Önder Özcan 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hep olumsuz bakmamak gerek... Donanımın mı var sorunun var.. Önder'e asla yazamazlar onu işte.. Sevdi mi dövdü mü? 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Miss gibi yıkadım [emoji4] Telefonu değiştirmişttim imza açık kalmış kapatıyorum 5 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 (düzenlendi) On 08.01.2018 at 08:55, Murat Atagenç yazdı: Bir de bluetooth cihazının çakmaklığını torpido gözünün arkasındaki sigorta kutusundan enerji alarak direkt bağladık. Aracın kendi çakmaklığı boş kalmış oldu, konsoldaki görüntü kirliliğini azaltmış olduk ve çakmaklık sürekli enerji verdiği için araca her inip binmede tak-çıkar olayından kurtulmuş olduk. Çakmaklıktaki diğer 2 usb yuvasınada biri ios biri android şarj kablolarını taktık, torpido gözünde şarjlarımızı hazır. Tek sorun şuan kontak 2. kademede aktif sadece, 1. kademede aktif olan sigorta bulup bağlarsak daha güzel olacak. Ustamı dün akşam nihayet ikna edebildim ve yaptık, artık kontak 1de çalışıyor 3 Şubat 2018 tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 Uzun zamandır aklımda olup fırsat bulamadığım arka yolcu ayak aydınlatmaları nı yaptım önceden ön ayak aydınlatmalar için tesisat hazırdı ancak bağlantısı yoktu tavan lambasına giden kablo demetinden bulup yapmıştım sigorta kutusu yanından, aynı hattan paralel alarak işi tamamladım. Ayrıca araç kamerasını çakmaklıktan kullanıyordum ve araçtan inerken çıkarıp binince tekrar takmam gerekiyordu ve dağınık bi görüntü yaratıyordu. Onuda Mehmet Özyürek abinin dediği gibi teyp kablosundan aldım şaseyide teyp gövdesinden, (bazı arkadaşlar sigorta kutusundan alabileceğimi söylediler ama ben pek cesaret edemedim) artık kontak 2. Konumda enerji veriyor ve tak çıkar olayım kalmadı. 8 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 Geçenlerde bir avm otoparkında far ayarı yapmıştım. Bugün gittiğimde bantlar hala yerindeydi. Aynı yere park edip far ayarını tekrar kontrol edip az daha aşağıya aldım. Umarım kimse bantlarımı sökmez bende arada kontrol ederim 5 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Çok uzun bir aradan sonra yikandik,parladik. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 Maddi şartlar neticesi satmaya karar verdim ve ilana koydum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 11 Şubat 2018 Paylaş 11 Şubat 2018 Dün sabah marşa bastım, marş tık dedi aracım çalışmadı. Birkaç kere daha denedim gene çalışmadı. Damadı çağırdım geldi, takviye kablosu ile bastık çalıştı. Doğru sanayiye. Daha önce akü ile bilgileri okumuştum forumda, Mutlu veya Varta alma niyetindeydim. Aracımdaki akü en az 5 yıllık mutlu markaydı. Aracı 2012 haziran ayında almıştım. en az 6 yıl olmuştur akünün ömrü. Mutlu alacaktım ama bodur boyu yoktu. Varta markanın bodurundan aldım. 72 amper 280 TL. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Şubat 2018 Paylaş 11 Şubat 2018 On 06.02.2018 at 11:14, Fatih Evcin yazdı: Bugün aracımı servise götüreceğim Gitti mi Neler yapıldı 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Havaların sıcak gitmesiyle , yazlıklara geçtim... Kışlıkları otele kaldırdım. 235/60 R16 Kumho Crugen hp91 lastik aldım. Orta sertlikte Bmw orjinal ekipman olan bir lastik ve kumho patentini alınca 16" lerede üretmeye başlamış , Ekim 2017 üretimi. Jant olarakta PDW 8 ofset bir jant aldım. Lastik deseni: 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Nerden, kaça? Ne kadar zamanda geldi? Fiyat bilgisi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Bende konileri severken bir yandan vogtland yay siparişi verdim 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 38 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bende konileri severken bir yandan vogtland yay siparişi verdim Ahmet bey konileri nerden aldınız ben de bi sorayım fiyat bakalım bizim arabaya var mı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Ahmet bey konileri nerden aldınız ben de bi sorayım fiyat bakalım bizim arabaya var mı.http://www.powershoponline.com/KONI-AMORTISORLER,LA_41-2.htmlÇok seçenek yok, benim aldığım da son katılımdı Focus 2 için. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Bağzı hedayeler aldım. Hadi bakalım hayırlı olsun titremeye son. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Usb ve aux kabloları torpidoda kalabalık yapıyordu. Auxu kullanırken torpidoyu kapatamıyorduk. Bende boş tuşlara usb ve auxu ekledim 9 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Bozuk yollarda ses yapan kaliper primlerine oring yuvası açıp yerine taktım bolca 1100 derece ısıya dayanıklı gres sürdüm . Test sürüşü yapamadım fakat artık tekeri tekmeleyince ses gelmiyor [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Bir saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Usb ve aux kabloları torpidoda kalabalık yapıyordu. Auxu kullanırken torpidoyu kapatamıyorduk. Bende boş tuşlara usb ve auxu ekledim Faydalı bir çalışma olmuş... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Faydalı bir çalışma olmuş... Evet abi aslında Çinliler buraya göre kapaklı girişler yapmış ama ikisini alsam 80 tlyi geçecekti. Usb aux çevirici adaptör zaten 70 lira bende deldim taktım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Ben de çok tembelim bu aralar. Mustafa Arıkan’dan bulaştı heralde. Yapabildiğim tek şey depoda bulduğum şeyi çakmaklığa takmak oldu. Üstteki rakam iç ısı. Alttaki voltaj. 1 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Evet abi aslında Çinliler buraya göre kapaklı girişler yapmış ama ikisini alsam 80 tlyi geçecekti. Usb aux çevirici adaptör zaten 70 lira bende deldim taktım Biraz dikkatli delsen iyiymiş 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Ben de çok tembelim bu aralar. Mustafa Arıkan’dan bulaştı heralde. Yapabildiğim tek şey depoda bulduğum şeyi çakmaklığa takmak oldu. Üstteki rakam iç ısı. Alttaki voltaj. Biraz dikkatli delsen iyiymiş Eldeki imkanlar ve "amaan elimde kalırsa çinlinin yaptığı aparatı alırım " düşüncesiyle bu kadar oldu. Aux hiç sırıtmıyor usb de hep takılı kalacak göze batmaz sipariş geçtirmeyin bana başka hedeflerim var para oraya gitmesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts