Eyüp Çetin 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Metin Akbal yazdı: Muhittin Kaplan yazdı: Bu videoyu yetkililere göndermek gerek. Kac tane gonderdim ah ah. Geri donuste istedim ama sonuc ne bilmiyorum. Öğrencinin ölmesi gerek geri dönüş için. 😡 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Videonun çekildiği adresi istiyor amirim. Kırmızı ışıktan yazacak cezayı @Erdoğan Temur 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 (düzenlendi) Bu tür görüntüleri ilinadı155@egm.gov.tr adresine gönderin işlem yapıyorlar. Tecrübe ile sabittir ilin adına mutlaka olayın gerçekleştiği ili yazmanız lazım görüntülerden yerin tespiti yapılamıyorsa adres, konum veya koordinat bilgilerini yazmanız gerekiyor. 13 Aralık 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Videonun çekildiği adresi istiyor amirim. Kırmızı ışıktan yazacak cezayı @Erdoğan Temur Abi, Cumhuriyet Mahallesi, Karanfil Sokak Küçükçekmece İstanbul İnönü Caddesine çıkan ışık. 13 Aralık 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: İlgilinen bir arkadaş var. Linki gönderdim. Video sahibi de fox ana habere göndersin. Gereğini yaparlar Teşekkürler Servet abi. adresi mesaj attım. Mehmet Ozyurek yazdı: Derdi neymiş onun. ? Kırmızı ışkta beklemeye dayanamadı. Ani kalkışı olmasaydı iyidi. 13 Aralık 2019 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Erdoğan Temur yazdı: Kırmızı ışkta beklemeye dayanamadı. Ani kalkışı olmasaydı iyidi. Çocuk bir sebeple dursa veya geriye dönse, hiç şansı olmaz.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Sadece kırmızı ışıktan işlem yapıldı. Yaya ile ilgili işlem yokmuş. bir kaç güne eliine ulaşacak dedi makbuzu 12 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Beyler, Amirimden gelen bilgiyi size iletiyorum. Bu tip video çekimlerini sosyal platformlara yüklemek kişisel hakların korunması kanunu çiğnemekmiş. Basın kartı olmayan hiçbir kimse başkasının fotoğraf veya videosunu ne olursa olsun yükleyemez dedi. Şimdi konu kanunlar ise videoyu yükleyen hakkında da işlem yapmam gerekir dedi. Haberiniz olsun. Bundan sonra dikkat edelim 7 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 O zaman bu konuyu komple kaldırmak lazım. Yorum bağlantısı
Harun Özden 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Kimlik tespiti yapılamayacak şekilde kişilerin yüzleri ve araç plakaları kapatılırsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 plakayı kapadık, cezai işlem yaptırımı olamayacak. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Fahri müfettiş mi olalım hepimiz? Yolda çok vakit geçirenler olabilir aslında, kamera kayıtta nasılsa, akşama günün hasılatını toplar videolardan 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 İhbar tarzı bildirimler istisna kapsamında diye biliyorum. Alıntı (2) Aşağıdaki şartlardan birinin varlığı hâlinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkündür: ..... d) İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması. e) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması. f) İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Beyler, Amirimden gelen bilgiyi size iletiyorum. Bu tip video çekimlerini sosyal platformlara yüklemek kişisel hakların korunması kanunu çiğnemekmiş. Basın kartı olmayan hiçbir kimse başkasının fotoğraf veya videosunu ne olursa olsun yükleyemez dedi. Şimdi konu kanunlar ise videoyu yükleyen hakkında da işlem yapmam gerekir dedi. Haberiniz olsun. Bundan sonra dikkat edelim Kaldırayım mı yani videoyu. Bana ne zaman gelir makbuz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Harun Özden yazdı: İhbar tarzı bildirimler istisna kapsamında diye biliyorum. Biz yutuba yükleyip ihbar edemiyoruz.İlgili mercilere gönderim ancak oluyor Erdoğan Temur yazdı: Kaldırayım mı yani videoyu. Bana ne zaman gelir makbuz Seni ters kelepçe ile almayı planlıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Biz yutuba yükleyip ihbar edemiyoruz.İlgili mercilere gönderim ancak oluyor Seni ters kelepçe ile almayı planlıyorlar sildim gitti. bu tür videoları egm ile iletişim merci servet abiye paylaşalım 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Biz yutuba yükleyip ihbar edemiyoruz.İlgili mercilere gönderim ancak oluyor Doğru. O nedenle sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırken plaka ve yüz kapatılmalı. İhbar için gönderimlerde açık olabilir. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Fahri müfettiş mi olalım hepimiz? Yolda çok vakit geçirenler olabilir aslında, kamera kayıtta nasılsa, akşama günün hasılatını toplar videolardan 40 yaşına basar basmaz başvuracağım. Ama hasılattan ziyade trafikteki tehlikelere karşı bir mücadele olacak benim ki. 😊 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Eyüp Çetin yazdı: 40 yaşına basar basmaz başvuracağım. Ama hasılattan ziyade trafikteki tehlikelere karşı bir mücadele olacak benim ki. 😊 İstanbuldaki kural ihlallerini birebir takip etseler cari açık kapanır @Servet Aydın videoları sana mı atıyoruz abi? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Harun Özden yazdı: Doğru. O nedenle sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırken plaka ve yüz kapatılmalı. İhbar için gönderimlerde açık olabilir. Hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama şöyle bir haber hatırlıyorum; Adamın birinin evine fotoğraflı trafik cezası geliyor ve yanındaki sevgilisini gören eşi yüksek bir tazminatla birlikte boşanıyor. Bu herif de bakanlığı dava edip 2 milyon Euro tazminat alıyor. Bizimkiler de bu olaydan sonra cezaları fotograftakileri sansürleyerek gönderme kararı almış. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: İstanbuldaki kural ihlallerini birebir takip etseler cari açık kapanır @Servet Aydın videoları sana mı atıyoruz abi? He oldu. İşimin arasında birde bunlarla uğraşacağım Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 (düzenlendi) Doğru soru bakin neler yapıyor. C5 "aşıkları" kulübümüz var face de. Adamlar arabalarina onem atfediyorlar .ben oyle degilim. Ayni zamanda bu adamlari takdir ediyorum. Bunlar bir çıkarma takıyorlar. Buraya kadar herşey güzel. Yaptıkları birşey daha var(di).Sobelemek. C5 gördüğün yerde fotosunu çek.Ac bir konu yemek de cay de. ilk basta çıkartma li olandı, sonra tüm c5 oldu. Manyakça. Birkaç uyarıdan, sonra artık yapmamaya başladılar. Yahu kesime giden var göreve giden var ne bileyim var oğlu var. Sonuç olarak video ve foto paylaşımlarına kvkk dan dolayı azami dikkat. 13 Aralık 2019 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Muhittin Kaplan yazdı: Doğru soru bakin neler yapıyor. C5 "aşıkları" kulübümüz var face de. Adamlar arabalarina onem atfediyorlar .ben oyle degilim. Ayni zamanda bu adamlari takdir ediyorum. Bunlar bir çıkarma takıyorlar. Buraya kadar herşey güzel. Yaptıkları birşey daha var(di).Sobelemek. C5 gördüğün yerde fotosunu çek.Ac bir konu yemek de cay de. ilk basta çıkartma li olandı, sonra tüm c5 oldu. Manyakça. Birkaç uyarıdan, sonra artık yapmamaya başladılar. Yahu kesime giden var göreve giden var ne bileyim var oğlu var. Sonuç olarak video ve foto paylaşımlarına kvkk dan dolayı azami dikkat. Sobeleme işi hemen her face araç grubunda moda oldu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts