Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Dünya'nın en saçma binasının önünde Dünya'nın en güzel arabası 500L. 😜 @Metin Mankal Senin mekandayım Metin hocam. 😊 Yıkacaklarmış o binayı Yapılış amacı hakkında bilgi var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yıkacaklarmış o binayı Yapılış amacı hakkında bilgi var mı? yıkılması için yapılmış 1 6 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yıkacaklarmış o binayı Yapılış amacı hakkında bilgi var mı? Çağlar abi demiş. 😊 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Senin mekandayım Metin hocam. Yaşar'a uğranmış..Dondurmalar yenmiş...Afiyet olsun.. Görüşemedik bir türlü.. Mehmet Ozyurek yazdı: Yıkacaklarmış o binayı Yıkacaklar iki gözümün çiçeeni.. Ben seviyorum halbuki o binayı.. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Metin Mankal yazdı: Yaşar'a uğranmış..Dondurmalar yenmiş...Afiyet olsun.. Görüşemedik bir türlü.. 😆 Aynen dediğin gibi oldu. Burada dondurma yedikten sonra başka yerde yemesi zor gelecek. Ben Antep'e beklerim artık. Geldik evde yoktun. 😊 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Yaşar’ın dondurmasından eski tadı hiç alamıyorum ben Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Mankal yazdı: Yıkacaklar iki gözümün çiçeeni.. Ben seviyorum halbuki o binayı.. yıkılmadan bi resmet istersen.. Anı kalır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: yıkılmadan bi resmet istersen.. Anı kalır. İyi fikir Emmi..Maraş'a döndüğümde yapayım bu dediğini.. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 19 Temmuz 2021 Paylaş 19 Temmuz 2021 Mersin Mut'a yolu düşenler hatta düşmeyenler mutlaka Yerköprü Şelalesi'ni görün. Ta yurtdışından bile yerli yabancı turistler 42 derece sıcakta gezmeye gelmişler. Hatta Ruslar bile gelmiş o soğuktan çıkıp. Tabi biz mecburen bu zamanda geldik siz daha uygun zamanda gezebilirsiniz. Araç park ettikten sonra yaklaşık 1 km yürüyüş yolu var biraz yorucu ama sonucuna değiyor. İmkânınız varsa mutlaka gezin. Fotoğraflara geçelim. Yürüyüş yolundan giderken bir köprüden geçiliyor. Altınızda mükemmel görüntüsüyle Göksu Irmağı. Şurada yüzmek paha biçilmez. Çok şükür ki izin verilmiyor. 😊 10 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Konya Karapınar Karacadağ zirvesinden. 8 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 19 Ağustos 2021 Paylaş 19 Ağustos 2021 Adıyaman Fırat nehri kenarı Gazihan DedeYaz için günün büyük kısmının geçirilebileceği güzel bir yer 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2021 Kümbet yaylasıBayılıyorum karadenizin yaylalarına 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 24 Ağustos 2021 Paylaş 24 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Kümbet yaylası 2016 da bütün Karadeniz illerini 20 günde gezmiştim. Bütün yaylalarını gezdik. Kümbet yaylasında en tepede teyzenin biri evine davet etmişti. Karadeniz güzel insanları daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Burası neresi harika görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Burası neresi harika görünüyor Gökçeada uğurlu plajının en sonunda yürüyerek ulaşılan bir yer. Gizli liman diyorlar Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gökçeada uğurlu plajının en sonunda yürüyerek ulaşılan bir yer. Gizli liman diyorlar Çok güzel görünüyor. Tüpsüz dalış için gayet ideal sanki. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 (düzenlendi) Soldan Sağa "Apollo - Zeus - Thea" Tanrıların ve Kralın zirvesinde Çıplak Gözle izlenebilen Gün Batımı 25 Ağustos 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Çok güzel görünüyor. Tüpsüz dalış için gayet ideal sanki. Çok güzel. Adanın kuzey tarafında su altı milli parkı var. Genelde dalışları orada yapıyorlar Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bayıldım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts