Mehmet Yeter 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Selçuk Bakış yazdı: Biliyorum ama söylemem, işin sonunda Tr sınırları bile kurtarmaz. Selçuk abi siz mesajı gönderin özelden biz onu allar pullar güzel hale getiririz. Hem tr sinirlari içinde olsakta Servet abi gelemez ki. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına 2 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına Siz güvenin ben gözlerimle de gördüm aynısını. 😁 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Eyüp Çetin yazdı: Siz güvenin ben gözlerimle de gördüm aynısını. 😁 Astronotlar çıkmadı mı? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Astronotlar çıkmadı mı? Aslında telefonla zoom yapsam görünebilirdi belki ama gözlerimle göremedim. 😊 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Astronotlar çıkmadı mı? Eyüp Çetin yazdı: Aslında telefonla zoom yapsam görünebilirdi belki ama gözlerimle göremedim. 😊 Yemekteydiler o saatte, bana bilgi verdiler . 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına yahu parayı zaten yapay zeka özelliği için vermiyor muyuz? yoksa nokia kafi idi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yahu parayı zaten yapay zeka özelliği için vermiyor muyuz? yoksa nokia kafi idi Acaba ileride “parayı zaten şuna şuna vermiyor muyuz, yoksa vw kafi idi” diyecek miyiz Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Sani Gerşon yazdı: Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına Yapay zeka uygulandığı değil de renk ve netlik düzeltmesi yaptığı doğru. Zira telefonu aldığımda Android 10 ile geldi, 11,12,13 yüklüyken de bir manzara resmi çektiğimde ufak düzeltmeler yapıyordu. Android 14 de de aynısı oluyor. Olmayan bir şeyi resme katmıyor yapay zeka ile, sadece gerçekten görünen kısmı netleştiriyor. Çok da güzel bir şekilde yapıyor bunu. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Bugün özel, masum bir yolcum oldu. İçeri girdi kırıntı yedi çıktı. 😅 5 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Öner Kurukuz yazdı: Yapay zeka uygulandığı değil de renk ve netlik düzeltmesi yaptığı doğru. Zira telefonu aldığımda Android 10 ile geldi, 11,12,13 yüklüyken de bir manzara resmi çektiğimde ufak düzeltmeler yapıyordu. Android 14 de de aynısı oluyor. Olmayan bir şeyi resme katmıyor yapay zeka ile, sadece gerçekten görünen kısmı netleştiriyor. Çok da güzel bir şekilde yapıyor bunu. Yapay zeka ile yapıyor fotoğraf düzenlemesini bütün telefonlar. Hatta iPhone ve Samsung'un çekilen fotoğraflara hangisinin daha hızlı yapay zeka ile işlem yaptığını karşılaştırıyorlar. Anormal bir durum değil. O yüzden fotoğraflar gerçek sadece düzenleme kısmında oynama oluyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yemekteydiler o saatte, bana bilgi verdiler . Öyle birşey yok. Nasanın siteden baktım yemek saati tutmuyor. Bugün arnavut ciğeri çıkacakmış hatta 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Eyüp Çetin yazdı: Yapay zeka ile yapıyor fotoğraf düzenlemesini bütün telefonlar. Hatta iPhone ve Samsung'un çekilen fotoğraflara hangisinin daha hızlı yapay zeka ile işlem yaptığını karşılaştırıyorlar. Anormal bir durum değil. O yüzden fotoğraflar gerçek sadece düzenleme kısmında oynama oluyor. İPhone yapay zeka uygulamasını galeride kullanıcı izni ile yapıyor haricen ekleme çıkarma yapmıyor ama Samsung direkt yapıyor. Ay fotoğraflarının gerçek olmadığını kabul etti. Bu yüzden iPhone ay fotoğrafları leş gibi. İPhone sahneleri o yüzden daha gerçekçi. Eğer iPhone’da fotoğrafı çekip benim yaptığım gibi sonradan galeriye gidip ayarlama bölümünden Oto’ya basarsanız fotoğrafın da videonun da seviyesi atlıyor profesyonel makina ile çekilmiş gibi oluyor oradan anlıyorsun yapay zeka farkını. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım İlk defa gördüm. neymiş bu kuş acaba.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa gördüm. neymiş bu kuş acaba.. Bence avustralyada yaşadığı için ilk defa gördün abi Teknik olarak güvercin de olsa ilk defa görmüş olacaktın. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Yeri gelmişken bilgiyi de vereyim. İPhone cihazlarda böyle bir tanıma özelliği var. Mehmet abi sorunca ben de merak ettim acaba ne bu diye. Galeriden baktım. Minik alaca karabatak diye geçiyor. Çok asıl duruyor orası ayrı. Bakışlar şahinde yok. Dur yakınlaştırıp onu da atayım. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Paylaş 19 Kasım "İPhone cihazlarda böyle bir tanıma özelliği var. " Nasıl kullanıyoruz bunu yahu? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Kırmızı ile işaretlediğim yerde otomatik çıkıyor abi. İOS 17’de de vardı yukarı kaydırınca bilgiler kısmında söylüyordu hangi hayvan ise. Bir arkadaş yılan fotoğrafı attı onu da tanıdı yani illa çekmene de gerek yok. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Kırmızı ile işaretlediğim yerde otomatik çıkıyor abi. İOS 17’de de vardı yukarı kaydırınca bilgiler kısmında söylüyordu hangi hayvan ise. Bir arkadaş yılan fotoğrafı attı onu da tanıdı yani illa çekmene de gerek yok. İphone 13 'te yokmuş arıyorum arıyorum nafile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Bizde yok.. Sadece fotoğraf hakkında bilgiler var orada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts