınca abartılıysa direk uzunları çakıyorum. Karşı taraf da (kör eden led)^2 yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: şöför mü? Pardon abi. Size gereksiz bolu köy videoları izletip vaktinizi çaldık. Keşke önceden deseydiniz ikram falan hazırlardık Tüühh yaa kendi kendimi deşifre ettim bak durup dururken Cümlenin hiç bu şekilde anlaşılacağını düşünmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim https://x.com/asayisberkemal0/status/1845919204123300230 kaç defa seyretsem kahkaha atıyorum 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: https://x.com/asayisberkemal0/status/1845919204123300230 kaç defa seyretsem kahkaha atıyorum bunlar meksika’dan abd’ye de çok iyi geçiyorlar. Yetenek galiba Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim GTA 6 ön fragman yayını. köprü altı dağ bayır her yerde kovalamaca Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: https://x.com/asayisberkemal0/status/1845919204123300230 kaç defa seyretsem kahkaha atıyorum B.k çuvalı gibi hepsini tek çekiciye istiflemişler ya, içimin yağları eridi yeminle. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts