Metin Uzunoğlu 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 On 21.07.2018 at 09:54, Ahmet İhsan Akşen yazdı: O makina Korkuteli sanayisinde yok işte merkeze gidelim bakalım buluruz bir yer Ford servislerde 70 tl gibi çok uygun fiyata yapıyorlardı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 dci'ın he yerinden servo sesi geliyor zaten Stop ederken sarsıntı başlarsa hazırla 2300 tl yi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2018 54 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: dci'ın he yerinden servo sesi geliyor zaten Stop ederken sarsıntı başlarsa hazırla 2300 tl yi Tek derdi bu olacaksa bırak sallansın Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 MTV ödemelerini yaptım, yetmezmiş gibi depoyu doldurunca 69,06 lt mazot aldı hiçte utanmadı. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 2 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı: MTV ödemelerini yaptım, yetmezmiş gibi depoyu doldurunca 69,06 lt mazot aldı hiçte utanmadı. Hocam silmiş süpürmüşsün, pisliği bile yaktırmışsın makineye 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Hocam silmiş süpürmüşsün, pisliği bile yaktırmışsın makineye Yol bilgisayarına göre 30 km yol vardı daha[emoji6] Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Bir saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı: Yol bilgisayarına göre 30 km yol vardı daha Bu acelenin sebebi neydi hocam 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Sağ ön kapı switch'i bazen çalışmıyordu, onu hallettim. Ön hoparlörleri değiştirdim. Beğenirsem arkaya da alacağım. Yıkadım yumdum 6 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Bugun passat ıcın kasko artı trafık sıgortası yaptırdım kasko 1000 tl+360 lira trafık sigortası 500 de mtv yatırırız artık bıkdım bu arabalardan babam arıyor transporterınn muayensı bıtıyor pazartrsı bak yapdır [emoji3]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Dün baya terletti beni, İzmir uşak yolunda, Google haritalar a güvendik, rota belirlediğim opet ve sonraki 3 akaryakıt istasyonu kapanmış, menzil 5 km ye düşünce açık bir po buldum. Görevli ile konuştuk biraz batmış hepsi...Çok yakmaya başladı son 2 depoda. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Zehiri almışken kaşıntı tuttu Hellaları taktım. Ledler gelene kadar Philips xtreme vision lar ile araca montajını yaptık. Normal farda üst kısımda 2 vida ve tamponun altından 1 vida ile montaj yapılıyor. Bu şekilde farlar ayarsız durdu üste 3. Vidayı bir şekilde uydurduk aracın cizgilerine tam oturdu. Far ayarı ileriki günlerde yapıcam. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Gule gule kullanin Sezgin hocam cok yakismis. Yavas yavas yaylara dogru gidiyor sanirim. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 11 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Gule gule kullanin Sezgin hocam cok yakismis. Yavas yavas yaylara dogru gidiyor sanirim. Garaj sebebiyle aracı alçaltamıyorum 1 ay sonra 16 ya geçiş yapmayı düşünüyorum karar aşamasındayım. Şeçenekler şu şekilde: cougar yurt dışı focus 16 Yurt dışı 16- 2 Firesta ST Focus ST 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Ne zamandir farlari bi xenon donusum nasil yapsam nasil etsem diye dusunurken bir ilanda focus 2 icin hella mercekli far takimini uygunda fiyata gorunce hemen aldim. Farlar sabah elime gecti. Araba kayinpederin evin onundeyken kaputu actim. Farlar yanda duruyordu. Oncesinde yine gecenlerde aldigim temizleyiciyle motoru biraz temizleyeyim dedim. Bahceye girdim ardiyeden arayip malzemeleri buldum arabanin yanina gittim. On tarafa gectigimde olduk vizontele. Hem aldigim hemde arabanin ustundeki farlar gitmis... Biyigina kurban Mehmet Ozyurek abi aklima geldi aradim durumu anlattim. Ilk tepkisi "nasil yani!"... Sabahtan beri Izmir kazan ben kepce kayinbiraderle parcaci, tamirci, cikmaci gezip duruyoruz. Bakalim ne olacak... 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Fiesta st ve yesil focusun uzerindekiler guzel duruyor. Focus rs jantlari olmaz mi acaba. Yesil focus uzerindekilerin aynisindan bizim fiestada kullandim 205 50 r16 ile guzel gorunuyordu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Ne zamandir farlari bi xenon donusum nasil yapsam nasil etsem diye dusunurken bir ilanda focus 2 icin hella mercekli far takimini uygunda fiyata gorunce hemen aldim. Farlar sabah elime gecti. Araba kayinpederin evin onundeyken kaputu actim. Farlar yanda duruyordu. Oncesinde yine gecenlerde aldigim temizleyiciyle motoru biraz temizleyeyim dedim. Bahceye girdim ardiyeden arayip malzemeleri buldum arabanin yanina gittim. On tarafa gectigimde olduk vizontele. Hem aldigim hemde arabanin ustundeki farlar gitmis... Biyigina kurban Mehmet Ozyurek abi aklima geldi aradim durumu anlattim. Ilk tepkisi "nasil yani!"... Sabahtan beri Izmir kazan ben kepce kayinbiraderler parcaci, tamirci, cikmaci gezip duruyoruz. Bakalim ne olacak... Geçmiş olsun Aynen tam vizontelelik olmuş, Hayrını göremezler inşallah. 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Garaj sebebiyle aracı alçaltamıyorum 1 ay sonra 16 ya geçiş yapmayı düşünüyorum karar aşamasındayım. Şeçenekler şu şekilde: cougar yurt dışı focus 16 Yurt dışı 16- 2 Firesta ST Focus ST ST ve 2. resimdeki jantlar güzel duruyor lastik olarak orjinal ölçüye en yakın 195/55 r16 ama pahalı olur fiyatı en uygun olam ise 205/55r16 onunda çapı 16,9 mm büyük oluyor. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 ST ve 2. resimdeki jantlar güzel duruyor lastik olarak orjinal ölçüye en yakın 195/55 r16 ama pahalı olur fiyatı en uygun olam ise 205/55r16 onunda çapı 16,9 mm büyük oluyor.195 55 16 lassa impetus revo 2 ler hazır [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Bir saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Garaj sebebiyle aracı alçaltamıyorum 1 ay sonra 16 ya geçiş yapmayı düşünüyorum karar aşamasındayım. Şeçenekler şu şekilde: cougar Focus ST Bu ikisi bence daha güzel olur gibi 24 dakika önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı: Ne zamandir farlari bi xenon donusum nasil yapsam nasil etsem diye dusunurken bir ilanda focus 2 icin hella mercekli far takimini uygunda fiyata gorunce hemen aldim. Farlar sabah elime gecti. Araba kayinpederin evin onundeyken kaputu actim. Farlar yanda duruyordu. Oncesinde yine gecenlerde aldigim temizleyiciyle motoru biraz temizleyeyim dedim. Bahceye girdim ardiyeden arayip malzemeleri buldum arabanin yanina gittim. On tarafa gectigimde olduk vizontele. Hem aldigim hemde arabanin ustundeki farlar gitmis... Biyigina kurban Mehmet Ozyurek abi aklima geldi aradim durumu anlattim. Ilk tepkisi "nasil yani!"... Sabahtan beri Izmir kazan ben kepce kayinbiraderle parcaci, tamirci, cikmaci gezip duruyoruz. Bakalim ne olacak... Geçmiş olsun, bu ne rahatlıktır ya... Demek ki sizi takip etmişler, alanlara Allah hayrını göstermesin. 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 (düzenlendi) 45 dakika önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı: Ne zamandir farlari bi xenon donusum nasil yapsam nasil etsem diye dusunurken bir ilanda focus 2 icin hella mercekli far takimini uygunda fiyata gorunce hemen aldim. Farlar sabah elime gecti. Araba kayinpederin evin onundeyken kaputu actim. Farlar yanda duruyordu. Oncesinde yine gecenlerde aldigim temizleyiciyle motoru biraz temizleyeyim dedim. Bahceye girdim ardiyeden arayip malzemeleri buldum arabanin yanina gittim. On tarafa gectigimde olduk vizontele. Hem aldigim hemde arabanin ustundeki farlar gitmis... Biyigina kurban Mehmet Ozyurek abi aklima geldi aradim durumu anlattim. Ilk tepkisi "nasil yani!"... Sabahtan beri Izmir kazan ben kepce kayinbiraderle parcaci, tamirci, cikmaci gezip duruyoruz. Bakalim ne olacak... Geçmiş olsun yakınlarda güvenlik kamerası yokmudur acaba? bulamaz iseniz : https://tr.letgo.com/tr/i/focus-2-sifir-far-takim-2005-2008_9124c2ad-e635-4351-96de-04f4a8fab7f9 28 Temmuz 2018 tarihinde Sezgin Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Yağı filitresi değişti. İki yan verdi garaja girdi. Bayramda uzun yola hazır inşallah 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Kil uyguladim cilaladim yordu detaylar konusunda 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Garaj sebebiyle aracı alçaltamıyorum 1 ay sonra 16 ya geçiş yapmayı düşünüyorum karar aşamasındayım. Şeçenekler şu şekilde: cougar yurt dışı focus 16 Yurt dışı 16- 2 Firesta ST Focus ST Focus 1 lere focus 2,5 titanyum jantlarini çok yakistiriyorum ben. Onu da düşünebilirsiniz. 28 Temmuz 2018 tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Ne zamandir farlari bi xenon donusum nasil yapsam nasil etsem diye dusunurken bir ilanda focus 2 icin hella mercekli far takimini uygunda fiyata gorunce hemen aldim. Farlar sabah elime gecti. Araba kayinpederin evin onundeyken kaputu actim. Farlar yanda duruyordu. Oncesinde yine gecenlerde aldigim temizleyiciyle motoru biraz temizleyeyim dedim. Bahceye girdim ardiyeden arayip malzemeleri buldum arabanin yanina gittim. On tarafa gectigimde olduk vizontele. Hem aldigim hemde arabanin ustundeki farlar gitmis... Biyigina kurban Mehmet Ozyurek abi aklima geldi aradim durumu anlattim. Ilk tepkisi "nasil yani!"... Sabahtan beri Izmir kazan ben kepce kayinbiraderle parcaci, tamirci, cikmaci gezip duruyoruz. Bakalim ne olacak... Vay anasini..Ne diyeceğimi bilemedim. Iyi motoru da goturmemisler. Cok gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Geçmiş olsun yakınlarda güvenlik kamerası yokmudur acaba? bulamaz iseniz : https://tr.letgo.com/tr/i/focus-2-sifir-far-takim-2005-2008_9124c2ad-e635-4351-96de-04f4a8fab7f9 Maalesef. Sokakta hic dukkanda olmayinca kamera yok. Ben taktiracagim tuttugum eve ama olan oldu bir kere. Buldugum farlari surdan almistim;https://m.n11.com/focus-2-2004-2008-mercekli-hella-orjinal-sag-far-P232064477 Bir bu ilan vardi, birde takim halinde. Bu veya benim aldiklarim halojenmi xenonmu bilemiyorum ama en azindan ben acemi halimle (halojense) bunlarin mercegi ve ampullerini degistirip bi xenona ceviririm diye dusunuyordum. Halojenmi xenonmu anlamak bile kismet olmadi. Ayni aracta iki tane var. Bu sebepten acele etmiyeyim belki bu ilandakinin yanina bir sol bulurum, veya olmadi yine takim bulurum umidiyle simdilik arastirmaya devam ediyorum. Yoksa normal farlari her yerde bulduk zaten. Yinede dusunup arastirmissiniz Allah razi olsun. Vay anasini..Ne diyeceğimi bilemedim. Iyi motoru da goturmemisler. Cok gecmis olsun. Allah razi olsun. Sabahtan beri gulsemmi aglasammi bende bilemedim. Dusunuyorum elimde malzemeyle ne kadar hizli olsam da o surede sokemem. Hirsiz milleti kadar isine asik ve profesyonel yok herhalde. Bu alanda basi cekiyorlar. :-) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts