İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

e-devlet 'e girmez olaydım. 488,00tl ceza görünüyor. Pazartesi yemişim, dumanı üzerinde. 289.5 tl 'de vergi, aman sabahlar olmasın. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
31 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

e-devlet 'e girmez olaydım. 488,00tl ceza görünüyor. Pazartesi yemişim, dumanı üzerinde. 289.5 tl 'de vergi, aman sabahlar olmasın. 

Neden gazlıyorsun. Yoksa yanladın mı? :) Trafik bile aracına göre mi ceza yazıyor yoksa?  "Bu Bavyeralı, buna yaz, üst tarifeden yaz bişey olmaz" :p

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Korkuyla çekinerek edevlete girdim Allah'tan birşey yok.
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
40 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Neden gazlıyorsun. Yoksa yanladın mı? :) Trafik bile aracına göre mi ceza yazıyor yoksa?  "Bu Bavyeralı, buna yaz, üst tarifeden yaz bişey olmaz" :p

Hızı belli etmiyor namıssıız ama radardan kaçamamışım. Şehir içi yemişim muhtemelen 90-100 falan. Adrese tebliği bekliyorum onda yakışıklı resmimde vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
On 19.07.2018 at 12:25, Mehmet Ozyurek yazdı:

Plaka ne kadar güzelmiş... 34-35

Hanımın benim ve kızımın baş harfleri abi harf grubu. Rakamlar da izmir sevgime gönderme:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
3 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Hızı belli etmiyor namıssıız ama radardan kaçamamışım. Şehir içi yemişim muhtemelen 90-100 falan. Adrese tebliği bekliyorum onda yakışıklı resmimde vardır.

Dur bakalım hangi kavşaktan gelecek resim :crazy:

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Bir saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Ben 1 ayda 4 ceza yedim . 80 km limit olan yerde 90-91 93 km süratlerle. Araba sürati belli etmiyor yahu:)

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
7 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

beklemeden de yatırabilirsin e devletteki numarasını vergi dairesinde söylediginde yardımcı oluyorlar :) ben yatırdım gecen hafta 366tl cik kagıtta yeni geldi.

Yorum bağlantısı
Serkan Maden
1 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

e-devlet 'e girmez olaydım. 488,00tl ceza görünüyor.

Gece EDS'nin flaşı bana yandı ama bir aydır daha düzenlenen ceza yok. Heyecanla bekliyorum.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2

Mondeo için vergisi çok diyenlere kral araba o kadar olacak diyorum ama ocak ve temmuz ayları gelince :shok: aynen emojideki gibi oluyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
40 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı:

beklemeden de yatırabilirsin e devletteki numarasını vergi dairesinde söylediginde yardımcı oluyorlar :) ben yatırdım gecen hafta 366tl cik kagıtta yeni geldi.

Belge seri no falan yazıyordu sanki, onla da internetten ödenebiliyor, tecrübeliyim. Büyük resmi görmek için bekliyorum ;)

44 dakika önce, Cem Işık yazdı:

Ben 1 ayda 4 ceza yedim . 80 km limit olan yerde 90-91 93 km süratlerle. Araba sürati belli etmiyor yahu:)

Cam açık gezsem sırf sürati belli etsin diye, “bmw biniyo klima açmıyo” diyecekler. Klima ve cam açsam küresel soğumaya sebep olurum... Sakal bıyık meselesi janıım

12 dakika önce, Serkan Maden yazdı:

Gece EDS'nin flaşı bana yandı ama bir aydır daha düzenlenen ceza yok. Heyecanla bekliyorum.:)

Midende kelebekler de uçuyordur şimdi bi bir ay daha sonra bu heyecan kalmayacak tadını çıkarın ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

bende yedim  dün gördüm 235 TL. şerefli koçihasar tarafında yemişim. 

hayatımda hiç uymadım hız limitine o yolda her daim 130 140 150 basar giderim o yolu hayatımda ilk defa 110 la gittim ondada radar cezası geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Bir saat önce, Cem Işık yazdı:

Gereçeten o hızları belli etmiyor mu 90-91-93 :shok: :shok: vuuuuuu...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Bir saat önce, Önder Özcan yazdı:

Gereçeten o hızları belli etmiyor mu 90-91-93 :shok: :shok: vuuuuuu...

50-60 la geçiyorum sanıyorum yahu. Yoksa 140-170 de aynı kütüphane sessizliğinde huşu içinde geçiyor.😜

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

MTV ödendi. Bir de rölantide fena bi dalgalanma vardı, pompa üstünde basıncı ayarlayan 3 adet sensörü var. 1 tanesi sökülebiliyor, 2 si sabit. Sökülebileni değiştirttim. 400TL sıkışmış, yakıt rahat geçemiyormuş :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Birşey soracağım aracın muayenesi yoktu , çevirmeye yakalanıp ceza yedim ceza e devlette görünüyor yani ehliyete yazılmış aracin plakası da görünüyor ve araç trafikten men edilip 7 gün müsade verildi müsade doldu şuan bu yazılan cezayı ödemeden muayene yaptırılabilir mi?

Yorum bağlantısı
Selçuk Tutar

Bugün aracımı yıkadım zaten haftada 3 kere temizliyorum takıntılıyım biraz arabam pis olursa kendimi de pis hissediyorum :unknw:

http://8d8Jd5.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
27 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı:

Birşey soracağım aracın muayenesi yoktu , çevirmeye yakalanıp ceza yedim ceza e devlette görünüyor yani ehliyete yazılmış aracin plakası da görünüyor ve araç trafikten men edilip 7 gün müsade verildi müsade doldu şuan bu yazılan cezayı ödemeden muayene yaptırılabilir mi?

Merhaba Furkan Bey

TüvTürk'ün sitesinde aşağıdaki gibi belirtiyor.

Aracınızın trafik cezası ve OGS kaçak geçiş cezası gibi borçları olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Unutmayın, borçları olan araçların muayene işlemleri başlatılmaz.

Yorum bağlantısı
Serhat Emre

Koltuk temizligi ic dis yikama icin yikamacima biraktim. Bakalim nasil bir sonuc alacagiz. Birde bu farlarim icin ne yapabilirim diye dusunuyorum.distan zimpara cila yapildi fakat icten kotu durumda. Oneriniz varsa alabilirim. Sinir bozucu bi goruntusu var.qvWXEQ.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Randevu sorgula.
Randevu alırken borç sorgulaması yapacak sistem.
Borç süresi geçti ise randevu vermez.
Randevu alırsan süre var daha demektir.
Koltuk temizligi ic dis yikama icin yikamacima biraktim. Bakalim nasil bir sonuc alacagiz. Birde bu farlarim icin ne yapabilirim diye dusunuyorum.distan zimpara cila yapildi fakat icten kotu durumda. Oneriniz varsa alabilirim. Sinir bozucu bi goruntusu var.qvWXEQ.jpg

Açılabilse far ter temiz yapılır.
Açılamıyor mu ?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Merhaba Furkan Bey

TüvTürk'ün sitesinde aşağıdaki gibi belirtiyor.

Aracınızın trafik cezası ve OGS kaçak geçiş cezası gibi borçları olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Unutmayın, borçları olan araçların muayene işlemleri başlatılmaz.
Merhaba teşekkürler öğrenmek isteğim buydu.
Yorum bağlantısı
Serhat Emre
45 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Açılabilse far ter temiz yapılır.
Açılamıyor mu ?

Abi bilmiyorum ki cokta anlamiyorum. 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...