Metin Akbal 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Önce bi dövseydik yahu [emoji3064]Akillansalar tamam diyecem de. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Video flaş belleğe alınır, sonra adliyeye gidilir ve suç duyurusunda bulunulur. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Yine bir tufaş vakası , o da o kadar arkasını atacağını tahmin etmiyordu bence yer ıslak olunca çok fazla açıldı toplayamadı. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Gördünüzmü, buda aracı olan apaçi ; https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/fsmde-dehset-anlari-kamerada-makas-atarak-takla-atan-otomobilden-sag-kurtuldu-3077743/Bu zihniyet ile araç sürenlerin bence araçtan sağ çıkmayıp orada ölmesi lazım. Pfff Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 (düzenlendi) Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Sollayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı, yolun dışına çıktı, saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte. 3 Şubat 2019 tarihinde Yılmaz Er tarafından düzenlendi Video düzenleme 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Solayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı yolun dışına çıktı saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte. [emoji33] geçmiş olsun, Allah'tan yer varmış da atlamış dangal.. adam. Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 2 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: geçmiş olsun, Allah'tan yer varmış da atlamış dangal.. adam. Teşekkür ederim. Allahtan kaçtı. Yoksa bizi biçip gidecekti. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Eşinizin yavaş gitmesi kurtarmış sizi. Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Eşinizin yavaş gitmesi kurtarmış sizi. Yollar kötüydü. kar yağmıştı. biz de sakin gidiyorduk. Eşim soğuk kanlı davranıp kendini kaybetmedi allahtan. 2 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun.Ucuz atlatilmis. Teşekkür ederim hocam. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Genis yerde denk gelmeniz cok iyi olmus Kacma alani varmis, Olayin oldugu kisimlar bayagi dar cunku.. Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Genis yerde denk gelmeniz cok iyi olmus Kacma alani varmis, Olayin oldugu kisimlar bayagi dar cunku.. Tek gidiş gelişi olan yol. dağ tarafı ve kaçacak yer var. Allahtan kar tuttu aracı yoksa direk takla attıracak durumda olan bir yerdi orası.diğer tarafta olsaydık kaçma yeri yok direk nehre uçacaktı veya uçacaktık. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Bir saat önce, Yılmaz Er yazdı: Tek gidiş gelişi olan yol. dağ tarafı ve kaçacak yer var. Allahtan kar tuttu aracı yoksa direk takla attıracak durumda olan bir yerdi orası.diğer tarafta olsaydık kaçma yeri yok direk nehre uçacaktı veya uçacaktık. İste onu diyorum ya, Dar bir yol. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 27 dakika önce, Yılmaz Er yazdı: Cumartesi günü Van-Ağrı yolunda seyir halindeyken magandanın biri hiç olmadık yerde sollamaya çıktı. Aracı eşim kullanıyordu.Yollar kaygan önünde bir sürü kamyon var. eşim frene bastı ama araç kaydı biraz. Sollayan araç sahibi allahtan yoldan çıkmak için manevra yaptı ve bize çarpmadı, yolun dışına çıktı, saplanıp kaldı. aynadan baktım indi araca bakıyor. Neyse dedim o sinirle inip bakmadım bile. Bunlar yüzünden insanlar ölüyor işte. bildiğin facia... geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Geçmiş olsun, kısa farlarınız yanıyor muydu? Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 12 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: bildiğin facia... geçmiş olsun Az daha faciaya dönüşüyordu. Teşekkür ederim. 7 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkür ederim. 7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, kısa farlarınız yanıyor muydu? Teşekkür ederim. Yok yanmıyordu diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 2 dakika önce, Yılmaz Er yazdı: Az daha faciaya dönüşüyordu. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Yok yanmıyordu diye hatırlıyorum. Genel bilgi olarak bulunsun, karşıdaki sizi fark etmemiş gibi çıkmış, hiç bir araçta far yakmamış. Tabi bu söylediğim o sürücüyü haklı çıkarmaz. Farlarınızı bu tür karlı yollarda yakmanız farkedilme anlamında yararınıza olacaktır. Tekrar geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Bence farlik bir olay değil, hafif bir rampa var ve viraj, bildiğin şeridi görmediği halde ya nasip diye karşı şeride çıkma olayı bu. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Er 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 9 dakika önce, Serkan Maden yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkür ederim. 3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Genel bilgi olarak bulunsun, karşıdaki sizi fark etmemiş gibi çıkmış, hiç bir araçta far yakmamış. Tabi bu söylediğim o sürücüyü haklı çıkarmaz. Farlarınızı bu tür karlı yollarda yakmanız farkedilme anlamında yararınıza olacaktır. Tekrar geçmiş olsun. Haklısınız faydası olacaktır elbet.Karlı yollarda açmak gerekiyor. Hava açık ve güneşli olunca açma gereği duymadık. Karşıdaki şahıs belliki önünü hiç görmeden atladı. Yola bakıldığında kavisli bir yol.Önünde yüklü kamyonlar var. karşıdaki aracı görmek çok zor. Teşekkür ederim. 2 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bence farlik bir olay değil, hafif bir rampa var ve viraj, bildiğin şeridi görmediği halde ya nasip diye karşı şeride çıkma olayı bu. Aynen direk atlamış yola. Ordan görmesi zaten imkansız gibi. Sorumsuzluk başka birşey değil. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 Cok buyuk gecmis olsun. Iyi ki kacmaya da calismamissiniz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 3 Şubat 2019 Paylaş 3 Şubat 2019 6 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bence farlik bir olay değil, hafif bir rampa var ve viraj, bildiğin şeridi görmediği halde ya nasip diye karşı şeride çıkma olayı bu. Bence de bırak farı projektör yaksan bu kasap yine çıkardı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts