Fatih Evcin 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 (düzenlendi) 2 Mart 2022 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Kimin evi burası, neresi 😍 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Kimin evi burası, neresi 😍 inanmayacaksın ama burası uludağ'da WC 1 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: inanmayacaksın ama burası uludağ'da WC Bize de gelse gelse anca WC denk gelirdi zaten 1 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bize de gelse gelse anca WC denk gelirdi zaten Öyle deme içeride 3 tane ufo yanıyor, sularda sıcacık insan çıkmak istemiyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Ooo zengin.. Toplantılarımıza katılabilirsin.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toplantı yeri belli olmuş 😁 saatlerce de kalabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: saatlerce de kalabiliriz Herkes telefonla girerse saatlerce kalabiliriz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Kimin evi burası, neresi 😍 Wc olsa beğenirdik ama wc imiş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Aytac Sakal yazdı: Bunlarda Motorcular için gelsin... rahmetli dayımda vardı bmw zincir yoktu şaftlı idi kimbilir nerede şimdi köy e bi gidişimde samanlıkları arayayım diyorum. Zamanında nelerin kıymetini bilmemişiz ford falcon u var dı akıbeti belli değil jeep cj5 i de çamur da batıp kalınca yakmıştı sinirden 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: rahmetli dayımda vardı bmw zincir yoktu şaftlı idi kimbilir nerede şimdi köy e bi gidişimde samanlıkları arayayım diyorum. Zamanında nelerin kıymetini bilmemişiz ford falcon u var dı akıbeti belli değil jeep cj5 i de çamur da batıp kalınca yakmıştı sinirden Beni motorcu yapan R 25 BMW dir komşumuzda vardı inanılmaz bir Makine kullanmak isterdim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Wc denmiş, bu da benden gelsin. Fransa cannes’den bir umumi wc. (1 euro atınca kapıyı açıyor, tek kişilik) Fatih Keskin yazdı: rahmetli dayımda vardı bmw zincir yoktu şaftlı idi kimbilir nerede şimdi köy e bi gidişimde samanlıkları arayayım diyorum. Zamanında nelerin kıymetini bilmemişiz ford falcon u var dı akıbeti belli değil jeep cj5 i de çamur da batıp kalınca yakmıştı sinirden Gece peydah olan askerleri savuşturursan ben de geleyim aramaya başkanım💀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Cem Işık yazdı: 1 euro atınca kapıyı açıyor, tek kişilik) işletmesini türk e devretsin, çıkış için 10 avro yazar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: işletmesini türk e devretsin, çıkış için 10 avro yazar 1 euro verdiğim wc yi kullanmaya kıyamam ben valla 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 1 euro verdiğim wc yi kullanmaya kıyamam ben vallaKullandıktan sonra üstüne tüy dikerim [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: 1 euro verdiğim wc yi kullanmaya kıyamam ben valla iktisatta kapasitenin kullanım oranı vardır bunu yatırım muhasebesi ile birlşetirisek konu mangala gider.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: iktisatta kapasitenin kullanım oranı vardır bunu yatırım muhasebesi ile birlşetirisek konu mangala gider.... Wcde mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Wcde mi tercihen olmasın ama fotoya baksana, isviçrede dağ evi gibi yahu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Wc denmiş, bu da benden gelsin. Fransa cannes’den bir umumi wc. (1 euro atınca kapıyı açıyor, tek kişilik) Gece peydah olan askerleri savuşturursan ben de geleyim aramaya başkanım💀 Karşı ayin yapacağız anca o zaman kardeşim Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: Karşı ayin yapacağız anca o zaman kardeşim Yapalım başkanım zevkle 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts