İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Metin Akbal
Önce bi dövseydik yahu [emoji3064]
Akillansalar tamam diyecem de.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Video flaş belleğe alınır, sonra adliyeye gidilir ve suç duyurusunda bulunulur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Ucuz atlatılmış. Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Yine bir tufaş vakası , o da o kadar arkasını atacağını tahmin etmiyordu bence yer ıslak olunca çok fazla açıldı toplayamadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Yılmaz Er
(düzenlendi)

Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Sollayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı, yolun dışına çıktı, saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte.

tarihinde Yılmaz Er tarafından düzenlendi
Video düzenleme
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Solayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı yolun dışına çıktı saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte.

[emoji33] geçmiş olsun, Allah'tan yer varmış da atlamış dangal.. adam.
Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
2 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

emoji33.png geçmiş olsun, Allah'tan yer varmış da atlamış dangal.. adam.

Teşekkür ederim. Allahtan kaçtı. Yoksa bizi biçip gidecekti.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı:

Eşinizin yavaş gitmesi kurtarmış sizi.

Yollar kötüydü. kar yağmıştı. biz de sakin gidiyorduk. Eşim soğuk kanlı davranıp kendini kaybetmedi allahtan.

2 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Gecmis olsun.Ucuz atlatilmis.

Teşekkür ederim hocam.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Genis yerde denk gelmeniz cok iyi olmus Kacma alani varmis, Olayin oldugu kisimlar bayagi dar cunku..

Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Genis yerde denk gelmeniz cok iyi olmus Kacma alani varmis, Olayin oldugu kisimlar bayagi dar cunku..

Tek gidiş gelişi olan yol. dağ tarafı ve kaçacak yer var. Allahtan kar tuttu aracı yoksa direk takla attıracak durumda olan bir yerdi orası.diğer tarafta olsaydık kaçma yeri yok direk nehre uçacaktı veya uçacaktık.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Bir saat önce, Yılmaz Er yazdı:

Tek gidiş gelişi olan yol. dağ tarafı ve kaçacak yer var. Allahtan kar tuttu aracı yoksa direk takla attıracak durumda olan bir yerdi orası.diğer tarafta olsaydık kaçma yeri yok direk nehre uçacaktı veya uçacaktık.

İste onu diyorum ya, Dar bir yol.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
27 dakika önce, Yılmaz Er yazdı:

Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Sollayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı, yolun dışına çıktı, saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte.

bildiğin facia... geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun, kısa farlarınız yanıyor muydu?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
12 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

bildiğin facia... geçmiş olsun

Az daha faciaya dönüşüyordu. Teşekkür ederim.

7 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.

7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun, kısa farlarınız yanıyor muydu?

Teşekkür ederim. Yok yanmıyordu diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
2 dakika önce, Yılmaz Er yazdı:

Az daha faciaya dönüşüyordu. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Yok yanmıyordu diye hatırlıyorum.

Genel bilgi olarak bulunsun, karşıdaki sizi fark etmemiş gibi çıkmış, hiç bir araçta far yakmamış. Tabi bu söylediğim o sürücüyü haklı çıkarmaz. Farlarınızı bu tür karlı yollarda yakmanız farkedilme anlamında yararınıza olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bence farlik bir olay değil, hafif bir rampa var ve viraj, bildiğin şeridi görmediği halde ya nasip diye karşı şeride çıkma olayı bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
9 dakika önce, Serkan Maden yazdı:

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.

3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Genel bilgi olarak bulunsun, karşıdaki sizi fark etmemiş gibi çıkmış, hiç bir araçta far yakmamış. Tabi bu söylediğim o sürücüyü haklı çıkarmaz. Farlarınızı bu tür karlı yollarda yakmanız farkedilme anlamında yararınıza olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun.

Haklısınız faydası olacaktır elbet.Karlı yollarda açmak gerekiyor. Hava açık ve güneşli olunca açma gereği duymadık. Karşıdaki şahıs belliki önünü hiç görmeden atladı. Yola bakıldığında kavisli bir yol.Önünde yüklü kamyonlar var. karşıdaki aracı görmek çok zor. Teşekkür ederim.

2 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bence farlik bir olay değil, hafif bir rampa var ve viraj, bildiğin şeridi görmediği halde ya nasip diye karşı şeride çıkma olayı bu.

Aynen direk atlamış yola. Ordan görmesi zaten imkansız gibi. Sorumsuzluk başka birşey değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Cok buyuk gecmis olsun. Iyi ki kacmaya da calismamissiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Maden
6 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bence de bırak farı projektör yaksan bu kasap yine çıkardı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...