Alptuğ Özcan 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Öner Kurukuz yazdı: Haa kullanım bakımından ben MiUi arayüzünü sevmiyorum bu nedenle Samsung kullanıyorum. One Ui çok daha iyi bir arayüz. Bu fiyat bandında alacağınız samsung telefonlar özellik bakımından pro kadar iyi olmayacaktır ama. Androidin şöyle bir güzelliği var ki custom rom atıp telefonu güncel tutabiliyorsunuz. Benim S20 FE telefonum android 13 de bitti, 14 almayacak. Ancak custom rom ile şu an android 14 kullanıyorum. Tüm fonksiyonlar ve özellikler aktif. Kameradaki yapay zeka da çok iyi çalışıyor. Android 15, hatta 16 geldiğinde bu telefona portlanacaktır. Ben de Samsung markasına bir türlü ısınamıyorum. Rom vs ile hiç uğraşmadım daha önce uğraşır mıyım emin değilim. Zaten zorunlu Android ekosistemine geçiş yapıyorum. 2-3 sene içerisinde tekrar İOS'a dönerim diye düşünüyorumbir aksilik olmazsa Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Ben de Samsung markasına bir türlü ısınamıyorum. Rom vs ile hiç uğraşmadım daha önce uğraşır mıyım emin değilim. Zaten zorunlu Android ekosistemine geçiş yapıyorum. 2-3 sene içerisinde tekrar İOS'a dönerim diye düşünüyorumbir aksilik olmazsa Samsung telefonlarda S serisi kullanacaksınız. A serisi, M serisi vs. orta ve giriş segmentidir. Malzeme kalitesi ve donanımı bi tık düşük olur bu serilerin. Audi'nin A3 ü gibi ya da BMW nin 1.16 sı gibi düşünün. Nasıl ki A3 bi A8 in yanından bile geçmiyorsa ya da BMW 1.16 bi 7.30 a yaklaşamıyorsa samsungda da bu şekildedir. Alacaksanız S serisi alın. Rom işi tamamen isteğe kalmış bir şey. Telefonunuzu uzun yıllar güncel tutmak içindir. Ayrıca telefondan gereksiz tüm hizmet ya da yazılımları kaldırabilirsiniz. IOS buna asla izin vermez mesela. İphone'dan safari uygulamasını kaldıramazsınız. Hatta ve hatta custom romlar kapalı devre sistemden daha güvenlidir. Çünkü yazılım açıktır ve eğer içinde bir böcek olsa diğer yazılımcılar tarafından görülür. Ama ios içinde ne var apple haricinde kimse bilmiyor. Senin resimlerini pazarlıyor mu ona bile emin olamıyorsunuz. Custom rom , eğer kullanırsanız harika bir seçenektir. Ama kullanmayabilirsiniz, tamamen size kalmış. Orjinal romda da gereksiz programları kaldırıp hafifletebilirsiniz. 17 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Xiaomi 14 yeni geldi geliyor ve yanında ön siparişe özel hediyeleri var . https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-14/ 17 Ekim tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Adnan Çakır yazdı: Xiaomi 14 yeni geldi geliyor ve yanında ön siparişe özel hediyeleri var . https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-14/ Fiyat farkı çok yüksek sank Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Bu androidlerde en iyisi huawei ama oda abdnin yüzünden çöp oldu. Birtane huaweim var oyun oynamak neredeyse imkansız oldu. pocox3 pro aldım. Oda eskidi. Yeni xiaomi 14 ilgi çekici ama ondanda bir dünya reklam var. Hem para veriyorum hem de uygulamalarda reklam izliyorum. İş hayatında iphone kullanıyorum. @Öner Kurukuzdediği gibi özel rom ilgimi çekti ama onu da bir türlü beceremedim. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Fatih Sarıkaya yazdı: Bu androidlerde en iyisi huawei ama oda abdnin yüzünden çöp oldu. Birtane huaweim var oyun oynamak neredeyse imkansız oldu. pocox3 pro aldım. Oda eskidi. Yeni xiaomi 14 ilgi çekici ama ondanda bir dünya reklam var. Hem para veriyorum hem de uygulamalarda reklam izliyorum. İş hayatında iphone kullanıyorum. @Öner Kurukuzdediği gibi özel rom ilgimi çekti ama onu da bir türlü beceremedim. Huawei eskiden de iyiydi, hala çok iyi. Ben sadece arayüzlerini sevmiyorum. Samsung'un OneUi tam benim istediğim gibi bir arayüz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Ben de Samsung markasına bir türlü ısınamıyorum. bir iki foto çekin, orta serisi ile hem de, ısınma hızlanabilir 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bir iki foto çekin, orta serisi ile hem de, ısınma hızlanabilir Bugün Galaxy s23 baktım abi fiyatı 32.xxx TL hala ve bu geçen senenin telefonu. İyice soğudum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Telefon marka modellerini de yazarsak sanki daha iyi olur Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Telefon marka modellerini de yazarsak sanki daha iyi olur Samsung S23 Ultra 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Eyüp Çetin yazdı: Samsung S23 Ultra Telefondan memnun musunuz Eyüp abi? Elimdeki iPhone eskiyince Samsung tarafına geçeyim diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Telefondan memnun musunuz Eyüp abi? Elimdeki iPhone eskiyince Samsung tarafına geçeyim diyorum. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Aslında iPhone 14 ile bunun arasındaydım baya değerlendirme videoları izledim Samsung'a karar verdim. Burada iPhone Samsung kıyası yapmak istemiyorum ama iyi incelendiği zaman Samsung bir tık önde bana göre. Kamera konusuna hiç girmiyorum Samsung çok çok önde ki bunu sadece Ultra için söylemiyorum. S serisinin hepsinde kameralar çok daha iyi. Tavsiye ederim ancak iPhone'un da artı yönleri elbette var ve en önemlisi imajı. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Kasım Paylaş 2 Kasım (düzenlendi) Düzce Samandere Şelalesi. Samsung Galaxy S20 FE ile çektiğim aynı noktanın standart ve Pro modda elle ayarlama yapılmış hali. İlk resim standart otomatik çekim. F : 1/8 Pozlama : 1/50 sn. (saniyenin 50 de biri kadar kısa sürede yapılan çekim) İso : 400 Ayarlar bu şekilde gelmiş. Bu da Pro modda çekim. Aşağıdaki ayarlamaları yaptım. f : 1/8 Pozlama : 1/6 (saniyenin 6 da biri kadar uzun bir sürede çekilen uzun pozlama) İso : 50 2 Kasım tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Türkiye’de kombiler yanarken burada da klimalar açılmaya başladı. İlkbaharın son çiçekli ağacı da açtı yapraklarını döküyor. 1-2 hafta sokaklar mis gibi kokacak. Her yer eflatun. iPhone 15 Pro 16 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım (düzenlendi) İzmir Kadifekale... 7 Kasım tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Servet Aydın yazdı: 10yıl önceki seni görelim 😁 10 sene önce İstanbul Park güvenli sürüş eğitiminden 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Servet Aydın yazdı: 10yıl önceki seni görelim 😁 10 asır önceki seni de görsek ? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım Paylaş 7 Kasım İlkay Başaran yazdı: 10 asır önceki seni de görsek ? Bi tane vesikalık vardı dinazora binme ehliyeti için aldığım. Onu yükliyim 1 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Ahanda Servet abi kabullendi artık bize ekmek bırakmadı kendi esprilerini üretiyor. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Ahanda Servet abi kabullendi artık bize ekmek bırakmadı kendi esprilerini üretiyor. Yok tadı kaçtı artık başka bişi bulmalıyız mirim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Emre Şimşek yazdı: Yok tadı kaçtı artık başka bişi bulmalıyız mirim Buluruz abi, İlkay abi bu işin piri. Sıkıntı şu bulduklarımiz kısa süreli olacak. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Biliyorum ama söylemem, işin sonunda Tr sınırları bile kurtarmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts