Servet Aydın 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Haşmet Güngör yazdı: İtiraf et .İlkay'ı aşağı atmak için çıktın ama gelmedi dimi Sırtından depikledim ama tedbirliymiş ağabey 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sırtından depikledim ama tedbirliymiş ağabey Adam ajan gibi saç falan takıyor bişeyler yapıyor, tehlikeli biri 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos 2 gün önce Adana'da çekici üstünde giden bir Avendator solladım. Sollamış sayılırım bence. 😊 3 4 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Eyüp Çetin yazdı: 2 gün önce Adana'da çekici üstünde giden bir Avendator solladım. Sollamış sayılırım bence. 😊 Face te bir zamanlar "Dikiz aynamda" sayfa yapmıştım benzeri bende de var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos 4 5 cmlik bir yengeç. Sabah balıktayken gördüm kendisini. Kıyıda gezip duruyordu. Yaklaşınca uzaklaşmadı. Normalde aceleyle suya girerler. Baktım ki gözleri yok. Sanırım başka yengeç tarafından yenmiş. Suya güvenli bir yere bıraktım fotoğraftan sonra. 7 1 5 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos (düzenlendi) Metin Mankal yazdı: Manavgatın kerataları.. Bundan mı? Oğuzkan Erışık yazdı: 4 5 cmlik bir yengeç. Sabah balıktayken gördüm kendisini. Kıyıda gezip duruyordu. Yaklaşınca uzaklaşmadı. Normalde aceleyle suya girerler. Baktım ki gözleri yok. Sanırım başka yengeç tarafından yenmiş. Suya güvenli bir yere bıraktım fotoğraftan sonra. Kocaeli sahili olan Kerpe'de bunun büyükleri yığınla var. Birbirlerini yemişler, 8-9 metrelerde içi boş yengeç dolu Her dalışta illa ki denk geliyorum. Ufak birşey de değil haa, avuç içinden büyükler. 18 Ağustos tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi metre düzeltme.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Eyüp Çetin yazdı: 2 gün önce Adana'da çekici üstünde giden bir Avendator solladım. Sollamış sayılırım bence. 😊 Bu yük bende olsa 40'ı geçmem.. Kesin Antep'in zenginlerine gidiyordur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos İsa Acar yazdı: Düsseldorf Automiele Höherweg Burası kimin acaba? Küçük bir ülkenin bütçesi yatıyor orada.. Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Burası kimin acaba? Küçük bir ülkenin bütçesi yatıyor orada.. Birden fazla galeri ve garaj var Mehmet abi, tek kişiye ait değil. Bir saatten sonra fotoğraf çekmeyi bıraktım zaten 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bu yük bende olsa 40'ı geçmem.. Kesin Antep'in zenginlerine gidiyordur. Olabilir. Antep'in zenginleri daha çok Porsche seviyor ama. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Bolu Gölcük Tabiat Parkı Bolu Yıldırım Bayezid Camii Lapseki Feribottan 1915 Köprüsü Çanakkale Akbaş Şehitliği Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi Şehitler Abidesinde Yer Alan Bir Mezar Gelibolu Yarımadasından Çanakkaleye Dönüş İstikameti 1915 Boğaz Köprüsü Çanakkaleden Kilitbahir Bölgesindeki Dur Yolcu Silüeti Zoom Çekim 8 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Eylül Paylaş 2 Eylül @Recep Demirci Hocam bu fotoğrafları ne ile çektiniz? 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 2 Eylül Paylaş 2 Eylül (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: @Recep Demirci Hocam bu fotoğrafları ne ile çektiniz? Telefonumla çektim. Samsung S23 FE orjinal kamera ayarı ile çektim. Kamerada ayar yapmadım. Fakat buraya upload edince sanırım kalite ve çözünürlük düşüş gösteriyor. 2 Eylül tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Recep Demirci yazdı: Telefonumla çektim. Samsung S23 FE orjinal kamera ayarı ile çektim. Kamerada ayar yapmadım. Fakat buraya upload edince sanırım kalite ve çözünürlük düşüş gösteriyor. Resim siteleri aracılığı ile paylaşılırsa kalite iyi oluyor. Forumdan ekleyince düşüyor çözünürlük. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Sydney’de gün batımı. Kapımın önü. ne elektrik hattı hala direkle mi yer altına almamışlar mı hala 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts