Çağrı Alaf 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne elektrik hattı hala direkle mi yer altına almamışlar mı hala Mühendisliğin ilk kuralı; Çalışıyorsa elleme. 😂 Ara mahallelerde bir taraf ağaç diğer taraf direk için. Şehir merkezinde elektrik ve internet için yan yana yeraltı hat, aralarında da gürültü engelleyici bi katman ile biraz mesafe var. Direklerin olduğu yollara belli bir yükseklikten büyük araç giremez. Evin yanında inşaat ve direkler de var haliyle. Adamlar minik kamyonetler ile getirip eliyle yapıyor çimentoyu. Mikser sokamıyorlar. Nihayetinde problem kalmıyor. Ara sıra da Sultan Papağanı konuyor camdan izlemesi de güzel oluyor. 😂 Arkadaşım altyapı işi yapıyor yoldaki kapakları açıp göstermişti oradan biliyorum. 4 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Ara sıra da Sultan Papağanı konuyor camdan izlemesi de güzel oluyor. 😂 kışın kar yağacak tel üzerinde hafiften buz sarkıtları ve kuşlar ne güzel bir manzara olur. Çağrı Alaf yazdı: Mühendisliğin ilk kuralı; Çalışıyorsa elleme. 😂 çok mantıklı Çağrı Alaf yazdı: Arkadaşım altyapı işi yapıyor yoldaki kapakları açıp göstermişti oradan biliyorum. tam da onu diyecektim bizim müteahhitler nasıl el atmamış oralara diye Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Recep Demirci yazdı: Buranın mülkiyeti kime ait ki acaba Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Alptuğ Özcan yazdı: Buranın mülkiyeti kime ait ki acaba Orman Bakanlığına ait misafirevi. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tam da onu diyecektim bizim müteahhitler nasıl el atmamış oralara diye Yok yok bildiğim kadarıyla Türk ve diğer Orta Doğu ülkelerinden inşaat firması var ama regülasyonlar o denli ağır ki muntazam iş yapıyorlar. 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Yok yok bildiğim kadarıyla Türk ve diğer Orta Doğu ülkelerinden inşaat firması var ama regülasyonlar o denli ağır ki muntazam iş yapıyorlar. 😂 darısı başımıza ne diyelim inşallah bizlerde bir gün o seviyelere ulaşabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: darısı başımıza ne diyelim inşallah bizlerde bir gün o seviyelere ulaşabiliriz Para para para. Her millet gibi bizimki de para ila adam olacak. Önce adama para vereceksin. Cebi biraz hacim kazanacak. Kaybedecek bir şeyi olacak. Hapise - mezara girmekten korkacak. Sonra da adalet sistemi o parayı ve beraberinde gelen özgürlüğü elinden yeri geldiğinde acımasızca almayı bilecek. Yarın, makas yapana - yarışana kamu yollarında şaklabanlık yapana 60bin lira ceza desen, makasın tekrarı halinde 60bin lira + 9 ay hapis + 12 ay trafikten men desen mesela çağdaşım diye avunan batıya özenen herkes biberonu alınmış gibi başlar ağlamaya. Bir de derler ki devlete para lazım mağdura yatarlar. Oysa özendikleri batılı devletler öyle yapıyor. Keşke Türkiye’de yapsa. 😂 Bakınız batılı devlet ne demiş; Geçen sol şerit sağ şerit tartışması yaşandı. Her sene binlerce kayıp verdiğimiz meseleye çözüm basit. Ecnebi ne yapmış bakalım; 80 olan yerde 90 ile gitmek - 2200$ 80 olan yerde 110 ile gitmek - 2200$ + 3 Ay Trafikten men. 80 olan yerde 125 ile gitmek - 3300$ + 6 ay trafikten men. Biz de daha sol şeritte hızlı olanın işi var mı yok mu onu konuşalım. Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez diyenin hesabı. Benim milletim ister ister ister, sonra da yan gelir yatar. Ben böyle dışarıdan çok örnek veriyorum yanlış anlaşılmasın batının kendisine zerre hayranlık yok bende. Adamların kurallarıyla benim işim. Adam çizgiyi net çekmiş kimsenin de gözünün yaşına bakmamış. Şimdi gelelim işin bilanço kısmına. Birisi Avustralya diğeri Türkiye istatistiği. 2016 senesinde bir yerde takriben 1150 adam ölmüş. Diğer yerde 7300 adam ölmüş daha bir de 303.000 yaralı var. Niceleri sakat kaldı niceleri aklını kaybetti Allah bilir. Sonra da çıkar derler ki kaderi böyleymiş. Nasıl bir Allah ki kendisine en yakın olan ümmeti böyle cezalandırıyor. Tabiki öyle bir şey yok. Tevekkülde hayat vardır çünkü. 4 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Adamların kurallarıyla benim işim. Adam çizgiyi net çekmiş kimsenin de gözünün yaşına bakmamış. işte sözün bittiği yer kural var mı var kime herkese 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Eylül Paylaş 4 Eylül İsa Acar yazdı: Düsseldorf Automiele Höherweg Hot wheels ultimate garage 😊 Müthişbişi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Digitürk'te bir belgesel kanalında Almanya sokaklarındaki polisler konu alınmış, 2-3 oldu denk geliyorum. "Otoban takibi" belgeselin adı. Modifiye araba görünce özel ekip peşine takılıyor, egzoz sesini özel aletle uygun şartlar altında ölçüyorlar, çamurluk lastik arası mesafeyi, jant boyutunu, aracın yerden yüksekliğini vs ölçüyorlar.. Coilover - spoiler vs varsa ruhsata işli mi diye bakıyorlar. Dünkü bölümde e36 cabrio bir araca 195 euro gibi ceza kestiler. x5m çevirdiler 600 küsur beygirlik, adam aracımda her şey nizami diye itiraz etti. Polisler arka sis farının kendinden kırmızı olan camının kırmızı renk şeffaf folyo ile kaplandığını tespit etti ve ya şimdi sök ya da arabanı bağlayacağız dediler. Adam tırnaklarıyla söktü.. Kaputun bir kısmı kesilerek hava girişi açılmış bir aracı çevirdiler, bu girişler yaya sağlığı için uygun değil, kenarları keskin vs diyerek trafikten men ettiler. Şaşkınlıkla izliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: Digitürk'te bir belgesel kanalında Almanya sokaklarındaki polisler konu alınmış, 2-3 oldu denk geliyorum. "Otoban takibi" belgeselin adı. Modifiye araba görünce özel ekip peşine takılıyor, egzoz sesini özel aletle uygun şartlar altında ölçüyorlar, çamurluk lastik arası mesafeyi, jant boyutunu, aracın yerden yüksekliğini vs ölçüyorlar.. Coilover - spoiler vs varsa ruhsata işli mi diye bakıyorlar. Dünkü bölümde e36 cabrio bir araca 195 euro gibi ceza kestiler. x5m çevirdiler 600 küsur beygirlik, adam aracımda her şey nizami diye itiraz etti. Polisler arka sis farının kendinden kırmızı olan camının kırmızı renk şeffaf folyo ile kaplandığını tespit etti ve ya şimdi sök ya da arabanı bağlayacağız dediler. Adam tırnaklarıyla söktü.. Kaputun bir kısmı kesilerek hava girişi açılmış bir aracı çevirdiler, bu girişler yaya sağlığı için uygun değil, kenarları keskin vs diyerek trafikten men ettiler. Şaşkınlıkla izliyorum vay arkadaş daha neler duyacağız taş yağacak başımıza taş, bizim burada ne ararsan var muayenesi olmayan, sigortası olmayan, plakası olmayan, farı yanmayan, tavşan gibi seken set görünce yengeç moda geçen, eksoz sesini saymıyorum bile ve bunların hiçbirinin kaza anında değeri yokmuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: Digitürk'te bir belgesel kanalında Almanya sokaklarındaki polisler konu alınmış, 2-3 oldu denk geliyorum. "Otoban takibi" belgeselin adı. Modifiye araba görünce özel ekip peşine takılıyor, egzoz sesini özel aletle uygun şartlar altında ölçüyorlar, çamurluk lastik arası mesafeyi, jant boyutunu, aracın yerden yüksekliğini vs ölçüyorlar.. Coilover - spoiler vs varsa ruhsata işli mi diye bakıyorlar. Dünkü bölümde e36 cabrio bir araca 195 euro gibi ceza kestiler. x5m çevirdiler 600 küsur beygirlik, adam aracımda her şey nizami diye itiraz etti. Polisler arka sis farının kendinden kırmızı olan camının kırmızı renk şeffaf folyo ile kaplandığını tespit etti ve ya şimdi sök ya da arabanı bağlayacağız dediler. Adam tırnaklarıyla söktü.. Kaputun bir kısmı kesilerek hava girişi açılmış bir aracı çevirdiler, bu girişler yaya sağlığı için uygun değil, kenarları keskin vs diyerek trafikten men ettiler. Şaşkınlıkla izliyorum Bulgaristan, vaktinde Taner dediydi. Araba içinde sticker bile yasakmış Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: Digitürk'te bir belgesel kanalında Almanya sokaklarındaki polisler konu alınmış, 2-3 oldu denk geliyorum. "Otoban takibi" belgeselin adı. Bu belgesele ben de denk geldim 2 defa D-max'teydi yanlış hatırlamıyorsam. İzleyince bende şok olmuştum bu kadar detaylı denetlediklerine. Hatta içimden geçirdim daha bizim ülkede merceksiz xenon olayını bile çözemiyorlar adamların yaptıklarına bak diye Cem Işık yazdı: egzoz sesini özel aletle uygun şartlar altında ölçüyorlar, çamurluk lastik arası mesafeyi, jant boyutunu, aracın yerden yüksekliğini vs ölçüyorlar. Bu araç Cabrio bi BMW'ydi hatta Ülkeler başka bir boyutta yaşıyorlar, bizim dünya ile alakamız yok 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: x5m çevirdiler 600 küsur beygirlik Bunu bende seyrettim, adamında haberi yoktu, reklamcı kaplarken kaplayıp geçmiş, herşeyi nizami diye ceza kesmeden söktürüp bıraktılar, TV+da da var seyretmek isteyen olursa. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: arka sis farının kendinden kırmızı olan camının kırmızı renk şeffaf folyo ile kaplandığını tespit etti ve ya şimdi sök ya da arabanı bağlayacağız dediler. Adam tırnaklarıyla söktü.. beceriksiz, bendeki de camı beyaz, iç ledi kırmızı, kalite tesadüf değildir 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Erdoğan Temur yazdı: Kıbrıs / Girne Telefon marka modeli nedir? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Telefon marka modeli nedir? Galaxy s22 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Bu aralar telefon araştırıyorum İphone'a o kadar para vermek istemiyorum. İphone 13 (3senelik telefon) 36.000'den aşağı görmedim. Bu sebepten zorunlu Androide geçiş yapacağım. Seçenekler arasında Honor 200 ve 200 Pro var. Bu ikisi arasındaki özellik farkı aradaki fiyat farkına değer mi onu değerlendiriyorum(Kendimi 200'e ikna etmeye çalışıyorum) 20.000 civarında şuan Honor 200. Limit de o civarlarda Tavsiyesi olan tavsiye verebilir Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Bu aralar telefon araştırıyorum İphone'a o kadar para vermek istemiyorum. İphone 13 (3senelik telefon) 36.000'den aşağı görmedim. Bu sebepten zorunlu Androide geçiş yapacağım. Seçenekler arasında Honor 200 ve 200 Pro var. Bu ikisi arasındaki özellik farkı aradaki fiyat farkına değer mi onu değerlendiriyorum(Kendimi 200'e ikna etmeye çalışıyorum) 20.000 civarında şuan Honor 200. Limit de o civarlarda Tavsiyesi olan tavsiye verebilir İkisi arasında kaldıysanız kesinlikle pro olanı alın. Yüüzde 50 fiyat farkı var ama zaten en az 3 sene kullanacağınız bir cihaz için başta yapılacak bir ödeme çok sayılmaz. işlemci farkı çok fazla, ayrıca kamera olarak da ciddi fark var ikisi arasında. Haa kullanım bakımından ben MiUi arayüzünü sevmiyorum bu nedenle Samsung kullanıyorum. One Ui çok daha iyi bir arayüz. Bu fiyat bandında alacağınız samsung telefonlar özellik bakımından pro kadar iyi olmayacaktır ama. Androidin şöyle bir güzelliği var ki custom rom atıp telefonu güncel tutabiliyorsunuz. Benim S20 FE telefonum android 13 de bitti, 14 almayacak. Ancak custom rom ile şu an android 14 kullanıyorum. Tüm fonksiyonlar ve özellikler aktif. Kameradaki yapay zeka da çok iyi çalışıyor. Android 15, hatta 16 geldiğinde bu telefona portlanacaktır. 17 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: işlemci farkı çok fazla, ayrıca kamera olarak da ciddi fark var ikisi arasında. 200'de Snapdragon 7 Gen 3, 200 Pro'da Snapdragon 8S Gen 3 işlemci var, söylenene göre bu "s" takıları daha performanslı olduğu anlamına değil de bir tık daha az performanslı olduğu anlamına geliyormuş. Yani performans sıralaması yapılırsa 8 - 8S - 7 diye sıralanıyormuş. Bu sebepten işlemci anlamında aşırı bir fark yok deniyor inceleme videolarında. Gerçi sadece onunla kalmıyor GPU farkı da var iki telefon arasında. Kamera olarak arka kamerada bir fark göremedim sanırım pro' da ekstra olarak 4K 60fps video kaydı yapılıyor. Ön kamera bölümünde de pro'da bokeh efekti daha belirgin olması için 2MP'lik 2.bir kamera varmış. Pro'da kablosuz şarj varmış Aradaki fiyat farkına değer mi emin olup karar veremedim. 17 Ekim tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yazım Hatası Yorum bağlantısı
Recommended Posts