İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Bahadır Taşpolat

attığı dumana göre baya gazda gidiyor, ya yerin acemisi ya deli cesareti basıyor

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bence savruldu arkadaşlar. Çünkü öyle bir gelip bastı ki. Korktum takla atacak diye. Ha oraya alışıksa bilemem tabi. [emoji4]

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
El freni mi çekti sizce.

Bence de abi o hızda öyle savrulma zor ve hazırlıklı idi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Servet Aydın yazdı:

El freni ile yapılsa arkası yere çöker biraz 

O da doğru. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Keskin girince viraja dar açıyla girince savruldu bence de zaten pek yol tutmayı sevmeyen bir araç ama toparladı direksiyonu sağlam sürücünün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bence ön arka lastik rotasyonundan sonra evine gidiyordu :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

merhaba. eşim cuma günü şöyle bir durum yaşamış. aracı o sürüyordu. evde tartışma konusu oldu. ben de dedim ki mantıken sen haklısın ama burada kaza olsaydı, ana yola durmadan çıktığın için kusurun yarısı veya yarısından biraz azı sana yazılacaktı. o da ısrarla bende hiç kusur yok diyor. 

karşıda şantiye çıkışından beyaz araba yola hızlı çıkıyor. onun önündeki kamyon da tam sağ yapmış yola atlıyor. beyaz araba durmak yerine kamyonun sağına geçmeye çalışıyor ve bizim aracın üstüne geliyor.

mantıken o ikisinin ana yolda yaptığı hareketler zaten sıkıntılı. ama kaza olsaydı, tali yolda ana yola çıkan aracın durması gerekirdi bence. gerçi yol ver tabelası da yok. bu arada bizim arabanın gittiği yolun ana yola bağlandığı yerde ek şerit yok. direkt ana yolun şeridine düşüyoruz.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Clio tarafinda yol ver tabelasi var mi onu da goremedim. Tali yol ana yol tabelasi da yok. Sagdan gelen haklidir kurali gecerli olsa diyorum. Gecmis olsun.

Su dikkatimi cekti. Cukurlardan kacmak icin mi yapti diye ozellikle baktim. Ilki cukurdan kacmak icindi ama kacamadi. Yenge seridini takip edemiyor sanirim surekli zigzag ciziyor :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Clio tarafinda yol ver tabelasi var mi onu da goremedim. Tali yol ana yol tabelasi da yok. Sagdan gelen haklidir kurali gecerli olsa diyorum. Gecmis olsun.

Su dikkatimi cekti. Cukurlardan kacmak icin mi yapti diye ozellikle baktim. Ilki cukurdan kacmak icindi ama kacamadi. Yenge seridini takip edemiyor sanirim surekli zigzag ciziyor :)

yani buralar trafik canavarı dolu. Az ileride de passat atlamaya çalışmış bizimkinin şeridine. Yoldaki çukurlara bakmamıştır o trafikti. Zaten her yer rögar kapağı. Bulduğuna girmiş :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Riskli kullanıyor, kavşakta kontrollü olmalı, haklı veya haksız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Hanım çok agresif. İstanbul'da çok daha sakin kullanmalı.

İkinci olarak kendisi yola katılıyor. Yani dediğiniz gibi taliden ilerliyor. Tabela olmasa da durup yolu gözetlemek, kazadan sonra "ama ben haklıydım" demekten iyidir.

Passat için konuşalım, passat suçlu ama verilen tepki fazla. Dediğim gibi, biraz daha sakin olursa, her şey daha pürüzsüz ilerler :flowers:

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Riskli kullanıyor, kavşakta kontrollü olmalı, haklı veya haksız.

maşallah diyeyim. 3 senedir kaza yapmadı. Buraların trafiği fena. Normalde ultra sakindir yani. Bu kavşakta yola çıkmadan her zaman kontrollü çıkar. Ama nedense o clio ve kamyon sıradışı davrandı. Onlar yanıltmış. Trafik adabına göre bizimki haklı ama kaza olsaydı yarı suç bizimkindeydi bence. 

Metin Akbal yazdı:

clio şantiyeden çıkıyor ana yola. Çıktığı yerde ana yoldan gelen yok. Ama önümdeki kamyonu görünce durmuyor. Sağa kırıyor. Sağda da bizimki var

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Antalya dönüşü, Mazda sürücüsü sabredemeyerek bizi solladı. Ama ben fren yapıp sağa doğru kaçmasam arabanın arkası benim aracımın sol tarafına vuracaktı. Acele etme işte ilerisi boştu be mübarek adam...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Videonun sonuna doğru sanki siz de adamı sıkıştırıyorsunuz. 

• Beğen 3
  • Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Alptuğ Özcan yazdı:

Videonun sonuna doğru sanki siz de adamı sıkıştırıyorsunuz. 

Evet yakın geçtim biraz...

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Antalya dönüşü, Mazda sürücüsü sabredemeyerek bizi solladı. Ama ben fren yapıp sağa doğru kaçmasam arabanın arkası benim aracımın sol tarafına vuracaktı. Acele etme işte ilerisi boştu be mübarek adam...

Haklı olarak ciddi bir sinirlenme sonucu taramalı tüfek gibi yapılan selektörler. 😊 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sizi farketmiş hafif sol sağ yapıp girmiş. Gereksiz hamleler tabi. İlerisi rahatmış. 

bu arada bu hangi yol? İstanbul yolu komple bölünmüş yol. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Geçmiş olsun. Videonun sonunda bariz hatalısınız hocam birden fazla kural ihlali var 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Koray Demir yazdı:

Geçmiş olsun. Videonun sonunda bariz hatalısınız hocam birden fazla kural ihlali var 😊

Ben olsam içinden geçerim. Lüzumsuz bir sollama yapılmış, yapılırken de başkaları tehlikeye atılmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Emre Şimşek yazdı:

Ben olsam içinden geçerim. Lüzumsuz bir sollama yapılmış, yapılırken de başkaları tehlikeye atılmış.

Hataya hatayla mı karşılık verelim diyorsunuz? Sinirler nasıl sağlam mı? 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Aslında pompalı tüfekle ateş etmek lazım [emoji24]
  • Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...