Emre Şimşek 29 Ekim 2019 Paylaş 29 Ekim 2019 Koray Demir yazdı: Hataya hatayla mı karşılık verelim diyorsunuz? Sinirler nasıl sağlam mı? Asla. Çekip kenara konuşmak lazım. Ama ülke şartlarında mümkün değil. En güzeli polise şikayet etmek. Olgu Erhan yazdı: Aslında pompalı tüfekle ateş etmek lazım Önce dövelim sonra ateş edelim. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Ekim 2019 Paylaş 29 Ekim 2019 ben korkardım bukadar sellektör cakmam adam dursa içinden 3-5 kişi inse döverler beni 6 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ekim 2019 Paylaş 29 Ekim 2019 Normalde sakin kullanırım. Önümdeki golfü sollamak İçin acele etmedim, müsait olmasını bekliyordum. Videoda ses yok, bu sevgili arkadaş korna vb. eşliğinde neredeyse sıyırarak girdi araya. Benim fren yapıp sağa kaçmam videoda bariz belli, aramız açılıyor bir anda. Sonra bende film koptu. Kendini kurtaracakken başkasının canını malını tehlikeye atmak olmaz. İçinden ordu bile inse o selektörleri yapardım. Uzun yaksam kör olurdu xenonlardan. Ben de kızarak yakın geçtim. Olay bu... 5 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Muhtemelen ben de olay anında aynı şekilde davranırdım. Ancak şimdi sakin şekilde izleyince 15. sn.den sonraki sellektörler gereksiz ve kavgaya davet olmuş. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 gece sürüşünde deneyimsiz ama kendine fazlaca güvenen birisi denk gelmiş olabilir. gerizekalı bir embesil de olabilir. çok da şey etmemek lazım bence. önemli olan bana göre, adamın mallığını fark edip kaçınmış olmanız. bu güzel. hatta daha iyisi gazı kesip geçmesine izin vermek de olabilirdi. böylece sonrasındaki stresi yaşamayacaktınız. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: Kazaların bir çoğu, şehir içi dediğimiz alanlarda yapılıyor istatistiki olarak. Aman dikkat. Tekrar geçmiş olsun. Neyse ki bu tecrübenizi zarar görmeden kazandınız. bizim bir arkadaş evinden çıktıktan 100 metre sonra bir kazaya karışıp kafasını ve kolunu kırmıştı emniyet kemerini daha takmadığı için. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Dogan Arsiray yazdı: bizim bir arkadaş evinden çıktıktan 100 metre sonra bir kazaya karışıp kafasını ve kolunu kırmıştı emniyet kemerini daha takmadığı için. Emniyet kemeri konusunda hiç esneklik payım yok alışkanlık olmuş daha kontak düğmesine basmadan takarim kemeri 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Alptuğ Özcan yazdı: Emniyet kemeri konusunda hiç esneklik payım yok alışkanlık olmuş daha kontak düğmesine basmadan takarim kemeri Aynen ben de aynı şekilde takmayınca eksiklik hissediyorum sanki yanıma bir şey almayı unutmuşum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Ben kontağa basıp sonra takarım, yağlama yapar 3-5 saniye, 1 dakika falan bekleyemem ben 😁 takmayınca koltukta sabit duramıyor gibi oluyorum, arkada da takarım millet garipsiyor takınca. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Ben o 30sn 1 dk olayina da dikkat ederim. Arabadakiler sürekli söylenir ama yapacak bisey yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Hiçbir şey olmaz basın yürüyün. 15 bar pompa marştan iki saniye sonra her yere yağı atıyor 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Sürekli sabahları geç kalıyoruz iki çocuk okula bırakıp kendi okuluma geçiyorum. Beklemeye fırsatım olmuyor İlk marşta motor sesi farklı geliyor, devir biraz yüksek oluyor, düzelince devam ediyorum. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Arkadaşlar günaydın, uzun zamandır beklenen Viofo A129 Pro Duo 4K kamerası Türkiye stoklarında:- 2 Sene garanti- Aynı gün kargo- Fiyatlar yurtdışından da ucuz- Kaçırılmayacak fırsatÖncelikle siteye bu linkten üyelik alalım ; ——-> http://bit.ly/31SwKjEFiyat : 1299Satın alma linki —-> http://bit.ly/34y1Qhb————————————-Ayrıca Tek kameralı yeni modelViofo A119 V3 GPS'li Akıllı Araç Kamerası Fiyat ; 649.90 TLSatın alma linki ——-> http://bit.ly/2WOUuDCHemen ücretsiz kargo.—————————————Çift kameralı A129 da stoklara yeni geldi,Viofo A129 Duo Çift Kameralı GPS Modüllü Araç Kamerasıhttp://bit.ly/2o46RP1899.90 TL Kargo ÜcretsizKameralar hakkında bilgi sahibi olmak için izleyebilirsiniz, emek emek işledim [emoji120] 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 4 farklı enstantaneyi tek videoya birleştirdim, hepsi 10 dk da olup bitti Ses bilerek kapatıldı Tarih ve plaka eskide kalmış. 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: 4 farklı enstantaneyi tek videoya birleştirdim, hepsi 10 dk da olup bitti Ses bilerek kapatıldı Tarih ve plaka eskide kalmış. Valla vectra yine gelecek diye bekledim😁 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Alpay Sumer yazdı: Valla vectra yine gelecek diye bekledim😁 Beşincisi de vardı ama video çok uzun olacaktı vaz geçtim 😀 Vectra ve minibüs duble yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Sinan Akgöl yazdı: Kabus transitler 😂 Önceden vukuatımız da var, önümden geçtiği kavşaktan hemen sonra. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Kavga çok naif geldi bana ya çok hoşuma gitti. Vatandaşın en kötü kavgası böyle olsun. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Emre Şimşek yazdı: Kavga çok naif geldi bana ya çok hoşuma gitti. Vatandaşın en kötü kavgası böyle olsun. Başını kaçırdık ama arkasında uzun bir trafik vardı, muhtemelen biraz uzun sürmüş 😀 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Supurgeyle kosan dayiyi gorunce aha dedim 2. oglum bak git vakasi var [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Supurgeyle kosan dayiyi gorunce aha dedim 2. oglum bak git vakasi var [emoji16][emoji23] Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 trafikte genelde kişiler patlayacak bomba relaxx Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 trafikte genelde kişiler patlayacak bomba relaxxBende de vardı buna benzer bi aksiyon İzmir Ankara Yolu Kavga ve Kasıtlı Kaza ( Boks Maçı ) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts