Salih İtik 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Aracımın vites altında gövde kontrol modülü var ordan ayak aydınlatmasına enerji alırken eksi ucu bağladım izalasyonunu yaptım sonra artı ucu bağlıycaktım bir çıt sesi geldi ve aracımın bagaj kapağı ne kumandadan açılıyor nede içerideki düğmeden birde şöför kapı kilidi kitlenip açılmıyor bu sorun nedir bilgisi olan arkadaşlar varmı servise götürdüm gövde kontrol modülü arızalı dediler fiyatı 2000 TL acaba modülün sigortasını çıkartıp yeniden taksam acaba modül kendini korumaya almış olabilirmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2017 Paylaş 30 Aralık 2017 15 saat önce, Salih İtik yazdı: Aracımın vites altında gövde kontrol modülü var ordan ayak aydınlatmasına enerji alırken eksi ucu bağladım izalasyonunu yaptım sonra artı ucu bağlıycaktım bir çıt sesi geldi ve aracımın bagaj kapağı ne kumandadan açılıyor nede içerideki düğmeden birde şöför kapı kilidi kitlenip açılmıyor bu sorun nedir bilgisi olan arkadaşlar varmı servise götürdüm gövde kontrol modülü arızalı dediler fiyatı 2000 TL acaba modülün sigortasını çıkartıp yeniden taksam acaba modül kendini korumaya almış olabilirmi @Metin Akbal Yardımcı olacaktır size. Modül sağlamdır rahat olun.. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 30 Aralık 2017 Paylaş 30 Aralık 2017 Bende fazlaca değişiklik yaptım aracımda şase durumlarımda kısa süreli kesinti oluyordu sizinkide boyle bir şeydir mödüllük bir durum olmamması gerekir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2017 Paylaş 30 Aralık 2017 Salih bey dun demistim kontrol edeceginiz geri. Sigorta atmis buyuk ihtimal. bende hoparlor montaji yaparken benzer olay geldi. Arka camlar acilmadi ve arac arka kapi acik ikazi verdi. Bagaj sigortasi ve on elektrik on cam sigortasi kontrol edilecek 11,19 ve 21 nolu sigortalar. Bununla alakali kullanim klavuzunu kontrol edin orada detaylar mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Salih İtik 31 Aralık 2017 Yazar Paylaş 31 Aralık 2017 Yok hepsi sağlam sigortaların bir türlü olmadı camlarım çalışıyor şöför kapısı ve bagaj hariç diğer kapılar çalışıyor modülü söktüm tekrar taktım yine çalışmadı geçici bi sorun olduğunu zannetmiyorum modülü söküp bi oto elektronikçiye götürecem Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Aralık 2017 Paylaş 31 Aralık 2017 Yok hepsi sağlam sigortaların bir türlü olmadı camlarım çalışıyor şöför kapısı ve bagaj hariç diğer kapılar çalışıyor modülü söktüm tekrar taktım yine çalışmadı geçici bi sorun olduğunu zannetmiyorum modülü söküp bi oto elektronikçiye götürecemIlgili sigortanin yerine baska sigorta dene. Bende ilk etapta sigortada birsey goremedim ama degisince yerleri calistigini gordum. Kare gibi olanlarda tam belli olmuyor disi sigorta. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts