A. Yıldırım Yıldız 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Tüp tarihi geçik benim birşey demediler hiç [emoji4] Yok yeni tupu kafasini cevirse sagda boslukta gorecek. Gicik adama denk geldik biraz. Yenisini gosterince surati eksidi biraz. :-) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 3 saat önce, Arif Aykın yazdı: Tek seferde çok şükür geçtik buda bitti 2 sene kafa rahat 😊😊 Stepnesiz geçmişin Olsaydı da uygun konumda değil derlerdi muhtemelen.. 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 59 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Stepnesiz geçmişin Olsaydı da uygun konumda değil derlerdi muhtemelen.. Aynen abi muayenedeki arkadaş da öyle dedi 😊 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 11 ay, 13 bin km olmuş, klimanın verimsiz çalışması da eklenince periyodik bakım yaptırdık. castrol magnatec 5w-30 a5 4 litre 100 TLHava filtresi 35 TLYağ filtresi 20 TLPolen filtresi 20 TLİşçilik 30 TLToplam 205 lira tuttu. Klima yi tekrar gösterdim 7 derecelerde geziyor low ayarda, havanın çekildiği yer 27 derece. 20 derece fark iyi diyor. Bu sefer manuel aleti bağladı basınç normal hatta fazla bile ben 17-18 basarım normalde dedi. Yarın Antalya'ya gideceğim, yine tatmin etmezse birde otomatik makinalı bir yere gösteririz Antalya'da. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Yeni araçlar çok soğutmuyor. Ben öyle görüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Önceki senelerde böyle bir sıkıntı yoktu abi, bu sene tat vermedi nedense klima. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Araba camının kolay kolay kırılmayacağını uygulamalı gösterirken kırdım 4 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Araba camının kolay kolay kırılmayacağını uygulamalı gösterirken kırdım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ben balyozla göstermiş kıramamıştım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Anlatayım,Elemanlardan biri temperli camı olan fokliftin arızalı silecek motorunu değiştirdi. Montaj anında bir şekilde camı kırmış. Bu bilgiyi ortağım ile yemeğe giderken konuşuyoruz. Bende, olmaz öyle şey, cam çok zor kırılır, misal şimdi cama vurayım hiçbir şey olmaz..... 7 3 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Abi yapmaaa... X1 mi o? Anlatayım,Elemanlardan biri temperli camı olan fokliftin arızalı silecek motorunu değiştirdi. Montaj anında bir şekilde camı kırmış. Bu bilgiyi ortağım ile yemeğe giderken konuşuyoruz. Bende, olmaz öyle şey, cam çok zor kırılır, misal şimdi cama vurayım hiçbir şey olmaz..... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 X1'i canlı görmedik daha. Benim kangoo 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 En azindan X1e gecis yaptiktan sonra edison gibi yapilmayacaklari ogrenmis olduk.[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 X1'i canlı görmedik daha. Benim kangoo Kahve içmeye bekliyorum abi ozaman [emoji3]Kaza mahallinde bekliyorum [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Anlatayım,Elemanlardan biri temperli camı olan fokliftin arızalı silecek motorunu değiştirdi. Montaj anında bir şekilde camı kırmış. Bu bilgiyi ortağım ile yemeğe giderken konuşuyoruz. Bende, olmaz öyle şey, cam çok zor kırılır, misal şimdi cama vurayım hiçbir şey olmaz..... İçten vurduysan kırılır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Öyleymiş. Yıllık bilabedel değişim hakkım var. Tam önümde olmasa değişmem ama el mecbur değişecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Evet kazara olmuş. [emoji23] Yorum bağlantısı
Enver Çatak 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Halıyı tamir ettim, temizledim: https://photos.app.goo.gl/cpkN8NrEBN8g6cKB8 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Evet kazara olmuş. [emoji23]Tamam, bu olay aramızda kalsın ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Sonunu dusunen kahraman olamaz Servet abi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Yurdun her köşesinde aracın her camını itinayla kırmışlığı var yahu, arabanın içinde yada dışında olması farketmiyor. Kırılacak bir cam varsa kırar şüphesiz.. 😬 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2018 Halıyı tamir ettim, temizledim: https://photos.app.goo.gl/cpkN8NrEBN8g6cKB8Komple sökmüşünüz ve kötü durumdaymış gördüğüm kadarıyla Bununla ilgili ayrı bir konu açabilirseniz işe yarayacaktır. Nasıl söktüğünüz nasıl onardığınız vs 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Komple sökmüşünüz ve kötü durumdaymış gördüğüm kadarıyla Bununla ilgili ayrı bir konu açabilirseniz işe yarayacaktır. Nasıl söktüğünüz nasıl onardığınız vs Aynen, yardımı olacaksa bu konuyla ilgili tecrübelerimi ayrıntılı olarak hazırlayayım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Yurdun her köşesinde aracın her camını itinayla kırmışlığı var yahu, arabanın içinde yada dışında olması farketmiyor. Kırılacak bir cam varsa kırar şüphesiz.. [emoji51]Yine olsun yine kırarım. Patates sokmaktan iyidir egzosa 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts