Ramazan Başkan 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Yaklaşık 3 ay once hepsiburadan 4 tane kış lastiği aldım ancak lastikleri 1 ay gec gonderdiler ama tam 8 tane kışlastiği gonderdiler Ogün bügündür hergün mesaj yazıyorum musteri hizmetlerini arıyorum lastiği geri alan yok konuyla ilgili 24 saat içinde size donecez diyip kapatıyorlar kendim bütün kargo firmalarını gezdim hepsi buraday ürün gonderecem diye hiçbiri almıyor kargo kodu istiyorlar ama kargo kodu yok cünkü hepsiburada kod vermiyor. Ne yapmam gerekir adamların lastiği elimde kaldı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Umurunda değil bu durum. Başıma geldi oradan biliyorum. 1-2 hafta bekleyin ama ses çıkmayacaktır. Ben olsam tutar, bi süre sonra satardım. Bu duruma mahkumlar maalesef. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Bana da focus 3 bagaj havuzundan 6 tane gönderdiler.Ben de 1 tane alıp diğerlerini göndereyim dedim baktım olmuyor hepsini iade ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 bi sonraki yarışmanın hediyesi mi? Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 27 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Ben olsam tutar, bi süre sonra satardım. Hem etik değil hem de haram. 10 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Almak istemiyolarsa günahları boyunlarına. Kendilerinin bileceği iş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Ebat ne 14" ise sahiplenirim bolca dua eder vicdan rahatlatirim 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 12 dakika önce, Koray Demir yazdı: Hem etik değil hem de haram. Çözüm öneriniz nedir? Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Çözüm öneriniz nedir? Kargoyu karşılar gönderirim her şey para değil. 4 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Anlaşmasız kargo ile 4 lastik 1 lastik parasını geçer .Bir müddet daha bekleyin birinin aklına gelir. 8 dakika önce, Koray Demir yazdı: Kargoyu karşılar gönderirim her şey para değil. Yorum bağlantısı
Emre Usta 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Oda birsey mi bimeksten navitech navigasyon aldim 200 liralik urun yerine apple tablet geldi.Fatura dogru urun yanlis.sevgililer gunu icin adam tablet almis.fatura dogru urun yanlis.urun paketini acmadan geri iade ettim.bimeks baskasina gonderilen navigasyon cihazi gelmeden urunu gonderemeyiz dedi bende bana 1200 liralik tablet gelmis onu acmadan geri gonderiyorum siz bana 200 liralik urunu gondermiyorsunuz diye kavga ettik.siparisi iptal ettim.15 gun boyunca aradilar.Bazen durustluk yapacagina bin pisman ediyorlar 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Fatura kaç tane çıktı. ? bir fatura var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 44 dakika önce, Koray Demir yazdı: Kargoyu karşılar gönderirim her şey para değil. Kargoyu karşılamak olay değil ki? İadeyi kabul etmeyecekler? Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kargoyu karşılamak olay değil ki? İadeyi kabul etmeyecekler? Ürün teslim edildikten sonra konuyu incelemeye alıyorlar. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Hepsiburada kendisi değil de firma gönderiyorsa, firma bilgilerini isteyip iletişime geçebilirsiniz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Şimdi, Koray Demir yazdı: Ürün teslim edildikten sonra konuyu incelemeye alıyorlar. İade talebi oluşturmadan iade gönderirseniz hepsiburada kabul etmeyip geri gönderiyor? Neyi inceleyecekler? Bu durumda iade talebi oluşursa fatura ile 4 adet lastik geri gönderilebilir, bu durumda da eldeki mal faturasız olur. Vergi kaçırılmış, yine haram olmuştur. Fatura ile 8 lastiği gönderebilirsiniz bu seferde lastiksiz kalırsınız. Başka çözümünüz var mı? Şimdi, Fevzi Göktaş yazdı: Hepsiburada kendisi değil de firma gönderiyorsa, firma bilgilerini isteyip iletişime geçebilirsiniz Asla paylaşmıyorlar. 1 aydan fazladır kanuni hakkım olan bir faturanın peşinden koşuyorum, hepsiburada'nın süreçlerine bayağı hakimim. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kargoyu karşılamak olay değil ki? İadeyi kabul etmeyecekler? aynen denedim kargocuyu ikna ettim hespladı 100 küsür tl ye gider kod olmadığı için 100 küsür tlye geri gelir sen 200 lira daha odersin benim için hava hoş öderim dersen gonderelim dedi ama kesinlikle kodsuz ürünleri almayacaklar geri gelecek dedi bende 200 tl yi çöpe atamadım 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: İade talebi oluşturmadan iade gönderirseniz hepsiburada kabul etmeyip geri gönderiyor? Neyi inceleyecekler? Bu durumda iade talebi oluşursa fatura ile 4 adet lastik geri gönderilebilir, bu durumda da eldeki mal faturasız olur. Vergi kaçırılmış, yine haram olmuştur. Fatura ile 8 lastiği gönderebilirsiniz bu seferde lastiksiz kalırsınız. Başka çözümünüz var mı? Asla paylaşmıyorlar. 1 aydan fazladır kanuni hakkım olan bir faturanın peşinden koşuyorum, hepsiburada'nın süreçlerine bayağı hakimim. Bu siteyle uğraşılmaz bulaşmamalı ?? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Çözüm öneriniz nedir? komple iade ve tekrar sipariştir bence, öncesinde 4 lastik sipariş verilir, onlar gelince..... ya gelmezse, amaaan ne biliyim ben 23 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 birde ürünlerin hala bende olduğunu anlamıyorlar telefon acıyorum hemen bakıyoruz diyorlar sonra bana ramazan bey ürünleriniz hala kargoya verilmemiş gecikme için özürdileriz diyorlar ben araya girip ürünleri aldım hemde fazlası ile aldım diyip olayı anlatmakla uğraşıyorum sonunda anlıyorlar 24 saat içinde sizi arayacaz diyip telefonu kapatıyorlar ama dönüş yok 4 defadır hep aynı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: komple iade ve tekrar sipariştir bence... Kış kapıda, kim bekler 1 ay daha lastiği? Şimdi, Ramazan Başkan yazdı: birde ürünlerin hala bende olduğunu anlamıyorlar telefon acıyorum hemen bakıyoruz diyorlar sonra bana ramazan bey ürünleriniz hala kargoya verilmemiş gecikme için özürdileriz diyorlar ben araya girip ürünleri aldım hemde fazlası ile aldım diyip olayı anlatmakla uğraşıyorum sonunda anlıyorlar 24 saat içinde sizi arayacaz diyip telefonu kapatıyorlar ama dönüş yok 4 defadır hep aynı Bırakın peşini. Hatasının bedelini ödesinler. Nefret doluyum hepsiburada'ya. Amazon'u 4 gözle bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 1 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: komple iade ve tekrar sipariştir bence... olayın üzerinden 3 ay gecti hepsi burada 15 gün gecince iade butonunu kaldıryor sistemden hepsini iade etmem için bile iade koduna ihtiyacım var Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Amazonmu geliyor, daha gıcık google gelmedi telefon alamıyoruz adamlardan, listede bile yokuz yahu.... 1 saat önce, Ramazan Başkan yazdı: olayın üzerinden 3 ay gecti hepsi burada 15 gün gecince iade butonunu kaldıryor sistemden hepsini iade etmem için bile iade koduna ihtiyacım var 4 ünü tak 4 ünü sat, yapacak birşey yok bu durumda 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 2 saat önce, Ramazan Başkan yazdı: olayın üzerinden 3 ay gecti hepsi burada 15 gün gecince iade butonunu kaldıryor sistemden hepsini iade etmem için bile iade koduna ihtiyacım var Sonuca göre eğer 205/55/16 ise arkadaşım için talibim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts