Metin Akbal 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Cavit Çırakoğlu yazdı: Hangi yol burası? Hanımköy 😊 Dodurga-İskilip-Çankırı yolu. Hanımın köye gidiyorduk. İşaretli yer https://maps.app.goo.gl/XrLPxTR5tG3j4rWq9 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Adam yarışçı çizgisinde sürüyor. Çok güzel Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adam yarışçı çizgisinde sürüyor. Çok güzel Bu kafayla yakında uçmayı öğrenir 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 çok güzel, araç ve yolun bulunduğu yeri dikkate alırsak gayet normal. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Hava şartı ve yol güzelmiş. Uzun zamandır şöyle bi hava şartında araç kullanamadım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: çok güzel, araç ve yolun bulunduğu yeri dikkate alırsak gayet normal. Şartları fazla zorlamamak gerek 😅 Alptuğ Özcan yazdı: Hava şartı ve yol güzelmiş. Uzun zamandır şöyle bi hava şartında araç kullanamadım İnişi güzelde çıkışı yorucu oluyor 😁 İlgili yolun inişi. İlgili viraj 1.10 da tersten😊 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: İnişi güzelde çıkışı yorucu oluyor 😁 İlgili yolun inişi. İlgili viraj 1.10 da tersten😊 İnişi ayrı çıkışı ayrı güzelmiş Diğer şoförler olmasa 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Bu yolu tırmanmak inişten daha zevkliymiş.. Bir zamanlar Anadolu tırmanma rallisi vardı onu hatırladım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adam yarışçı çizgisinde sürüyor. Çok güzel Apex bir yere kadar Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çıkışta supaplar gider demedi deme Zaten supapları sen alacağın için sorun yok. Yalnız korkmana gerek yok çok zorlamıyorum zaten Metin Uzunoğlu yazdı: Bu yolu tırmanmak inişten daha zevkliymiş.. Bir zamanlar Anadolu tırmanma rallisi vardı onu hatırladım. Atmosferikle bazen eziyet olabiliyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Apex bir yere kadar Zaten supapları sen alacağın için sorun yok. Yalnız korkmana gerek yok çok zorlamıyorum zaten Atmosferikle bazen eziyet olabiliyor bir zamanlar zaten turbo yoktu Rally demiş, devir 6-8 arası olduğu zaman turboya gerek yokki 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Atmosferikle bazen eziyet olabiliyor Yakıttan korkmadıktan sonra atmosferikten zevklisi yok. Bak bu da yokuş tırmanıyor. Atmosferik değil ama efsane bir sürüş. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Atmosferikle bazen eziyet olabiliyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir zamanlar zaten turbo yoktu Rally demiş, devir 6-8 arası olduğu zaman turboya gerek yokki Mahmut Yıldız yazdı: Yakıttan korkmadıktan sonra atmosferikten zevklisi yok. Hacim 2.0 ve üstü ise evet. 6 ya da 8 ocaklı olursa dadından yenmez. 1 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Selim Bilgin yazdı: Hacim 2.0 ve üstü ise evet. 6 ya da 8 ocaklı olursa dadından yenmez. Devir çevirdikten sonra 4 ocaklı 1,6 da yeter zevk almak için. 8 ocaklısı çilekli pasta olur. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Devir çevirdikten sonra 4 ocaklı 1,6 da yeter zevk almak için. 8 ocaklısı çilekli pasta olur. Bu da benim tesellim olsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Farketmek istememiş Cık Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 sağ eliyle burnunu karıştırdığı için görmemiş. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Fosforlu sarı mont giymiş olan karşı cinsi takip ediyorsa gözleriyle ondan görmemiştir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: sağ eliyle burnunu karıştırdığı için görmemiş. çok masum Alptuğ Özcan yazdı: Fosforlu sarı mont giymiş olan karşı cinsi takip ediyorsa gözleriyle ondan görmemiştir işte bu. Öküz gibi baktı resmen. Korna basınca bana da sırıttı utanmadan 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: işte bu. Öküz gibi baktı resmen. Korna basınca bana da sırıttı utanmadan Arabanın fütursuzca gidişinden belli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Panikledik. İyiki dur kalk gidiyorduk 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizce doblo beni niye farketmedi Farketti tabi ki.. Ama neden ben yol vereyim bir başkası versin dedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Farketti tabi ki.. Ama neden ben yol vereyim bir başkası versin dedi. yok. Sarı yelekli kişiye takıldı gözleri 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts