İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Selçuk Bakış yazdı:

Biliyorum ama söylemem, işin sonunda Tr sınırları bile kurtarmaz. :onder:

Selçuk abi siz mesajı gönderin özelden biz onu allar pullar güzel hale getiririz. Hem tr sinirlari içinde olsakta Servet abi gelemez ki.:p

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

2aeeq4m.jpg

Dolunay. 🌕

S23 Ultra

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına :) 

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Sani Gerşon yazdı:

Samsung'un ay fotolarına yapay zeka uygulandığı kanıtlandı. Çok güvenmemek lazım ay foto'larına :) 

Siz güvenin ben gözlerimle de gördüm aynısını. 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Eyüp Çetin yazdı:

Siz güvenin ben gözlerimle de gördüm aynısını. 😁

Astronotlar çıkmadı mı?

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Mehmet Yeter yazdı:

Astronotlar çıkmadı mı?

Aslında telefonla zoom yapsam görünebilirdi belki ama gözlerimle göremedim. 😊

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mehmet Yeter yazdı:

Astronotlar çıkmadı mı?

Eyüp Çetin yazdı:

Aslında telefonla zoom yapsam görünebilirdi belki ama gözlerimle göremedim. 😊

Yemekteydiler o saatte, bana bilgi verdiler .  :selo:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

yahu parayı zaten yapay zeka özelliği için vermiyor muyuz? yoksa nokia kafi idi

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yahu parayı zaten yapay zeka özelliği için vermiyor muyuz? yoksa nokia kafi idi

Acaba ileride “parayı zaten şuna şuna vermiyor muyuz, yoksa vw kafi idi” diyecek miyiz :) 

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Sani Gerşon yazdı:

Yapay zeka uygulandığı değil de renk ve netlik düzeltmesi yaptığı doğru.

Zira telefonu aldığımda Android 10 ile geldi, 11,12,13 yüklüyken de bir manzara resmi çektiğimde ufak düzeltmeler yapıyordu. Android 14 de de aynısı oluyor.

Olmayan bir şeyi resme katmıyor yapay zeka ile, sadece gerçekten görünen kısmı netleştiriyor.

Çok da güzel bir şekilde yapıyor bunu. :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Bugün özel, masum bir yolcum oldu. İçeri girdi kırıntı yedi çıktı. 😅

IMG_3639.jpeg.cc00aa5d6e5fa7c54b29b6b3b62747c0.jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Öner Kurukuz yazdı:

Yapay zeka uygulandığı değil de renk ve netlik düzeltmesi yaptığı doğru.

Zira telefonu aldığımda Android 10 ile geldi, 11,12,13 yüklüyken de bir manzara resmi çektiğimde ufak düzeltmeler yapıyordu. Android 14 de de aynısı oluyor.

Olmayan bir şeyi resme katmıyor yapay zeka ile, sadece gerçekten görünen kısmı netleştiriyor.

Çok da güzel bir şekilde yapıyor bunu. :good1:

Yapay zeka ile yapıyor fotoğraf düzenlemesini bütün telefonlar. Hatta iPhone ve Samsung'un çekilen fotoğraflara hangisinin daha hızlı yapay zeka ile işlem yaptığını karşılaştırıyorlar. Anormal bir durum değil. O yüzden fotoğraflar gerçek sadece düzenleme kısmında oynama oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Yemekteydiler o saatte, bana bilgi verdiler .  :selo:

Öyle birşey yok. Nasanın siteden baktım yemek saati tutmuyor. Bugün arnavut ciğeri çıkacakmış hatta :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Eyüp Çetin yazdı:

Yapay zeka ile yapıyor fotoğraf düzenlemesini bütün telefonlar. Hatta iPhone ve Samsung'un çekilen fotoğraflara hangisinin daha hızlı yapay zeka ile işlem yaptığını karşılaştırıyorlar. Anormal bir durum değil. O yüzden fotoğraflar gerçek sadece düzenleme kısmında oynama oluyor. 

İPhone yapay zeka uygulamasını galeride kullanıcı izni ile yapıyor haricen ekleme çıkarma yapmıyor ama Samsung direkt yapıyor. Ay fotoğraflarının gerçek olmadığını kabul etti. Bu yüzden iPhone ay fotoğrafları leş gibi. İPhone sahneleri o yüzden daha gerçekçi. Eğer iPhone’da fotoğrafı çekip benim yaptığım gibi sonradan galeriye gidip ayarlama bölümünden Oto’ya basarsanız fotoğrafın da videonun da seviyesi atlıyor profesyonel makina ile çekilmiş gibi oluyor oradan anlıyorsun yapay zeka farkını. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Honor 200

F/2,4 ISO80

IMG_20241117_190603.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlk defa gördüm. neymiş bu kuş acaba.. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

İlk defa gördüm. neymiş bu kuş acaba.. 

Bence avustralyada yaşadığı için ilk defa gördün abi :crazy: Teknik olarak güvercin de olsa ilk defa görmüş olacaktın.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Yeri gelmişken bilgiyi de vereyim. İPhone cihazlarda böyle bir tanıma özelliği var. Mehmet abi sorunca ben de merak ettim acaba ne bu diye. Galeriden baktım. Minik alaca karabatak diye geçiyor. Çok asıl duruyor orası ayrı. Bakışlar şahinde yok. Dur yakınlaştırıp onu da atayım. 

IMG_3664.png.131bc1e7b52c2cc34604c24c60d40fe7.png

IMG_3663.png.927fb09a317c696480019d61de39b0f6.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

"İPhone cihazlarda böyle bir tanıma özelliği var. " Nasıl kullanıyoruz bunu yahu?

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

IMG_3665.jpeg.4a55613a7c1753e19b4873227cd17880.jpeg

Kırmızı ile işaretlediğim yerde otomatik çıkıyor abi. İOS 17’de de vardı yukarı kaydırınca bilgiler kısmında söylüyordu hangi hayvan ise. Bir arkadaş yılan fotoğrafı attı onu da tanıdı yani illa çekmene de gerek yok. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağrı Alaf yazdı:

Kırmızı ile işaretlediğim yerde otomatik çıkıyor abi. İOS 17’de de vardı yukarı kaydırınca bilgiler kısmında söylüyordu hangi hayvan ise. Bir arkadaş yılan fotoğrafı attı onu da tanıdı yani illa çekmene de gerek yok. 

İphone 13 'te yokmuş arıyorum arıyorum nafile :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizde yok.. Sadece fotoğraf hakkında bilgiler var orada. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Fakirsiniz çünkü.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...