Sezgin Yılmaz 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Bayılıyorum bu kasaya, SW Vignale [emoji7] ön arka plaka renk farkı neden var bu ülkede acaba?Okadar ters işleri varki plaka en basiti [emoji28]Plaka ile ilgili açıklama The reason for a yellow plate at the rear and white at the front is because it is illegal to show a white light to the rear at night, and that the law includes reflectors in its definition of what constitutes a light. This was before the days of reversing lights, for which the law was amended so that if you are reversing you can show a white light in conjunction with a red light.. Also Yellow & Black are the boldest contrast you can get and thus enables them to be read at the greatest distance Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Sırf fotoğraf eklemek için VIP e geçiş yaptım.İskoçya dan kareler 9 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Edinburgh'u çok merak ediyorum. [emoji849]Masal diyarı gibi şehir heryer çok eski .film seti gibi 45 günlüğüne burdayim Christmas market için. İnsanları cok dost canlısı ve yardim sever. İngilizler böyle değil soğuklar. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Sezgin Yılmaz yazdı: Eyüp Çetin yazdı: Edinburgh'u çok merak ediyorum. Masal diyarı gibi şehir heryer çok eski .film seti gibi 45 günlüğüne burdayim Christmas market için. İnsanları cok dost canlısı ve yardim sever. İngilizler böyle değil soğuklar. Resimlerde görüldüğü gibi o zaman. 5. yüzyıla kadar inmişsin hissiyatı veriyor bazı fotoğraflar. William Wallace'ın torunları onlar. Olacak o kadar. 😊 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Serin 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Yel değirmeni sanıyoruz ama aslında çoğu rüzgarla çalışan su pompaları. 5 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Ahmet Serin yazdı: Yel değirmeni sanıyoruz ama aslında çoğu rüzgarla çalışan su pompaları. Tamam ama yine de yel değirmeni. 😁 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Aydın Sert yazdı: Detomaso Mangusta çok nadir alet. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Bu neydi ki? Bajaj Qute değil. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Detomaso Mangusta çok nadir alet. tekerleri kamyonun tekerleriyle ayni olcude 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2019 Paylaş 15 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Beniye köyü olarak değişsin adı. Sonra gidelim Bu mekanı ıhlara vadisi içinde, Vadiye de kişi başı 36 lira verilip 400 basamak inilip, 3 km yürüyünce ulaşılabiliyor zannediyordum. E bir de geri dönüşü var ve o 400 basamağın çıkışı var diye düşünüyordum. Tüm zannettiklerim doğru imiş ama bilmediğim bir şey daha varmış. Bu restoranların olduğu yere arabayla ulaşım da mümkünmüş. Ben fluance ile gitmiştim 😬 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 15 Aralık 2019 Paylaş 15 Aralık 2019 Ahmet Caliskan yazdı: Bu neydi ki? Bajaj Qute değil. Regal Raptor E-Car Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2019 Paylaş 15 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Detomaso Mangusta çok nadir alet. Plaka yok. Trafiğe çıkması yasaktır piste gidiyordur kesin 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 Hayvanat bahçesinde çektiğim bir foto. Daha sonra SnapSeed ile çeşitli filtreler uygulanmıştır. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2020 Yazar Paylaş 24 Ocak 2020 Eyüp Çetin yazdı: Bitlis'ten bir kare. Minarenin üçünü gördüm.. diğer ikisi nerede ? 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Minarenin üçünü gördüm.. diğer ikisi nerede ? Birisi zaten yok, yıllar önce yıkılmış. 😊 Diğeri de uzakta olduğu için piksel yetmemiştir. 😆 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Minarenin üçünü gördüm.. diğer ikisi nerede ? Ben birtane minare görebildim Yorum bağlantısı
Recommended Posts