Ahmet Taşkın 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Merhaba, Eşimle ocak ayında bir hafta sonu cumadan bir kış tatili yapalım diyoruz. Şehirden kaçış tatili olmalı, mümkünse şöminesi olan bir yer aslında güzel olur. Kaplıca tatili de olabilir. Butik otelde tercih edebiliriz. Aklınıza gelen yerler var mı ? Izmir'e 400-450 Km'lik mesafe'ye kadar uygun olur. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Ahmet Taşkın yazdı: Merhaba, Eşimle ocak ayında bir hafta sonu cumadan bir kış tatili yapalım diyoruz. Şehirden kaçış tatili olmalı, mümkünse şöminesi olan bir yer aslında güzel olur. Kaplıca tatili de olabilir. Butik otelde tercih edebiliriz. Aklınıza gelen yerler var mı ? Izmir'e 400-450 Km'lik mesafe'ye kadar uygun olur.Bolu düzce Sakarya dicem ama uzak mı gelir 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 (düzenlendi) Gazella Resort bolu , Ramada kaz dağları , uzak demezsen safranbolu ( hilton garden inn veya konaklar uygun olur ) 28 Aralık 2017 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 28 Aralık 2017 Yazar Paylaş 28 Aralık 2017 Tahir Ak yazdı: Bolu düzce Sakarya dicem ama uzak mı gelir Genişlet Ya aslında Otel arıyorum... Otel kafamdaki plana yattığı sürece uzak değil. Abant falan biraz km olarak eşimi yollarda sıkar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Nevşehire gel. Şömine mangal türk gecesi hamam istiyorsan butik otel istiyorsan, buraya gel. Cave otelleri bi incele. Mesela www.historicalgoremehouse.com Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 28 Aralık 2017 Yazar Paylaş 28 Aralık 2017 Erhan Doruk yazdı: Gazella Resort bolu , Ramada kaz dağları , uzak demezsen safranbolu ( hilton garden inn veya konaklar uygun olur ) Genişlet Hepsi de güzelmiş abi iyi öneriler... Safranbolu zor olur cumadan git dön git gel 1600km yol. Mehmet Ozyurek yazdı: Nevşehire gel. Şömine mangal türk gecesi hamam istiyorsan butik otel istiyorsan, buraya gel. Cave otelleri bi incele. Mesela www.historicalgoremehouse.com Genişlet Eşim Nevşehirli ama Nevşehir izmir 800km kadar hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Ahmet Taşkın yazdı: Eşim Nevşehirli [emoji4] ama Nevşehir izmir 800km kadar hatırlıyorum.İyi işte. Araba kullanacaksın Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Afyon termal otellere bakabilirsin.İzmirede yakın olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Pamukkale yaklaşık 250 km tabi gidilmemisse Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Manisa spil'i düşündün mü? Hiç gitmedim ama şömine kış falan deyince aklıma geldi. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 29 Aralık 2017 Yazar Paylaş 29 Aralık 2017 Nihat Palolu yazdı: Manisa spil'i düşündün mü? Hiç gitmedim ama şömine kış falan deyince aklıma geldi. Genişlet Yok ya spilde bişey yok Afyon değilde pamukkale mantıklı geliyor bana Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Pamukkale, Hierapolis güzel fikir. Eskişehir de uzak ama güzel bir alternatif. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Yunan adalarına gidin hem yakın hem kafa dinlemelik. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 29 Aralık 2017 Yazar Paylaş 29 Aralık 2017 Harun Kocaçalışkan yazdı: Yunan adalarına gidin hem yakın hem kafa dinlemelik. Genişlet Yazın sakıza gidiyoruz güzel oluyor. Türkiyenin magandaları orda yok rahat. Kışın çok ölü olur. Selçuk Keleş yazdı: Pamukkale, Hierapolis güzel fikir. Eskişehir de uzak ama güzel bir alternatif. Genişlet Eskişehir 450 Km gidi hatırlıyorum. Aslında Eskişehir çok güzel de Hasta olabiliriz Kışın. Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar yarın yorumlar neticesinde bir otel araştırayım. Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Gidilmediyse ya Adatepe ya da Yeşilyurt diyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 Son karar Fethiyeden yana oldu. Bir butik otel ayarladık. Bakalım kışın oraları nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Ahmet Taşkın yazdı: Son karar Fethiyeden yana oldu. Bir butik otel ayarladık. Bakalım kışın oraları nasıl olacak. Genişlet iyi seçim, çevrede yapılacak çok şey var. Fethiyede vanilia butik hotel de kalmıştım . İşletmecisi epey ilgilenmişti. Ölüdeniz"e yakın Monteverde otel de de kalmıştım. orası da iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts