Eyüp Çetin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi orada galiba.. Evet en büyük hayvanat bahçemiz. Dünyanın da 4. büyük hayvanat bahçesi imiş. Gerçekten çok güzel. Ayrıca dışarısında çok geniş piknik alanları var. Güzel zaman geçirmek için iyi bir yer. H.Cenk Bayrakçı yazdı: İl olarak kastetmiştim. Gaziantep'te galiba... Evet Gaziantep hocam. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Nere bura.. görüntü kalitesi çok kötü çıkmış videoları birleştirince. urla’dan sahile inen yol. Videodakinden çok daha güzel. İstanbul betonuna alışmış bünye için çok güzel geldi bana 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Nisan Paylaş 25 Nisan (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Nere bura.. Muhtemelen burası, ya da bu yol üzerindeki bir nokta. https://www.google.com/maps/@38.3522865,26.7715547,3a,75y,180.82h,83.99t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOqWcKH0c5lNzpnH7XHUjGw!2e0!7i13312!8i6656?coh=205409&entry=ttu 25 Nisan tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs (düzenlendi) Şile ilçe nüfus müdürlüğünden manzarası Yalova Armutlu yolu 16 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yalova Armutlu yolu Ne zaman çektin bunu.. Pazar günü aynı yerde ben de durdum.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zaman çektin bunu.. Pazar günü aynı yerde ben de durdum.. Bu pazartesi 2 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Geçen seneki Körfez pisti yarışından bir kare. Bu sene gidemedik maalesef. Bu fotodaki geçişin videosu. Bu da bir tur sonraki geçişin ağır çekim kaydı. 720P de 940 fps kayıt yaptım. 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Yeni ay. Hilal. Samsung S20 Fe. 30x zoom. 3 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz İstanbul-Üsküdar Aziz Mahmud Hüdai Cami. Karacabey-Yeniköy Plajı (Akşam saat 19.45 civarı) İznik (Akşam saat 18.45 civarı) İznik (Akşam saat 20.20 civarı) Oylat Şelalesi Yakın Çekim (Akşam saat 17.20 civarı) 10 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz (düzenlendi) Kaz dağları…Körfez…yaşıyorsun bu hayatı Servet Abi. 😊 25 Temmuz tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 5 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Fakirler yazmasın İtiraf et .İlkay'ı aşağı atmak için çıktın ama gelmedi dimi 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Haşmet Güngör yazdı: İtiraf et .İlkay'ı aşağı atmak için çıktın ama gelmedi dimi Ben konuyu biliyorum, İlkay sırtında paraşütle gelmiş, aşağı atma planı suya düşmüş.. 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Cem Işık yazdı: Ben konuyu biliyorum, İlkay sırtında paraşütle gelmiş, aşağı atma planı suya düşmüş.. Ne de olsa Jason. Başka türlü gelmez. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts