Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sürmeli yazdı: Tansu kaskon kimden bu arada Çok aksiyon atlatıyorsun gibime geldi Arkamızda dağ gibi bıyıklı amcamız var. O yüzden böyleyiz. Yoksa yok mu, emin olamadım 4 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkamızda dağ gibi bıyıklı amcamız var. O yüzden böyleyiz. Yoksa yok mu, emin olamadım Bıyıklı kaskoysa tamam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynaya bakarken az daha gümlüyorduk. Arkadaki iyi durdu Araba mı durdu sen mi merak ettim 😊 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Araba mı durdu sen mi merak ettim 😊 araba öttüğü an frene koymuştum ayağımı. Kafalarımız da uyuşuyor kibritle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 (düzenlendi) bu kiprit / haypır videolarında hep bir atraksiyon bir macera, gözümü kapayıp izledim ürkütücü 30 Kasım 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu kiprit / haypır videolarında hep bir atraksiyon bir macera, gözümü kapayıp izledim ürkütücü Ne güzel, gözü açık gitmeyiz işte Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Ürkünç 👀 Arkadan gelen kornayı anlayamadım.. Öyle bi dünya yok önümde frene bastın al sana korna olmuyor malesef 😎 Kendi olsa frene basmayacakmıydı 🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Alpay Sumer yazdı: Ürkünç 👀 Arkadan gelen kornayı anlayamadım.. Öyle bi dünya yok önümde frene bastın al sana korna olmuyor malesef 😎 Kendi olsa frene basmayacakmıydı 🤣 zaten ötmüyor. Bunlar hep böyle. Hep lafta Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: zaten ötmüyor. Bunlar hep böyle. Hep lafta Toyota tutulması yaşanıyor arkada.. sendeki keyfe bak 🤣 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Alpay Sumer yazdı: Toyota tutulması yaşanıyor arkada.. sendeki keyfe bak 🤣 sabah bakıyorum ambleme. Evet diyorum. Doğdu güneşim. Basıyorum starta. Ses yok. Modumu yakalıyorum 😁 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sabah bakıyorum ambleme. Evet diyorum. Doğdu güneşim. Basıyorum starta. Ses yok. Modumu yakalıyorum 😁 Alışılıyor mu? Bi garipsemiyor musun ulan akü mü bitti diye? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 sabah 10-15 sn ısıtırdım hep araçları hibritte bu olmayınca bi garip 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Alışılıyor mu? Bi garipsemiyor musun ulan akü mü bitti diye? İnsan nelere alışmıyorki. Mesela ben en çok 10 litre yerine 4 litre yakmaya alışamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynaya bakarken az daha gümlüyorduk. Arkadaki iyi durdu Bugün farkına vardım. Bu nokta sürekli kaza oluyor diye paylaştığım yer. Bayrampaşa şeytan üçgeni olduğuna artık inanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 O nasıl bir keşmekeş yol ya, herkes şerit değiştiriyor ama neden?? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: O nasıl bir keşmekeş yol ya, herkes şerit değiştiriyor ama neden?? O değilde çok kişi profil resmini güncelledi. Yeni yıla ya kısmet bakalım 😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O değilde çok kişi profil resmini güncelledi. Yeni yıla ya kısmet bakalım 😁 Ben de kendimi tanıyamayınca yeniden değiştirdim 😬 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: Ben de kendimi tanıyamayınca yeniden değiştirdim 😬 aynen. Böyle su altında daha netsin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Ben azcık vuracaktım. Araba; “öyle şaka olmaz” dedi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Bu yayalar elde telefonla yürüyor yol vereceksin bakmıyor devam edeceksin atlıyor. Sinir bozucu. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Bu yayalar elde telefonla yürüyor yol vereceksin bakmıyor devam edeceksin atlıyor. Sinir bozucu. araba 5.nesil savaş uçağı gibi. Ses yok. Isı yok. Yayalar anlamıyor tabi 😁 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: yaya güvenliğine 0 vermeli ncap ses açık mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Ses cıkarttırdım ama fren yaptırtamadım.. Freni senmi yaptın kendi mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba 5.nesil savaş uçağı gibi. Ses yok. Isı yok. Yayalar anlamıyor tabi 😁 4.nesil hangisi? Abi sen çok kötü araba kullanıyorsun. Allahtan sıcaklık yok içerde yoksa sıcaktan iyice mayışırdın. 😀 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts