Mehmet Yeter 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Bugun ustamiz devir daim ve triger setini bilyeleri ile beraber degistirdi.Ardindan frenlerin kapaklarini caliperlerini araca yakin renkte boyatti.Ardindan onceki sahibinin fi tarihinden kalma polen filtresi degisti ve son olarak hava filtresi degisti. Yavas yavas agir bakimlari bitmek uzere cok sukur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 Bugun muayenemizi de tamamladik. 10 agustos 2020ye kadar muayeseni tamam. Kusur olarak sadece kisa farlarin ayarsiz oldugu yazilmis halbuki onlar da daha yeni yapilmisti. 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 17 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Bugun muayenemizi de tamamladik. 10 agustos 2020ye kadar muayeseni tamam. Kusur olarak sadece kisa farlarin ayarsiz oldugu yazilmis halbuki onlar da daha yeni yapilmisti. Sıfır araba götürsen gene ayarsız derler. 3 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Hella zehirini aldık bi kere [emoji3] arkadaşın araca D2s li kiti sıfır bulduk aldık 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Elinize saglik Sezgin hocam. Arac koyu renkli olunca kendini az belli etmis sizin aracta cok daha iyi gozukuyor. Bir de uc kisimlari hafif yukarida mi kalmis bana mi oyle gorundu. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 @Sezgin Yılmaz ellerine saglik cok degisik bir calisma olmus 👍 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Bu arada yandaki mersonun jantlarida guzelmis. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Elinize saglik Sezgin hocam. Arac koyu renkli olunca kendini az belli etmis sizin aracta cok daha iyi gozukuyor. Bir de uc kisimlari hafif yukarida mi kalmis bana mi oyle gorundu.Son halinde tam çizgilerde. Eklemeyi unutmuşum. Evet siyah araçta dikkat çekmiyor. Şimdilik far çizgileri Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Bi-xenon değil galiba? Uzunlar halojen mi, led mi? Bi de sol far aşağıda kalmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Tam projelik farmış. Güzel bir bi-xenon mercekle on numara olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Bi-xenon değil galiba? Uzunlar halojen mi, led mi? Bi de sol far aşağıda kalmış.Kısalar halojen mercek h7 iç kısımdaki.Uzunlar acayip şekilde D2s xenon merceksiz dışta kalan. Biz tam tersidir diye almıştık [emoji3]Far ayarına ihtiyaç var evet. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Farlarda ciddi sapma var. Her reflektöre bağımsız ayar yapılmalı Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 (düzenlendi) 7 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Kısalar halojen mercek h7 iç kısımdaki. Uzunlar acayip şekilde D2s xenon merceksiz dışta kalan. Biz tam tersidir diye almıştık Far ayarına ihtiyaç var evet. Bu işte bir terslik var bence. Soket pin dizilimleri filan farklı olmasın sakın Ama o zamanda olmaz tabi İlginçmiş 11 Ağustos 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 12 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Kısalar halojen mercek h7 iç kısımdaki. Uzunlar acayip şekilde D2s xenon merceksiz dışta kalan. Biz tam tersidir diye almıştık Far ayarına ihtiyaç var evet. Allah allah, garip geldi, niye böyle yapmış acaba. After fit olduğu için belki teknik gereksinimleri karşılasın diye olmuş olabilir ama ben olsam bunun yerine standart fara uzun led takardım. Kısalar bi-xenon olmadıktan sonra bu farlara para vermek bana nedense mantıklı gelmedi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Bi xenon farların tek espirisi selektör idi. Zaten uzuna led takılınca sorun olmayacak. sistem üzerinde gen2 balast var. Uzun için değil tasarımı. Hatalı montaj var. D2S kısalarda, h7 uzunlarda olmalı 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Abi sıfır kutudan bu şekilde çıktı bende anlam veremedim. Şimdi kutuya baktım main beam xenon yazıyor uzun hüzme xenon demek sanırım Bi xenon farların tek espirisi selektör idi. Zaten uzuna led takılınca sorun olmayacak. sistem üzerinde gen2 balast var. Uzun için değil tasarımı. Hatalı montaj var. D2S kısalarda, h7 uzunlarda olmalı Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bi xenon farların tek espirisi selektör idi. Zaten uzuna led takılınca sorun olmayacak. sistem üzerinde gen2 balast var. Uzun için değil tasarımı. Hatalı montaj var. D2S kısalarda, h7 uzunlarda olmalı D2s merceğe H7 kolay oturur da, H7 reflektöre d2s ampulü kesme biçme yapmadan oturtmak mesele onu nasıl yaptılar ki? Eğerki far gerçekten bu şekildeyse bile ben olsam ne yapar eder, kısayı xenon, uzunu halojene çevirirdim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 10 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Abi sıfır kutudan bu şekilde çıktı bende anlam veremedim. Şimdi kutuya baktım main beam xenon yazıyor uzun hüzme xenon demek sanırım Main, ana demek. Yani ana far xenon demiş. High beam, uzun far demek mesela. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 20 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Abi sıfır kutudan bu şekilde çıktı bende anlam veremedim. Şimdi kutuya baktım main beam xenon yazıyor uzun hüzme xenon demek sanırım Siyah ampül tutucu kısa fara takılacak. Düzeltmek gerekiyor 10 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: D2s merceğe H7 kolay oturur da, H7 reflektöre d2s ampulü kesme biçme yapmadan oturtmak mesele onu nasıl yaptılar ki? Eğerki far gerçekten bu şekildeyse bile ben olsam ne yapar eder, kısayı xenon, uzunu halojene çevirirdim. İki reflektörde aynı ampül plaformuna sahip. Sadece aparat değişimi yapılacak iki reflektör arasında. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 Kaportacıda ön kapıları ayarlattım. Yüksek hızlarda biraz rüzgar sesi geliyordu. Ön kapılarım biraz sarkmış ayarladı ustam. Bunlar da yarın için hazırlık. Yarın arka disk ve balataları değiştirip kaliperleri sarıya boyayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 10 saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Hella zehirini aldık bi kere arkadaşın araca D2s li kiti sıfır bulduk aldık Kaça geldi. Dynabeam vardı efsane. Kisalara da Xenon yapardım ben olsam Yorum bağlantısı
Erkan Işık 11 Ağustos 2018 Paylaş 11 Ağustos 2018 (düzenlendi) Bugun sabahtan fordun kızdırma bujı rolesı degıstım vites cubuk kolu dıbınden kece yag kacırma Varmıs o degıstı ogleden sonrada passatı yetkıle servıse göturup 45 000 bakımı yaptırdım 11 Ağustos 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi harf hatasi ve cift paylasim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts