Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cem Işık yazdı: İphone 13 'te yokmuş arıyorum arıyorum nafile hayvan arıyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Paylaş 19 Kasım İlkay Başaran yazdı: Fakirsiniz çünkü. Hem de kel.. Fodul muydu öbürü? Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayvan arıyorsunuz değil mi? Hayvan tanıyan yapay zeka arıyoruz.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cem Işık yazdı: Hem de kel.. Fodul muydu öbürü? Kel değilim ben. Tarama özürlüyüm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mundar bu bakışı var kusta. Veya çeyizi beğenmemiş kaynana bakışı var. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Mundar bu bakışı var kusta. Veya çeyizi beğenmemiş kaynana bakışı var. Bulgaristan gümrüğünde votka kaptırmış gibi bakıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım İlkay Başaran yazdı: Fakirsiniz çünkü. Servetin telefonda kesin vardır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Servetin telefonda kesin vardır Zengin çünkü. O yüzden seviyorum onu. En sevdiğim canım abim. Yazılı tarih... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Kasım Paylaş 20 Kasım (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kel değilim ben. Tarama özürlüyüm. Kel değil o... Jason Statham. 20 Kasım tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Kasım Paylaş 20 Kasım İlkay Başaran yazdı: İşte ben buyum Çok da şey etme, gaza gelme. 3 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Sabah 07:00 de çektim Starlink uydusuymuş 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Servet Aydın yazdı: Vaaay. Hiç görmedim Niye abi? Geçerken sana haber etmedi mi? Cok ayıp etmişler. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Niye abi? Geçerken sana haber etmedi mi? Cok ayıp etmişler. Aramız bozul bu sıralar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım İlkay Başaran yazdı: İşte ben buyum kondüktör? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Servet Aydın yazdı: Aramız bozul bu sıralar Hep bu trumpp yüzünden. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Servet Aydın yazdı: Maşallah ne güzel yağmış memleket kuraklıktan kavruluyordu böyle görseller mutlu ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Bu yine 4 çeker. Dün gece az çekeriyle fotoğraf çektirenler nerede @Mustafa Tüfekçi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yine 4 çeker. Dün gece az çekeriyle fotoğraf çektirenler nerede @Mustafa Tüfekçi -5 dereceydi valla sisten tam anlayamadım birazdan bı daha gidicem gündüz gözüyle :P 7 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Kasım Paylaş 24 Kasım An itibariyle kış gelmiştir, dün geceden beri elektrikler kesik. 3 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Metin Uzunoğlu yazdı: An itibariyle kış gelmiştir, dün geceden beri elektrikler kesik. Isınmayı nasıl hallediyorsunuz hocam zor olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts