Ersin Özkaya 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 7 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Dere var mı köyde. ? Dere yok şebeke suyu ile yıkama makinasında yıkadım.ne oldu ki? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 19 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Genelde yorumlarda tek spreyin yetmediğinden bahsediliyordu o yüzden sordum.Teşekkürler. Görünen kısımlara yetiyor, ince iş yapmak isterseniz benim arabada 3 de yetmez 4 de yetmez. Bir de şu var, ürün kiri alıp akıtmıyor, bezle sildikten sonra plastik aksam parlıyor. Silikon bazlı bir ürün olduğu kanaatindeyim. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 arka silecek kolunu değiştirdim süpürgesiyle birlikte. 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Şu genleşme tankını değiştirdim. Eskisi 2 sene dayandı. Yan sanayi idi ve aynı şekilde değildi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Kışlıklar dan kurtulduk . Hiç kar gördünmü hayır 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Yarım paket ıslak mendille bu kadar oldu.. Yıkandı ve farlara bakım yapıldı.. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Yarım paket ıslak mendille bu kadar oldu.. Yıkandı ve farlara bakım yapıldı.. Islak mendilin bu kadar iyi temizlemesine şaşırdım açıkçası.Emeğinize sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Baski balata, volant, sach marka ve alt kisimda bir motor kulagi ve bilya degisti 2006 cmax 1.6 dizel. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 Baski balata, volant, sach marka ve alt kisimda bir motor kulagi ve bilya degisti 2006 cmax 1.6 dizel.Hayırlı olsun, 2009 Focus için yakın zaman da bende yapacağım bu değişikliği, ne kadar tuttu? Kaç km de araç? Ne gibi şikayetler vardı nasil oldu değişiklikten sonra, çok soru sordum kusura bakmayın [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 Dolaştım biraz. Senin depo kac litre abi? Hala bitmedi mi? Toplantiya gecikeceksin. :-)Hayırlı olsun, 2009 Focus için yakın zaman da bende yapacağım bu değişikliği, ne kadar tuttu? Kaç km de araç? Ne gibi şikayetler vardı nasil oldu değişiklikten sonra, çok soru sordum kusura bakmayın [emoji16]Tamda bu sorularin cevabini bende merak ediyorum. Ozellikle volant ve kulak. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 2 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun, 2009 Focus için yakın zaman da bende yapacağım bu değişikliği, ne kadar tuttu? Kaç km de araç? Ne gibi şikayetler vardı nasil oldu değişiklikten sonra, çok soru sordum kusura bakmayın Est. Tesekkur ederim arac 141binde. Volant kilitlemis ustamin soyledigi bu. Benim sikayetlerim ise vites gecisleri kireclenmis gibiydi arac rolantide titreme yapiyordu ve stop ederken silkeleme yapiyordu baski balata ve volant ayrica kulak ve bilya degisince sorunlar giderildi. Iscilik dahil 2300 lira tuttu. Tabi bunun yaninda ufak tefek islerde vardi ornegin kizdirma bujisinin kablosu saglamlastirilmis ha birde sanziman yagi degistirilmis. Arac su anda hem sessizlesti hem de titremeler gitti. Debriyaj ayagimin altinda titriyordu o da cozuldu cok sukur. Bu ay biraz sıkisacagiz ancak bu sorunlar yapilmasaydi ilerde daha buyuk masraflara yol acabilirdi. Bizim yazi daha uzun oldu kusura bakmayin.? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 Tekrar hayırlı olsun, 2009 ama 163 binde benim araç şikayetlere aynı, şikayetler gitmezse korkusu vardı ama verilen paraya değiyor demekki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 1 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Tekrar hayırlı olsun, 2009 ama 163 binde benim araç şikayetlere aynı, şikayetler gitmezse korkusu vardı ama verilen paraya değiyor demekki Tabiki burada onemli olan usta faktoru araci aksam biraktim oglen abimiz aradi durum bu dedi tamam dedim yapalim saolsun aksam araci teslim etti. Bunun disinda ne aradim ne sordum ne de durumu nedir diye merak ettim. Saolsunlar her gittigimde ilgileniyorlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Uzun yol sonrası Katilin elini yüzünü yıkattım... Bu arada 1000 küsür tl 'lik ürün siparişini cesaretimi toplayıp verdim. TRW ön fren disk-balata takımı (460tl) Ön fren balata ikaz kablosu (30tl) Behr fan termiği (367tl) Behr termostat (166tl) Febi su fıskiye motoru (40tl) Kargo vs 1000 tl 'yi devirdi. Allah ödeme kolaylığı versin. 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Aracı yıkadım peşinden çamurlu yağmur yağdı hiç yıkamamışım gibi oldu. Arkadaki bagaj kapağını en az 3 kere bağladım bağlamaya çalıştım vs vs olmadı olmadı yine olmadı hala elimde duruyor bagaj kapağı, elbet bir gün başaracağım. Uzun yol öncesi masraf çıkaracağı için kızgınım biraz araca, bugünlük bu kadar. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 24 dakika önce, Azad Mirzade yazdı: Aracı yıkadım peşinden çamurlu yağmur yağdı hiç yıkamamışım gibi oldu. Arkadaki bagaj kapağını en az 3 kere bağladım bağlamaya çalıştım vs vs olmadı olmadı yine olmadı hala elimde duruyor bagaj kapağı, elbet bir gün başaracağım. Uzun yol öncesi masraf çıkaracağı için kızgınım biraz araca, bugünlük bu kadar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Bagaj kapağı bağlamak nedir, anlamadım? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bagaj kapağı bağlamak nedir, anlamadım? bagajı açınca açılan bagajı örten bir kapak var ya hani, pandizot mu diyorlar ona, böyle iki taraftan iple bağlı bagaj kapağı açılınca açılıyor kapatınca kapanıyor. https://www.google.com.tr/search?dcr=0&biw=1280&bih=887&tbm=isch&sa=1&ei=v1zLWsW4FcjI6ASq7afwDA&q=pandizot&oq=pandizot&gs_l=psy-ab.3..0l10.10974.12342.0.12474.8.5.0.2.2.0.270.994.0j2j3.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..1.7.1010....0.1TKJw_mKees#imgrc=rk8eRHZBLpbp3M: şöyle bir şey Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Amortisör değişimi için başlangıç siparişlerini verdim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Kamerayı tekrar kontağa bağladım, Çakmaklığa ve torpidoya ışık ilavesi yaptım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Yazlıklara geçtik geçte olsa.Hankook ventus prime 3 aldık arkadaşlar birlikte, 225 sökme takma balans dahil.Arkadaş 4 kisligi C4 un bagaja koydu, bende sözde geniş bagajli sedan Focus un arka koltuğuna koydum ikisini [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Yazlıklara geçtik geçte olsa.Hankook ventus prime 3 aldık arkadaşlar birlikte, 225 sökme takma balans dahil.Arkadaş 4 kisligi C4 un bagaja koydu, bende sözde geniş bagajli sedan Focus un arka koltuğuna koydum ikisini [emoji16] Bende jant lastik degisiminde bu durumu farkedince sonraki araci hb mi alsam diye icimden gecirdim. Ama sedanlar hosuma gidiyor orasi ayri :-) Yorum bağlantısı
Recommended Posts