Selim Bilgin 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: Y eşinin baş harfimi yoksa üçüncü adının harfimi. İlk adımın baş harfi. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: İlk adımın baş harfi. Kısaca YSB diye bahsediyorlar siz ortamda yokken 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 Fatih Evcin yazdı: Kısaca YSB diye bahsediyorlar siz ortamda yokken Desinler sorun yok da sonrasında iyi şeyler söylüyorlardır inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Mert Gülkokan yazdı: eskiler bilir ysb açılımını demek Ali eski üye değil 2009 kayıtlıymış ama yazmaya geç başladı herhalde Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Y eşinin baş harfimi yoksa üçüncü adının harfimi. Yavuz ismine ek Selim , Mehmet ismine ek Akif , Oğuz ismine ek Han , Ömer ismine ek Faruk isimleri nüfus memuru tarafından istemsizce eklenir . 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: Ali Darbaz yazdı: Y eşinin baş harfimi yoksa üçüncü adının harfimi. Yavuz ismine ek Selim , Mehmet ismine ek Akif , Oğuz ismine ek Han , Ömer ismine ek Faruk isimleri nüfus memuru tarafından istemsizce eklenir . Benimki bilinçli ama çok sık kullanılan isimler tabi. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Akşam yemegi için gittiğim restorandan gün batımı fotoğrafı. Gökyüzünün kızıllığı çok güzel. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2022 Mert Gülkokan yazdı: eskiler bilir ysb açılımını Bir de MTK mız var. @Mehmet Taner Kadak 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 30x zoom ile mümkün olduğu kadar titretmeden çektim. Hava açık olursa bir de uzun pozlama ile deneyeceğim. Samsung Galaxy S20FE. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de MTK mız var. @Mehmet Taner Kadak Saygılar 😀 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2022 Mehmet Taner Kadak yazdı: Saygılar 😀 9. focus 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 (düzenlendi) Pozlama ayarı, ISO, Renk, Odak, kompozisyon. 23 Ağustos 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 @Muhittin Kaplan Hangi fotoda hangi ayarları kullandığını yazsaydınız 10 numara olacakmış. İlki auto modda çekim muhtemelen. İkincide isoyu mu yükseltiniz çekim süresini mi? Son foto zengin tonlama sanırım. Ben ikinci fotoyu beğendim. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Öner Kurukuz yazdı: @Muhittin Kaplan Hangi fotoda hangi ayarları kullandığını yazsaydınız 10 numara olacakmış. İlki auto modda çekim muhtemelen. İkincide isoyu mu yükseltiniz çekim süresini mi? Son foto zengin tonlama sanırım. Ben ikinci fotoyu beğendim. Bir dahakine öyle yapayim Öner bey. Ayarlarda hiç oto yok ama. Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 3 Eylül 2022 Paylaş 3 Eylül 2022 250 lira vermemek için 2 saatlik süper kol kası idmanı yaptıran eserim Cif+süngerin yeşil tarafı, camsil, pasta ve sonuç :)) 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Eylül 2022 Paylaş 3 Eylül 2022 Tufan Caliskan yazdı: 250 lira vermemek için 2 saatlik süper kol kası idmanı yaptıran eserim Cif+süngerin yeşil tarafı, camsil, pasta ve sonuç :)) süngerin yeşil tarafımı? Bir yanlıslık olmasın ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül 2022 Paylaş 3 Eylül 2022 Rengi açılmış ama bulanıklık gitmemiş sanki Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Alpay Sumer yazdı: süngerin yeşil tarafımı? Bir yanlıslık olmasın ? sarı tarafı bir işe yaramadı :S Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rengi açılmış ama bulanıklık gitmemiş sanki Sabah aydınlığında daha iyi göründü fakat el gücü ile bu kadar oldu. Aracı imkanım olduğunca tutmak istiyorum. Kamp, gezi, hoby aracı vb. Belki ileride mercekli far yaptırabilirsem 500 liraya yeni far camı takım halinde alınabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Tufan Caliskan yazdı: sarı tarafı bir işe yaramadı :S Sabah aydınlığında daha iyi göründü fakat el gücü ile bu kadar oldu. Aracı imkanım olduğunca tutmak istiyorum. Kamp, gezi, hoby aracı vb. Belki ileride mercekli far yaptırabilirsem 500 liraya yeni far camı takım halinde alınabiliyor. Ben olsam ben de elde tutardım. Hatta ofroad garajlarında eğer çok masraf olmayacaksa yerden bi 15-20 daha yükseltip 2 çeker hali ile gidebileceği bozuk arazilere giderdim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Tufan Caliskan yazdı: sarı tarafı bir işe yaramadı :S O yesil taraf dediginiz yer resmen kazımıstır.. Size oldu gibi gelse de bozmustur far yüzeyini.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts