Servet Aydın 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun. Sesi neden yok etmeniz gerekiyor o kısmı anlamadım.Bayanın söylediği 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun. Eşinizin kazanın oluşumunda asli kusurlu olduğunu düşünüyorum. Söz meclisten dışarı genel olarak konuşuyorum büyük araç iyidir güvenlidir vs. deyip de şoförlüğü iyi olmayan bayan sürücülerin tahakkümüne bırakılmamalı aşırı bir öz güven geliyor ilgiliye ve bu durum bazen felakete yol açabiliyor.Hızlı vursa duman eder 206 yı falan. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Gecmis olsun.Allah beterinden korusun. Kavsaga kontrolsuz giris var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Bununla Geçmiş olsun. Canlarda bişey yok.. Kazada kusurlu gibisiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 @Dogan Arsiray Konuyu Birlestirdim. Bilginize. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 7 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Hızlı vursa duman eder 206 yı falan. Ana yoldan gelen motorsiklet olsa durum daha feci. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 (düzenlendi) kusur bencede bizim hanımda. durup bakması lazım görüş kısıtlı ise. pejo da deli hızlı filan değil bana göre. ancak adamla olan kazanın bir sebebi de dikkatle izlediğinizde göreceğiniz gibi gidebileceği istikametin sözde bölünmüş yola dönüşen sokağımsı caddenin ters tarafında park etmiş olan siyah araç. pejo istikametini değiştirip bizim araca doğru dönüyor dümdüz gidemediği için ve talihsiz an videoda arşivlere girmiş oluyor. 206 nın çamurluğu ezilmiş tamponun braketine takılıp arabayı ittirdiği için. ancak adam aracını çalıştıramadı belirgin hasar olmadığı halde. neden acaba... 27 Şubat 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Carpma etkisiyle sensor falan cikmis olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Şoför tarafında A sütununun altından kalan yerde bir düğme yada anahtar gibi birşey oluyor sanırım, araçlar yakıtı kesiyor darbe olunca. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Sola bakmadan yürümüş. Zaten durmamış. Bunda önce içeri dönen aracın az da olsa etkisi var ama mazeret değil tabi. Büyük araç iyidire ben de katılmıyorum. Yoldan da izole ediyor. Micra olsa o kaza olmazdı. Kaza olmazmiydi bilmem de kendine zarar gelme ihtimali daha cok olurdu Gecmis olsun dogan abi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun. Orası nasıl bir yol ve nasıl bir park sistemi var çözemedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Ben buyuk araba muhabbetini anlamadim. Egom cok arabam buyuk. Hatali yola cikip pejo 208 icinden geceyim. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. . Sonucta arabam buyuk . Bana bisey olmadi. Kan parasinida kaskom öder. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Bu da bir yorum tabi. Ama benim yorumum degil. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun. Videodaki ses değişmiş sanırım uyarılardan sonra zira sadece müzik duydum. Ana caddeye çıkılmış ve hiç frene basılmamış. 206'nın muhtemelen dikkat dağınık, zira hızlı değil ama hiç fren yapmamış. Eşinizin durum yolu gözetlemesi gerekirdi caddeye çıktığı için. 206 daha dikkatli olsaydı kaza yaşanmayabilirdi ama eşiniz öyle çıkmasa kesinlikle yaşanmazdı. Tekrardan geçmiş olsun. Herkes için üzücü olmuş. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasin. Geçenlerde ara sokaktan cadde görünümlü sokağa girerken dur yazdığı için durduğumda karşımdan gelen c4 durmadığı için sokak görünümlü caddede giden volt minibüsle çarpıştı. Kamera kayıttaydı tabiki. C4 sürücüsü arkadaşımın eşi çıktı. Tutanak vs. işlerini halledinceye kadar arkadaşım geldi videoyu izleyince hanım iyi vurmuş bizimki suçlu dedi. Arkadaşım araba ile orada dururken, dur tabelası olmasına rağmen eşi niye duruyorsun diyormuş. Kavşak kazaya davetiye çıkaracak türden. Plakayı kapatmayı becerebilirsem videoyu yüklerim. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 Merhabalar, bu video EGM'nin sitesinde parça parça olarak mevcut. Ben videoları birleştirdim. İçerik konuya uygun değil derseniz kaldırılabilir. Dilerseniz, sitenin youtube hesabına da yüklenebilir. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Arkadaşlar park modu önemli, bilginize...Çift Kamera + park modu indirim ve doların şu an ki kuru ile 758 Tl ye gelmekte, malum seçimlerden sonra doları tutana aşkolsun [emoji85] 1 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 68 bin rayiç bedelli imm 150 bin orjinal parça orjinal cam muafiyeti lpg aracıma sizin önerdiğiniz kamera parasına kasko yaptırdım.(şimdi bakrım 50 TL daha ucuza yapılmış kasko, önerilen kameradan) park modu kaç kamerada kararlı çalışıyor?sürekli aküyü sınır değere düşürüp tekrar şarj döngüsünde akünün ömrü de ciddi sorun. oradan da bir masraf.çok sorunlu bir bölgede yaşamıyor iseniz bence lüks. 37 dolara şaomi alsak Zaten yeterli araç kamerası delil görüntüsünü kayıt edecek.en iyi kamera ömrü şanslıysanız 4 yıl falan.fiyat fayda oranı düşük bir cihaz olarak düşünüyorum. fikrim bu yöndedir. ha 900 binlik land rover im olsa bundan 2 tane alırım orası ayrı o zaman haklısınız kesinlikle. yine ekleyeyim bu şahsı kamerayla tespit edip ceza aldırabilecek bir yasa var mı ülkede?Zaten kasko karşılayacak. falan falan Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 68 bin rayiç bedelli imm 150 bin orjinal parça orjinal cam muafiyeti lpg aracıma sizin önerdiğiniz kamera parasına kasko yaptırdım.(şimdi bakrım 50 TL daha ucuza yapılmış kasko, önerilen kameradan) park modu kaç kamerada kararlı çalışıyor?sürekli aküyü sınır değere düşürüp tekrar şarj döngüsünde akünün ömrü de ciddi sorun. oradan da bir masraf.çok sorunlu bir bölgede yaşamıyor iseniz bence lüks. 37 dolara şaomi alsak Zaten yeterli araç kamerası delil görüntüsünü kayıt edecek.en iyi kamera ömrü şanslıysanız 4 yıl falan.fiyat fayda oranı düşük bir cihaz olarak düşünüyorum. fikrim bu yöndedir. ha 900 binlik land rover im olsa bundan 2 tane alırım orası ayrı o zaman haklısınız kesinlikle. Viofo park kiti tam koruma sağlıyor. Videoyu izlemeden lütfen dandik araç kameraları ile kıyaslamayınız. Dile kolay 6 senedir araç kameralarını inceliyorum, elimden abartısız 100 den fazla model geçmiştir. Dandik Xiaomi örnekleri ile gelmeyin bana lütfen. Birazcık emeğe saygı...Voltaj koruma ayarları kademe kademedir. Park modunu bir çok araçta test ettik, 24 saat test kayıtları bile yaptık. Viofo A129 Kamera 24 Saat Park Testi Yorum bağlantısı
Talat Tekin 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 24 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Viofo park kiti tam koruma sağlıyor. Videoyu izlemeden lütfen dandik araç kameraları ile kıyaslamayınız. Dile kolay 6 senedir araç kameralarını inceliyorum, elimden abartısız 100 den fazla model geçmiştir. Dandik Xiaomi örnekleri ile gelmeyin bana lütfen. Birazcık emeğe saygı... Voltaj koruma ayarları kademe kademedir. Park modunu bir çok araçta test ettik, 24 saat test kayıtları bile yaptık. Viofo A129 Kamera 24 Saat Park Testi [/url] Ben 30 dolarlık şaomi aynı işi yapar demedim. park modunun gereksiz olduğunu bu paraya en azından söyledim. ucuz şaomi de kaza yapınca kamera okutuyor sonuçta Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Park modu şart. Adamla parelel park etmişim. Önüne araba park etmiş. Çıkamadığı için kızıp silecek kolunu kırmış embesil. 1 ay sürdü yurtdışından gelmesi. 600 tl tuttu. 1 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Ben 30 dolarlık şaomi aynı işi yapar demedim. park modunun gereksiz olduğunu bu paraya en azından söyledim. ucuz şaomi de kaza yapınca kamera okutuyor sonuçta Peki 1 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Park modu şart. Adamla parelel park etmişim. Önüne araba park etmiş. Çıkamadığı için kızıp silecek kolunu kırmış embesil. 1 ay sürdü yurtdışından gelmesi. 600 tl tuttu. adamı tespit ettiniz yaptırım olarak bir işlem yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 7 saat önce, Erdoğan Temur yazdı: Park modu şart. Adamla parelel park etmişim. Önüne araba park etmiş. Çıkamadığı için kızıp silecek kolunu kırmış embesil. 1 ay sürdü yurtdışından gelmesi. 600 tl tuttu. Kırınca çıkabilmiş mi denyo? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts